FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 600
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Indicatii pentru prevenirea acceselor reumatice

Tag-uri Populare


boala   minerale   apa   sanatate   tratament   inima   natural   organism   cura   sange   tinerete   piele   inflamatie   cardiac   cardiovascular   ape   relief   geografie   fructe   mucoasa   aer   legume   infectie   medicament   ingrijire   proteine   regim   organ   boala infectioasa   ochi   vitamine   stomac   alimentatie   boli   medicina   respiratie  

All Tags

Famous Forum

 

Indicatii pentru prevenirea acceselor reumatice

 Q:   Intreaba despre Indicatii pentru prevenirea acceselor reumatice       
Indicatii pentru prevenirea acceselor reumatice Cateva indicaţii sunt ideale pentru prevenirea acceselor reumatice iniţiale cat şi a repetării lor.
- Organismele rezistente, bine nutrite, fără lipsuri de alimentaţie, cu o rezistenţă naturală la infecetii fac mai greu infecţia cu streptococ. O alimentaţie bogată în gălbenuş de ou (cholesterol) ar avea un efect de protecţie la copii, împotriva infecţiei streptococice.

- Măsurile generale de igienă, ventilaţia încăperilor, expunerea la soare, evitarea aglomeraţiei în camerele de locuit (cămine), curăţenia încăperilor, sunt potrivnice difuzării infecţiei cu streptococ.Aceasta se face de obicei prin aer ca urmare a particulelor de salivă împrăştiate prin tuse, strănut sau vorbit.

- Controlul periodic al amigdalelor şi focarelor dentare permite, mpreună cu controalele bacteriologice şi serologice, depistarea purtătorilor de streptococ.

- Tratamentul cu penicilină al purtătorilor de streptococ şi al copiilor cu angine acute, permite diminuarea globală a numărului de îmbolnăviri reumatice.
Pacientul reumatic cunoscut, care a avut un atac de reumatism şi nu a făcut o leziune cardiacă, va j putea repeta accesul la o nouă infecţie streptococică. Acest pacient are riscul unei cardiopatii în special dacă este sub 25 ani. El beneficiază de un tratament cronic cu penicilină greu rezorbabilă, care se administrează de 2 ori pe lună (Moldamin 1 200 000 u.) şi care asigură o concentraţie de penicilină în sange suficientă pentru a preveni o reinfecţie. Acelaşi efect se poate obţine prin administrarea pe gură al trei tablete de penicilină V pe zi (600 000 u.). Un astfel de tratament se face la copii şi adolescenţi pană la varsta de 25 de ani. în caz că pacientul cu reumatism este trecut de 25 ani, riscul cardiopatiei este mai mic, tratamentul cu penicilină se face timp de 2 ani de la ultimul atac.


Tag-uri: inima, cardiac, cardiovascular, boalaCategorie: Sanatate  - ( Sanatate - Archiva)

Data Adaugarii: 08 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :