FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,393
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se spala matasea si dantela

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   curent   reparatii   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   boli   tratament   ingrijire   sfat   job   vopsea   interactiune   individ   relatii   vin   social   sapun   dorinta   dragoste   stomatolog   antilopa   imagine   bronz   pete albe   lumina   aluminiu   solutii   dinti   carpa   pamant  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se spala matasea si dantela

 Q:   Intreaba despre Cum se spala matasea si dantela       
Cum se spala matasea si dantela Articolele din mătase se spală cu apă călduţă şi săpun praf (fulgi) sau cu sapun moale ras. Nu se vor freca ci se vor clăti cu apă călduţă, în multe ape, iar la sfarşit se va adăuga o lingură de esenţă de oţet.

Nu se vor stoarce, ci se vor usca întinse la orizontal, între două panze.

Dantela veche de culoare albă nu se spală cu leşie sau detergent. Se infasoara pe o bucată de lemn alb, curata şi rotundă şi se bagă astfel intr-un vas cu apă şi săpun ras. Se înclăzeşte apa, dar nu se fierbe. Se clăteşte apoi in cateva ape, se desface, se aşeaza intre două şerveţele de panză albă, subţire, si se calcă uşor. umedă.

Dantela neagră se adună în mici grămăjoare şi se înmoaie, o jumătate de oră, în bere. Se apasă apoi uşor, fără să se frece, şi nu se va stoarce. Se clăteşte cu apă curată şi se usucă tot aşezată orizontal între două şervete de panză curată.


Tag-uri: casa, gospodarie, curatenieCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 29 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :