FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 642
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Migrenele

Tag-uri Populare


boala   minerale   apa   sanatate   tratament   inima   natural   organism   cura   sange   tinerete   piele   inflamatie   cardiac   cardiovascular   ape   relief   geografie   fructe   mucoasa   aer   legume   infectie   medicament   ingrijire   proteine   regim   organ   boala infectioasa   ochi   vitamine   stomac   alimentatie   boli   medicina   respiratie  

All Tags

Famous Forum

 

Migrenele

 Q:   Intreaba despre Migrenele       
Migrenele Medicii spun ca predispozitia la migrene se poate mosteni, statistic la circa 18% din femei si doar la 8% din barbati.

Cauzele la femei sunt mai mult legate de ciclu, mai ales la cele care au ghinionul sindromului premenstrual.

Explicatia este ca la nivelul hormonal are loc o modificare care ne face sa retinem mai multa apa in organism. Acest proces are loc si la nivelul cutiei craniene, compresand enervant creierul. In acest mod se explica cefaleea din primele zile de ciclu.

Se poate trata cu liniste, semiintuneric, pastille recomandate de medic, rabdare sau cateva cafele puternice. Cateodata, stresul se lasa cu dureri de cap sau lapsusuri jenante.

Extractul natural al arborelui de Gingko Biloba il poate proteja pentru o perioada mare de timp. Ca si cele 8 ore de somn noa ptea si 20 de minute zilnice obligatorii de relaxare pe sunete linistitoare din natura pe care le prescriu medicii japonezi.

Durerile de cap mai pot aparea si din cauza foamei. Nemancand regulat, scade brusc nivelul glucozei in sange- singurul combustibil al celulei nervoase. Ca remediu poti folosi un bol plin de frunte taiate felii sau unul cu iaurt si cu cereale.

O alta cauza a aparitiei migrenei este criza de bila care este obligata sa-si descarce continutul, contractandu-se exagerat. Asa apare durerea de cap, apoi greata si apoi impunsatura in parte dreapta, sub coaste. In cazul acesta trebuie sa reduci grasimile, ouale si orice fel de dulciuri pe stomacul gol.

Mananca din 4 in 4 ore un regim special timp de 5-6 zile, regim alcatuit din carne slaba, pire, orez, salata verde, ceaiuri, lactate degresate. Cefaleea mai apare chiar si in cazul in care incaperea nu este aerisita sau din cauza factorilor de stress. In primul caz trebuie sa-ti aerisesti bine camera, iar in al doilea poti recurege chiar si la suplimente naturale precum pastilele care contin extract natural de Gingko Biloba, esential pentru o forma intelectuala buna in momente de stres.


Tag-uri: medicii spun ca predispozitia la migrene se poate mosteni, statistic la circa 18% din femei si doar la 8% din barbati. cauzele la femei sunt mai mult legate de ciclumai ales la cele care au ghinionul sindromului premenstrual. explicatia estCategorie: Sanatate  - ( Sanatate - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :