FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 919
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Teribila migrena

Tag-uri Populare


boala   minerale   apa   sanatate   tratament   inima   natural   organism   cura   sange   tinerete   piele   inflamatie   cardiac   cardiovascular   ape   relief   geografie   fructe   mucoasa   aer   legume   infectie   medicament   ingrijire   proteine   regim   organ   boala infectioasa   ochi   vitamine   stomac   alimentatie   boli   medicina   respiratie  

All Tags

Famous Forum

 

Teribila migrena

 Q:   Intreaba despre Teribila migrena       
Teribila migrena Nu este o boală anume ci, mai precis este semnalul unei anumite suferinţe ale organismului.
Migrena se intalneşte mai des la femei decat la bărbaţi si în special la persoanele care au tulburări hepatice, endocrine, nervoase sau alergice, sau care suferă de o debilitate pronunţată ori cand sunt extrem de obosite. Migrena are diferite localizări: tampla dreaptă, tampla stanga, zona cefei sau pe toată calota craniană. Durerile intense sunt însoţite de fotofobie, persoanele in cauză neputand suporta lumina, stand deseori cu ochii inchişi. Migrena este însoţită de greaţă ajungandu-se chiar pană la vomă.

Migrena începe destul de brusc, deseori după orele 2 noaptea, cand pot interveni unele tulburări In oxigenarea creierului prin aerul mai puţin proaspăt din came ră. O astfel de criză poate dura de la cateva ore pană la 3 zile, obosind organismul în acest timp. Datorită simptomelor de greaţă, persoana suferindă nu poate manca şi bea lichide suficiente, iar simţul mirosului se exacerbează, mirosurile obişnuite devenind neplăcute şi de nesuportat, contribuind la intensificarea migrenei.
La persoanele care nu se adresează din timp medicului, crizele pot apărea periodic, contribuind în timp la slăbirea rezistenţei fizice a organismului şi modificand echilibrul psihic.

Tratamentele obişnuite sunt oarecum eficace, dar numai in perioada de instalare a migrenei. Odată declanşată criza, medicamentele nu mai au efect.
Deci, pentru a se evita suferinţa intensă din criza de migrenă şi consumarea inutilă a unor medicamente care pot face mai mult rău decat bine, este foarte necesar ca persoanele care suferă de migrenă să se adreseze medicului pentru a cerceta cauza reală, pentru a trata boala care este punctul de plecare al migrenei şi, de asemenea, pentru a aplica tratamentul cel mai indicat.
Unii specialişti sunt de părere că migrena este o altă faţetă a depresiei nervoase.
Ei recomandă o şedinţă de gimnastică cu respiraţie profundă, chiar la începutul declanşării crizei şi o alimentaţie dietetică.


Tag-uri: boli, tratament, ingrijire



Categorie: Sanatate  - ( Sanatate - Archiva)

Data Adaugarii: 27 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :