FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 583
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Keyra Augustina Este Misterioasa Fata Cu 'Un Fund Perfect'

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Keyra Augustina Este Misterioasa Fata Cu 'Un Fund Perfect'

 Q:   Intreaba despre Keyra Augustina Este Misterioasa Fata Cu 'Un Fund Perfect'       
Keyra Augustina este o tanara din Argentina ce a impresionat o intreaga lume cu „calitatile” sale. Datorita acestor calitati, Keyra Augustina a fost numita in mod oficial, de catre reviste si site-uri din intreaga lume, „Fata cu un fund perfect”. Pozele cu Keyra Augustina au devenit o adevarata atractie pe internet iar „fiziul” ei atrage tot mai multi fani din intreaga lume.

Insa ce este atat de special la Keyra Augustina? Daca nu ai reusit sa deduci asta din porecla ce i-a fost atribuita, atunci uite inca un indiciu: forma unica a partii posterioare a corpului. Keyra Augustina s-a facut remarcata datorita formei unice a fundului (aproape de perfectiune, lucru cu care se pot lauda foarte putine fe mei). Mergand pe aceasta carte a succesului, cele mai multe imagini cu Keyra Augustina (poate 99% din poze) ii arata exact aceasta parte a corpului, si nimic mai mult. In majoritatea pozelor, chipul ii este ascuns si din aceasta cauza, foarte putini stiu cum arata de fapt Keyra Augustina.

In fond, Keyra Augustina doreste sa isi faca cunoscuta acea parte a corpului care a facut-o celebra si nu este nimic rau in asta. In plus, in ultima vreme Keyra Augustina a primit numeroase oferte de la reviste celebre precum Playboy si Penthouse de a poza nud insa din pacate, pentru fanii sai, Keyra Augustina a refuzat aceste oferte. Unii pot condamna aceasta decizie. Altii sunt in intregime de acord cu ea. In fond, totul face parte dintr-o elaborioasa campanie de publicitate si promovare a propriei imagini.

Singura revista pentru care Keyra Augustina a acceptat sa pozeze a fost Maxim. Poate ca cei de la Maxim i-au oferit mai multi bani decat cei de la Playboy. Poate ca ea a considerat Maxim o revista mai importanta pe plan mondial. Poate ca alti factori au fost implicati in luarea acestei decizii. Singurul lucru cert este ca incendiarul pictorial din Maxim a reprezentat un mare pas inainte in „cariera” sa.

Din orice punct de vedere am privi aceasta problema, concluzia este una cat se poate de simpla.Pentru a deveni faimos nu trebuie sa faci neaparat ceva uimitor, iesit din comun, ceva ce nu a mai facut nimeni inaintea ta. Nu trebuie sa fii un actor celebru, un cantaret ce vinde milioane de albume sau un atlet faimos. Tot ce iti trebuie este putin noroc, un corp frumos (sau o anumita parte a corpului) si cateva poze „bine plasate” pe internet. Nu e deloc complicat iar Keyra Augustina ne-a demonstrat acest lucru.


Tag-uri: argentina, internet, playboyCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 06 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :