FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 98
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Salvatore Ferragamo

Tag-uri Populare


moda   stil   vedete   creatori   eleganta   casa de moda   designer   lux   pret a porter   jeans   blugi   creatie   model   franta   haute cuture   pantofi   levi strauss   colectie   armani   lenjerie intima   accesoriu   trend   dior   alber elbaz   1889   jeanne lanvin   jacques lenoir   practic   bijuterie   prada   guci   cristobal balenciaga   nicholas ghesquiere   gaby aghion   1952   madamme celine vipiana  

All Tags

Famous Forum

 

Salvatore Ferragamo

 Q:   Intreaba despre Salvatore Ferragamo       
Salvatore Ferragamo s-a nascut la data de 5 iunie 1960 in Bonito, langa Napoli, Italia. Datorita talentului sau in confectionarea pantofilor, acesta a ajuns sa fie cel mai cautat fauritor de accesorii de la Hollywood.

Principala afacere a casei Salvatore Ferragamo este reprezentata de productia de pantofi, avand o cifra de afaceri de 600 milioane de euro. Se numara practic printre cei trei cei mai mari producatori de pantofi din lume. Pe langa productia de pantofi, casa Salvatore Ferragamo s-a lansat si pe piata parfumurilor si doreste si o lansare in domeniul cosmeticelor.

In anul 2002 familia Ferragamo a decis sa renunte la actionariatul comun cu Bvlgari si sa lanseze o noua provocare, o companie de sine statatoare, ale carei produse sa poata fi dezvoltate intern. La baza acestei decizii a stat dorinta lui Ferrucio Ferragamo, fiul celebrului Salvatore si actualul director.

Acesta si-a propus crearea unei noi companii ce administreaza procesele de productie. In prezent, parfumurile ce poarte semnatura Salvatore Ferragamo sunt prezente in peste 90 de tari. In 2006, in Japonia si in o mare parte a Asiei, parfumul „Incanto Charms” este numarul 1 in vanzari.

A mai fost lansat pe piata „Incanto Dreamns”, cele doua avand acelasi succes si pe piata din SUA si din America Latina. Linia de parfumuri asigura o crestere a notorietatii brandului Salvatore Ferragamo si, desigur, cresterea afacerii in sine.

Aceasta a fost dorinta lui Ferrucio Ferragamo, sa dezvolte o linie de distributie specifica si sa atinga un public pe care nu-l atingea cu productia de pantofi.
Planul de dezvoltare al acestui brand este mare. Tocmai de a fost lansat in lume „F by Ferragano”, un parfum special, unic, cu un miros particular. Sticla are un design special, iar parfumul imbina forma pantofilor Ferragamo cu esenta feminitatii si cu mirosul unic.

Casa Salvatore Ferragamo isi propune ca pana in 2011 sa patrunda pe piata cosmeticelor. La ora actuala dezvolta o linie de produse de ingrijire corporala, al carei nume este „Tuscan Soul”, gama ce va fi distribuita in hotelurile de lux.

Obiectivul acestei case este sa devina un brand cat mai cunoscut si sa devina
accesibil cumparatorului pe care il vizeaza.


Tag-uri: pantofi, parfumuri


- Coafura si machiajul anilor '60 (65 visits)

- Stilul vestimentar boem (35 visits)

- Casa de moda Lanvin (28 visits)

- Gentile Louis Vuitton (26 visits)

- Sandalele (26 visits)

- Verighetele vedetelor (25 visits)

- Istoria Blugilor (23 visits)

- Machiajul anilor '30 (21 visits)

- Casa de moda Chloe (21 visits)

- Casa de moda Balenciaga (21 visits)

- Despre Giorgio Armani (19 visits)

- Trenciul (18 visits)

- Marchesa (16 visits)

- Anii '60 in lumea modei (15 visits)

- Geanta Hermes (14 visits)


Categorie: Moda  - ( Moda - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :