FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 189
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sirop de cafea sau de portocale

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sirop de cafea sau de portocale

 Q:   Intreaba despre Sirop de cafea sau de portocale       
Sirop de cafea sau de portocale La un sirop fiert, preparat din 250 g zahar si 300 ml apa, se adauga o ceasca de esenta de cafea (cafea neagra, strecurata) sau coaja de portocala rasa si o lingura de rom.

Romul se adauga dupa ce siropul a fost luat de pe foc, tinut 10—20 min acoperit si strecurat prin tifon; altfel romul se evapora. Se foloseste la insiroparea blaturilor pentru tort, savarinelor si pentru budinci de gris sau de orez.


Tag-uri: sirop, cafea, portocale



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 08 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :