FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 458
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Stefan Banica Jr Muzica Si Televiziunea

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Stefan Banica Jr Muzica Si Televiziunea

 Q:   Intreaba despre Stefan Banica Jr Muzica Si Televiziunea       
Cunoscut de public, in primul rand ca actor, apoi prin numeroasele lui aparitii in filme dar si in piese de teatru, Stefan Banica Jr a fost pasionat inca de mic de muzica, primul lui public fiind cel dintr-un tramvai, unde a cantat pentru prima data la frageda varsta de doar trei ani.

Si-a luat ca model in viata tatal, de la care a mostenit talentul pentru actorie si muzica. Asa se face ca in anul 1992 scoate pe piata muzicala primul sau album intitulat „Un actor, un rock`n`roll”, el fiind pasionat de acest gen de muzica.

Se face cunoscut in lumea muzicii prin melodiile sale inspirate din propria lui viata, melodiile il reprezinta ca si persoana. Reuseste sa cucereasca publicul cu albume ca: „Te rock … frumos” lansat pe piata in anul 1996, urmat de albumele „Cel de acum” si „De dragoste…in toate felurile” albume pentru care a castigat doua premii: discul de aur si discul de platina in anul 2002.
Tot in acelasi an 2002 este declarat „cel mai bun cantaret” de catre postul Radio Romania. In anul 2004 primeste discul de aur pentru albumul „Zori de zi” iar dupa acest album lanseaza albumele: „Numele tau” si „Duete”. Albumul „Impreuna”, lansat in anul 2007, este declarat cel mai bun album pop.

Stefan Banica Jr devine cel mai renumit cantaret de muzica rock si face totul din dragoaste si pasiune pentru aceasta profesie. Apare la televizor ca prezentator la emisiunea de divertisment „Ceaiul de la ora 5”, in anul 1995 si castiga premiul pentru cea mai buna emisiune.

De asemenea, mai prezinta emisiuni pentru copii si de divertisment pe toate posturile de televiziune. Realizeaza impreuna cu actrita Emilia Popescu zece show-uri de televiziune cu care acestia au cucerit fanii prin umorul lor si au adus veselia in casele noastre.

Din anul 2006, Stefan Banica Jr devine producator si prezentator al emisiuni „Dansez pentru tine” difuzata pe postul de televiziune PRO TV. De asemenea, el este compozitorul melodiei ce se aude pe fundalul emisiuni si castiga in 2006-2007 premiul pentru cea mai buna emisiune „despre oameni obisnuiti”.

Stim cu totii ca Stefan Banica Jr a avut numeroase aparitii pe micul ecran, in filme, la televiziune ca prezentatorul anumitor emisiuni, dar el a mai aparut si pe posturile de radio cum sunt: Radio Romantic si Radio 21, unde a prezentat emisiuni precum: „Bonsoir” si „Ness Caffe Brasero”. Stefan Banica Jr este un renumit actor de teatru si film, un mare cantaret de rock`n`roll din Romania, care a reusit sa patrunda in lumea televiziuni, datorita pasiunii pentru profesie. El reuseste sa uimeasca publicul mereu cu ceva nou .


Tag-uri: muzica, televiziune, cantaret, actorCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 24 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :