FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 572
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Vidic, pescuit de Ferguson tocmai din Rusia

Tag-uri Populare


fotbal   efort   antrenament   muschi   antrenor   forta   performanta   manchester united   organism   exercitii   atacant   viteza   anglia   psihic   putere   medic   real madrid   corp   sanatate   intindere   articulatii   pregatire   premier league   mijlocas   accidente   diversitate   fotbalist   exercitiu   relaxare   alimentatie   fracturi   odihna   respiratie   precautie   medicamentatie   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Vidic, pescuit de Ferguson tocmai din Rusia

 Q:   Intreaba despre Vidic, pescuit de Ferguson tocmai din Rusia       
Vidic, pescuit de Ferguson tocmai din Rusia Spatiul ex-iugoslav a oferit intotdeauna sportivi de calitate. Sportul este o ocupatie care le scoate foarte mult in evidenta calitatile lor umane. Din totdeauna au avut niste firi de luptatori, aprigi, gata sa se sacrifice in orice moment. Sporturile de contact, baschetul sunt cateva exemple de sporturi la ca sarbii au excelat.
Nici la fotbal nu au stat rau, avand de-a lungul timpului mai multi fotbalisti de mare valoare. Dovada e si faptul ca, dupa destramarea marii Yugoslavii, toate echipele nationale ale tarilor rezultate sunt echipe de calitate.
Jucatorii echipelor din campionatul sarb sunt mereu urmariti de marile grupari din Vest. Pentru Vidic parea insa a fi o cauza pierduta, un transfer in Vest, deoarece, atunci cand astepta o echipa mare sa vina sa-l ia, el se transfera tocm ai in Rusia, la Spartak Moscova. Nu-si pierde speranta insa, munceste in continuare si intr-o zi, aude ca are o oferta tocmai de la Manchester United, una din cele mai mari echipe din Europa. Dovada ca, poate, si din aceasta cauza sunt astfel de echipe atat de mari, deoarece urmaresc incontinuu, peste tot, cautand fotbalisti de valoare. Calitatile lui Vidic erau de altfel perfecte pentru un campionat ca Premier League. Vidic este extrem de combativ, puternic, loveste perfect mingea cu capul. A durat o jumatate de sezon pentru ca Vidic sa se adapteze la rigorile Premier League, dar, odata integrat nu a mai putut fi scos din prima echipa.
Astfel ,un transfer ce a parut cel putin surprinzator la inceput, avea sa nu mai mire pe nimeni in mai putin o jumatate de an. Stilul neinfricat de joc al lui Nemanja il ajuta si sa fie un pericol permanent in careul advers. La cornere, reprezinta principalul pericol pentru portarul advers. Avand atatea atuuri de partea sa, Vidic a ajuns unul dintre cei mai apreciati fundasi din Europa in mai putin de 1 an si jumatate.


Tag-uri: fotbal, anglia, rusia, vidicCategorie: Sport  - ( Sport - Archiva)

Data Adaugarii: 14 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :