FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,153
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa avem grija de masina de cusut

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   reparatii   curent   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   tratament   ingrijire   boli   job   sfat   vopsea   individ   relatii   dragoste   vin   interactiune   dorinta   sapun   social   carpa   antilopa   lumina   benzi de albire   aluminiu   bronz   importanta prezentului   dinti   solutii   imagine   stomatolog  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa avem grija de masina de cusut

 Q:   Intreaba despre Cum sa avem grija de masina de cusut       
Cum sa avem grija de masina de cusut Ingrijirea maşinii de cusut. Pentru ca maşina de cusut să funcţioneze timp îndelungat, trebuie respectate anumite condiţii, astfel:

Cel puţin o dată pe lună va trebui să fie curăţată de toate scamele şi resturile de aţă adunate în timpul funcţionării. Cu această ocazie se demontează plăcuţa acului şi se curăţă transportorul, graifărul, interiorul carcasei graifărului etc., de praf şi de resturile de material.

Pentru ungere se vor folosi numai uleiuri de calitate superioară speciale pentru maşini de cusut. Cu ajutorul unei pompiţe se ung piesele care sunt în mişcare pentru a se micşora frecările între suprafeţele metalice. Ungerea pieselor se face prin locurile (găurile) speciale sau ridicand capacele acolo unde este cazul. De asemenea, se ung t oate articulaţiile pedalei, axul roţii de curea şi volanul.

Cand maşina nu s-a folosit timp îndelungat sau s-a utilizat ulei de proastă calitate, se procedează la curăţirea ei cu petrol (gaz). Pentru aceasta se pun cateva picături de petrol în toate orificiile (găurile) şi se dă drumul la maşină să funcţioneze pană cand petrolul dizolvă toate rămăşiţele de ulei vechi şi întărit. Se şterge apoi totul cu o carpă curată, după care se unge cu ulei fin.

După utilizare se va lăsa o bucată de material între ac şi plăcuţă pentru a proteja mecanismul maşinii în cazul în care din greşeală se pune maşina în mişcare cu tălpiţa coborată.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :