FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 161
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Moda Spa-urilor

Tag-uri Populare


boala   minerale   apa   sanatate   tratament   inima   natural   organism   cura   sange   tinerete   piele   inflamatie   cardiac   cardiovascular   ape   relief   geografie   fructe   mucoasa   aer   legume   infectie   medicament   ingrijire   proteine   regim   organ   boala infectioasa   ochi   vitamine   stomac   alimentatie   boli   medicina   respiratie  

All Tags

Famous Forum

 

Moda Spa-urilor

 Q:   Intreaba despre Moda Spa-urilor       
Moda Spa-urilor Traditia spa-ului dateaza inca din secolul V i.H. conform scrierilor lui Homer, iar Imperiul Roman era renumit pentru somptuoasele sale terme.

In ultimii ani, spa-ul a devenit un loc pentru minte, corp si spirit, cladit in jurul apei binefacatoare, unde isi dau intalnire credintele ancestrale si minunile stiintei moderne. Oamenii vin la spa sa-si modeleze corpul, sa scape de stres, sa-si gaseasca pacea mintii, sa descopere placerea relaxarii, sa incerce un stil de viata sanatos. Muzica de relaxare, sunetele naturii, decoruri din care nu lipsesc bambusul, florile de lotus si nuferii, arome linistitoare, ritualul ceaiului, jocuri de culori care iti aduc energie si relaxare, toate cladesc o atmosfera de pace spirituala ce defineste locul numit spa.

Aceasta moda o tratamentelor de la s pa a fost promovata foarte bine de catre vedete care sunt clientela nelipsita a acestor centre de relaxare si de imbunatatire a sanatatii. Nu numai trupul este cel ce are parte de beneficiile minunate ale spa-ului, dar mai ales psihicul. Reprezinta una dintre cele mai bune metode de relaxare si de descarcare a tuturor energiilor negative acumulate.

Spa-ul insumeaza influente culturale diverse, de la traditionalele dusuri suedeze la masajul thailandez, de la acupunctura la terapiile faciale specifice Europei, de la celebrele scrub-uri de la Marea Moarta la ritualul ceaiului chinezesc, la meditatie, yoga sau Tai Chi. Ca si in vechime, in inima spa-ului modern sunt apa si cele patru ritualuri ale ei: curatarea prin dusul purificator, incalzirea corpului in sauna sau piscine cu apa fierbinte, tratamentul prin scrub si masaj, iar la final, relaxarea.

Cert este faptul ca terapiile corporale specifice unui spa nu sunt invazive si au in vedere relaxarea, tonifierea, detoxifierea organismului prin masaj cu ingrediente specifice si unelte culese din natura, precum pietrele wacapou, bambusul, boabele de cafea, sarurile marine.

S-a ajuns chiar la un fel de nebunie spa- exista unele insule spa, unde te refugiezi pentru o vacanta rupta de restul planetei, centre spa in cele mai tumultuoase orase ale lumii in care te retragi cateva ore pe zi pentru a te reincarca energic, spa-uri sofisticate in marile hoteluri, astfel incat sederea sa fie una de vis. Chiar merita sa inceri o vacanta spa, iar destinatiile sunt destule. Atentie insa- preturile variaza de la cateva sute de euro pana la cateva mii bune de euro pentru o saptamana.


Tag-uri: apa, tratamenteCategorie: Sanatate  - ( Sanatate - Archiva)

Data Adaugarii: 21 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :