FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,865
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Timp

Tag-uri Populare


literatura   opera   comentariu   caracterizare   roman   referat   poezie   personaj   arta   viata   timp   iubire   caracterizare indirecta   caracterizare directa   zambet   sarut   dragoste   cultura   povestirea   poet   filme   dorinta   prietenie   fericire   dreptate   basm   poveste   univers   eseu   relatii   lacrimi   sentimente   ganduri   frumusete   amintiri   aminitiri  

All Tags

Famous Forum

 

Timp

 Q:   Intreaba despre Timp       
Timp Importanta timpului asupra sanatatii incepe sa primeze. Discutam in zilele trecute cu un distins domn, despre importanta timpului si a sanatatii. Vag surprins de importanta timpului, am cerut mai multe detalii care sa ii argumenteze opiniile .

Am invatat de la acesta ca timpul pierdut nu se poate castiga si ca asta e singurul motiv pentru care parintii insista ca cei mici sa invete, cat pot de bine si de mult, la momentul potrivit. Nu intelegeam totusi cum poate prima timpul pierdut in defavoarea sanatatii, astfel ca am incercat sa il contrazic.

L - am lasat minute bune sa isi argumenteze opiniile, cu argumente solide ce - i drept, insa, nu suficiente. Consideram sanatatea mai importanta decat anii pierduti de liceu. Cum acesta are un copil apropiat varstei mele, am reusit sa il adu c in ipostaza de a imi da dreptate prin simple intrebari.

Acum, repet una din intrebari, presat de o curiozitate ciudata. Consider ca sanatatea este mai importanta decat timpul pierdut fara a asimila cunostinte necesare unei desavarsiri profesionale, intrucat chiar si fara acea desavarsire profesionala, iti poti bucura parintii, prietenii, pe toti cei ce iti sunt aproape, prin simplul fel de a fi, relationare si socializare.

In schimb, asimilarea cunostintelor ocupa un loc secundar, intrucat nu este un temei decat necesar, nu si suficient pentru a reusi in viata.

In prezent, niciuna din cele doua nu sunt luate in considerare in deciziile oamenilor si asta se intelege din situatia in care ne afundam incet incet, cu rapizi pasi de neliniste. Nu pretuim sentimente, nici vise sau sanatate, nu pretuim cunostine si nici realizarile intemeiate cu efortul luptei cinstite.

Timp versus sanatate … azi, au pierdut amandoua.

By Praph


Tag-uri: sanatate, timp, cunostinteCategorie: Eseuri  - ( Eseuri - Archiva)

Data Adaugarii: 22 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :