FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,834
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole

Intrebari despre Superstitii legate de bani

- De când se foloseşte moneda? by Oana

Tag-uri Populare


relatii   individ   social   interactiune   geografie   relief   natura   ape   minerale   timp   distractie   relaxare   vacanta   plimbare   dragoste   educatie   romania   soare   casa   muzeu   plante   literatura   pasiune   vise   copii   vedete   religie   eleganta   ghiveci   amabilitate   societate   pamant   evolutie   copilarie   madonna   familie  

All Tags

Famous Forum

 

Superstitii legate de bani

 Q:        
Inca si cele mai vechi timpuri si mai ales in ziua de astazi lumea s-a invartit in jurul banilor. Pana si puterea era si este conferita tot de bani. Toata lumea isi doreste sa aiba cat mai multi bani si multi ar face orice ca sa ii aiba.

Exista si oameni care se ghideaza dupa superstitii pentru a avea mai multi bani, iar unii afirma chiar ca aceste superstitii i-au ajutat enorm.

Este binestiut ca daca in ziua de luni dai bani, asa o vei tine toata saptamana. Insa daca vei primi bani in ziua de luni, acesti bani iti vor aduce si altii odata cu ei. Se spune ca daca gasesti pe strada o moneda cu stema in sus, nu trebuie sub nicio forma sa o ridici deoarece iti va aduce mult ghinion si vei pierde bani mai tarziu. Vei avea cu adevarat noroc financiar daca ploua si culegi de pe jos moneda cu banul in sus.

Daca doresti sa iti cumperi o masina la mana a doua, indiferent de starea buna in care se afla, daca proprietarul sau este un om sarac, nu trebuie sa o cumperi. Poti sa o cumperi doar in cazul in care proprietarul este un om bogat, cu stare, deoarece aceasta masina iti va aduce si tie bunastarea fostului proprietar.

Prosperitate iti va mai fi adusa si daca vei purta mereu cu tine o moneda gaurita, daca vei arunca intr-o fanatana o moneda, daca vei tine in bucatarie un borcan plin cu maruntis.

Prosperitatea caminului tau va fi asigurata daca vei tine o broscuta din argint langa usa de la intrare. Broscuta trebuie sa fie indreptata cu fata spre locuinta si cu spatele spre intrare, astfel banii iti vor intra mereu in casa si nu vor iesi. Si mai trebuie doar sa asezi in fata ei o tavita cu bani.

La fel, pentru a atrage aceasta prosperitate in casa ta, aranjeaza zona de sud-est a acesteia cu o mica fantana, un acvariu sau cu un tablou infatisand un peisaj marin. Iti va aranja toate problemele financiare, aducandu-ti chiar castiguri mai mari.

O alta regula la fel de importanta este ca sa ai la tine multi bani la piept de Anul Nou, altfel vei fi plin de datorii.
Sursa Imaginii : pacificoffice.ro

Superstitii legate de bani Link-uri Externe :

Money Doesn't Necessarily Make You Happy, but It Certainly Helps (English)
Do You Think Money Can Buy Love? (English)


Tag-uri: prosperitate, superstitie, bani, ghid, luni, stareCategorie: Diverse  - ( Diverse - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :