FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 667
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Masuri de intarire a organismului in cazul reumatismului acut

Tag-uri Populare


boala   minerale   apa   sanatate   tratament   inima   natural   organism   cura   sange   tinerete   piele   inflamatie   cardiac   cardiovascular   ape   relief   geografie   fructe   mucoasa   aer   legume   infectie   medicament   ingrijire   proteine   regim   organ   boala infectioasa   ochi   vitamine   stomac   alimentatie   boli   medicina   respiratie  

All Tags

Famous Forum

 

Masuri de intarire a organismului in cazul reumatismului acut

 Q:   Intreaba despre Masuri de intarire a organismului in cazul reumatismului acut       
Masuri de intarire a organismului in cazul reumatismului acut Reumatismul acut necesită şi măsuri generale de întărire a organismului. între acestea se numără şi cura heliomarină. Acest tratament nu se aplică însă decat bolnavilor fără semne de inflamaţie, cu o viteză de sedimentare a hematiilor normală, la cel puţin două luni de la normalizarea acesteia. Tot într-o astfel de perioadă se pot face, dacă este cazul, şi asanările focarelor de infecţie amigdaliană şi dentară.

Pacientul cu o leziune valvulară survenită după un puseu de reumatism acut este un cardiac. El rămane cu o boală de inimă şi va trebui evaluat în privinţa severităţii ei. întrucat cardiopatia survine la o varstă tanără, este important ca aceşti pa cienţi să fie orientaţi profesional. Este o greşeală ca astfel de copii sau tineri să fie retraşi de la şcoală pe motivul că au boală de inimă. Din contră, o şcolarizare susţinută le va permite să obţină pregătirea necesară pentru a face o profesie intelectuală, artizanat sau tehnică, care să nu necesite un efort fizic deosebit. Lipsa şcolarizării face din aceşti bolnavi persoane Iară calificare şi îi obligă adesea, cand sprijinul familiar încetează, la munci necalificate, care implică eforturi fizice.

Durata de viaţa şi capacitatea intelectuală nu sunt afectate in marea majoritate a cardiopatiilor reumatice, cu condiţia să nu se impună pacienţilor un efort care depăşeşte capacităţile funcţionale ale Inimii. Aceşti pacienţi nu trebuie să evite orice activitate fizică, ci să o adapteze posibilităţilor inimii.

în general, efortul care produce simptome : lipsa de aer, palpitaţii sau dureri în regiunea inimii depăşeşte capacitatea funcţională a inimii şi trebuie evitat.
în prezenta unei valvulopatii reumatice, profil laxia recidivelor reumatismale cu penicilină este de asemenea obligatorie. în plus, bolnavul are riscul unei endocardite bacteriene. Aceasta se poate produce atunci cand datorită unei infecţii ocazionale sau a unei intervenţii făcute pe zone ale corpului unde există microbi, aceştia pot pătrunde în sange. O astfel de situaţie nu cauzează prejudicii unui organism sănătos care distruge şi elimină microbii pătrunşi în sange. în schimb, la bolnavul valvular acest fenomen se poate însoţi de localizarea lor pe valvulele bolnave ducand la endocardita bacteriană, o boală gravă, greu vindecabilă, necesitand doze foarte mari de antibiotice, şi care poate lăsa urmări grave, prin distrugerea valvulelor lezate.


Tag-uri: inima, cardiac, cardiovascular, boalaCategorie: Sanatate  - ( Sanatate - Archiva)

Data Adaugarii: 08 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :