FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 803
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Yoga

Tag-uri Populare


fotbal   efort   antrenament   muschi   antrenor   forta   performanta   manchester united   organism   exercitii   atacant   viteza   anglia   psihic   putere   medic   real madrid   corp   sanatate   intindere   articulatii   pregatire   premier league   mijlocas   accidente   diversitate   fotbalist   exercitiu   relaxare   alimentatie   fracturi   odihna   respiratie   precautie   medicamentatie   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Yoga

 Q:   Intreaba despre Yoga       
Yoga Departe de a fi un moft, yoga reprezinta o practica veche de cateva mii de ani. Yoga te face sa decoperi linistea interioara, relaxarea trupului si a spiritului, iar asta este o promisiune care se respecta judecand dupa numarul mare de practicanti.

Yoga inseamna uniune. O uniune a mintii, trupului si a respiratiei, asta avand un efect pozitiv asupra stilului de viata. Te ajuta sa-ti mentii sau sa-ti imbunatatesti conditia fizica si starea generala.

Yoga se bucura mai ales de simpatia celebritatilor. Chrystie Turlington este mai mult decat un fan, lansand si o carte despre practicile yoga si despre impactul pe care l-a avut in viata ei.

Jennifer Aniston a declarat dupa despartirea de Brad Pitt in “Oprah Show” ca yoga a ajutat-o sa depaseasca cele mai grele momente din viata ei.

Aparuta pentru prima data in India, yoga este o pratica spirituala care continua sa evolueze de 5.000 de ani.

Posturile yoga te pot ajuta sa treci mai usor peste problemele legate de stres, dar totodata tonifica musculatura, eliminand excesul de grasimi si facand corpul mai flexibil si mai puternic.

Dincolo de latura sa comerciala, yoga are merite deoasebite. Practicare acesteia, se imbunatateste sanatatea, se elimina stresul, se sporeste puterea de concentrare, vointa, se regleaya respiratia si, nu in ultimul rand, se modeleaza armonios corpul. In fond, este vorba despre autocontrol, despre stapanirea energiilor care ne autoguverneaza.

Oricine poate practica yoga. Ai nevoie doar de perseverenta si ambitia de a trai o viata mai sanatoasa si poate mai fericita. Exercitiile fizice tipice iti stimuleaza fiecare parte a corpului, incepand cu muschii, sistemul osos si terminand cu cel glandular si cel nervos.

Yoga te invata sa iti controlezi respiratia pentru a-ti imbunatati functiile corpului si sanatatea. Vei fi in stare sa te eliberezi de tensiuni si sa emani energie si vitalitate.

Fiecare exercitiu de yoga se finalizeaza printr-o etapa de relaxare.

Si din moment ce mintea si corpul sunt interconectate, relaxarea are loc la ambele niveluri. Mai multi experti sunt de parere ca posturile de relaxare sunt cele mai benefice din cadrul practicilor yoga.

Deci, in urma practicatii yoga vei avea parte de imbunatatirea flexibilitatii corpului, cresterea rezistentei si vigorii, imbunatatirea echilibrului.

Yoga mai ajuta la relaxarea muschilor, diminueaza tensiunile si implicit durerile, la potentarea energiei, la inducerea starii de relaxare si la eliminarea sau reducerea stresului.
Sursa Imaginii : nshouseofyoga.com

Yoga Link-uri Externe :

Yoga Exercise (English)


Tag-uri: relaxare, respiratie, practica, exercitiu, minte, trup, controlCategorie: Sport  - ( Sport - Archiva)

Data Adaugarii: 16 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :