FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 276
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sport.ro, site-ul cu cel mai mult continut video din Romania.

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Sport.ro, site-ul cu cel mai mult continut video din Romania.

 Q:   Intreaba despre Sport.ro, site-ul cu cel mai mult continut video din Romania.       
Sport.ro, site-ul cu cel mai mult continut video din Romania. Sport.ro este un site de unde poti afla informatii de ultima ora din lumea sportului. Sport.ro, site-ul cu cel mai mult continut video din Romania, declanseaza marea sarabanda a Cupei Mondiale si le ofera vizitatorilor versiunea de mobil.

Sport.ro, singurul site unde se face febra musculara de la umor sportiv tratat cu seriozitate, da rezultate: LIVESCORE de la toate meciurile, reactii si declaratii cu eroii Mondialului, povesti si reportaje cu echipele care se bat la titlu si cele mai proaspete stiri.

Si asta nu e tot! Site-ul preferat al barbatilor din Romania le da acces nelimitat utilizatorilor la peste 1.000 de meciuri LIVE online: Europa League, Cupa Romaniei, meciurile nationalei, Liga 2, Liga Campionilor la handbal, box, etc.
Pe langa versiunea mobila, www.sport.ro a pregati t utilizatorilor un layout nou, dinamic, modern, usor de folosit si o sectiune special dedicata Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Principala activitate a site-ului o reprezinta stirile sportive dar exista si alte activitati cum ar fi cele interactive (jocurile). Pentru accestul la jocuri nu este nevoie de crearea unui cont, sau platirea unei taxe de bani.

Clasamentele existente in pagina ofera informatii rapide si precise despre parcursul si performantele echipelor din Liga 1, Campionatul Mondial sau a unui campionat strain.

Sport.ro face parte din IBU Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A., care opereaza site-uri de top din Internetul romanesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.acasatv.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.protv.ro, www.kombat.ro, www.mtv.ro, www.infopro.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.conquiztador.ro, www.crimetime.ro, www.incont.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro si www.wrestlingfan.ro.

Dupa parerea mea acest site este ideal pentru fanii fotbalului, jucatorii de pariuri sportive, sau de ce nu, tuturor cititorilor care vor sa se informeze online despre o echipa de fotbal, un anume jucator sau vor sa vada un gol, o faza anume sau un interviu. Recomand cu caldura acest site tuturor microbistilor.

By FW Editor


Tag-uri: stiri, sport, siteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 28 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :