FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 550
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Paul Scholes, foarte apreciat de specialisti

Tag-uri Populare


fotbal   efort   antrenament   muschi   antrenor   forta   performanta   manchester united   organism   exercitii   atacant   viteza   anglia   psihic   putere   medic   real madrid   corp   sanatate   intindere   articulatii   pregatire   premier league   mijlocas   accidente   diversitate   fotbalist   exercitiu   relaxare   alimentatie   fracturi   odihna   respiratie   precautie   medicamentatie   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Paul Scholes, foarte apreciat de specialisti

 Q:   Intreaba despre Paul Scholes, foarte apreciat de specialisti       
Paul Scholes, foarte apreciat de specialisti Daca a dus lipsa mai mereu de apreciere generala, asta nu inseamna ca cei cu adevarat priceputi in domeniul fotbal nu i-au recunoscut imensele calitati. Lumea in general cauta o vedeta care "da bine pe sticla", care apare cu declaratii incendiare, care nu lipseste de pe prima pagina a ziarelor.
Roscovanul nu a fost niciodata acel gen de om. A dus o viata linistita de familie, interviuri a dat rar, in scandaluri n-a fost implicat niciodata. Din aceasta cauza s-a vorbit relativ putin despre el, dar cine a avut ochi sa vada a vazut. Insusi "profesorul" Zinedine Zidane, despre care ne gandim ca mai stie si el cate ceva despre fenomen, a spus ca, in opinia lui, Paul Scholes e cel mai bun mijlocas din generatia sa.
E greu de crezut ca se poate spune ceva mai frumos despre Scholes, mai ale s cand ne gandim din gura cui am auzit aceste cuvinte. Dar si Zidane nu a fost singurul care sa-l elogieze pe Paul Scholes, de asemenea si Johan Cruyff l-a plasat intre cei mai buni fotbalisti din toate timpurile, de asemenea Sir Bobby Charlton a spus despre Roscovan ca reprezinta un amalgam a tot ceea ce este mai frumos in fotbal.
Cand asemenea personalitati spun astfel de lucruri despre tine, cred ca nici nu-ti mai trebuie recunosterea mai stiu eu carui ziar. Paul Scholes joaca si in anul 2010, dar parca provine din alta era, din era in care fotbalistii inca isi respectau meseria si, totodata, pe ei insisi. Pare ca are mereu ceva de spus in teren, si aproape nimic in afara lui.


Tag-uri: fotbal, scholes, united, johan cruyff, zidaneCategorie: Sport  - ( Sport - Archiva)

Data Adaugarii: 15 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :