FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 24

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Partile corpului nostru care se bucura de binefacerile acupuncturii

Partile corpului nostru care se bucura de binefacerile acupuncturii

Auriculopunctura (auriculoterapia) se bazează pe utilizarea punctelor precise ale pavilionului urechii (auricul) atât în scop diagnostic, cit şi terapeutic. Primele informaţii...

Purcel de lapte umplut

Purcel de lapte umplut

Ingrediente: Purcel de lapte 1 buc (4-5 kg), ficat de porc 800 g, franzelă 300 g, lapte 300 ml, unt 200 g, ceapă 100 g, ouă 3 buc, ulei 50 g, maghiran 1 fir, piper, sare. Cum...

Punerea la nivel a unui scaun care schioapata

Punerea la nivel a unui scaun care schioapata

In anumite cazuri, este posibil ca un scaun cu picioare din lemn să şchioapete, mai ales după executarea unei reparaţii. Pentru punerea la nivel a scaunului care şchioapătă...

Pateuri cu branza

Pateuri cu branza

Ingrediente: Aluatul: 250 g făină, 250 g unt sau 200 g margarina, 1/2 pahar apă, 1/2 linguri oţet, sare. Umplutura: 300 g branză, 100 g gris fiert, 1- 2 linguri de făină...

Piftie de porc I

Piftie de porc I

Ingrediente Cap si picioare de porc,sare, usturoi, ceapa. Mod de preparare Capatana si picioarele de porc se parlesc, se rad bine de par, se spala si se pun intr-o oala cu...

Premiile Castigate de Alina Sorescu

Premiile Castigate de Alina Sorescu

Alina Sorescu si-a cladit o cariera de succes atat in lumea muzicala cat si in televiziune. De-a lungul carierei sale muzicale, Alina a obtinut multe premii prin participarea la diferite...

Prea Devreme

Prea Devreme

A venit vancanta, si inca e plictisitor! E monoton aproape... Intre 5-6 articole, mult hip-hop si 7 litrii de Cola nimic... nu gasesc inspiratie nici pentru rudimentarul "Mi-e dor..."; ...

Pesmeciori spritati

Pesmeciori spritati

Ingrediente 200 g zahar pudra, 200 g unt sau margarina, 1 ou, 2 galbenusuri, un praf de copt, vanilie, coaja de lamaie, faina cat cuprinde. Mod de preparare Se formeaza un...

Pasta de ficat I

Pasta de ficat I

Ingrediente: Ficat de porc 300 g, unt 100 g, smântână 100 g, ouă 3 buc, piper, sare. Mod de preparare: Ficatul se curăţă de vine şi pieliţe, se fierbe în apă fără...

Pricomigdale

Pricomigdale

Ingrediente: Nuci sau alune 200 g, zahăr 300 g, ouă 6 buc, făină 40 g, esenţă de migdale 1 ml, zahăr vanilat 2 plicuri. Mod de preparare: Nucile sau alunele se macină...

Pateuri cu ciuperci

Pateuri cu ciuperci

Ingrediente: Aluatul: 250 g făină, 250 g unt sau 200 g margarina, 1/2 pahar apă, 1/2 lingură oţet, sare. Umplutura: 400 g ciuperci, 100,g ceapă, 60 ml ulei, 1 ou, piper,...

Pui cu sparanghel

Pui cu sparanghel

Ingrediente 1 kg pui, 1 kg sparanghel, 120 g unt, 30 g pesmet, sare. Mod de preparare Bucăţile de pui sau sferturile se prăjesc in jumătate din cantitatea de unt...

Pilaf de prune uscate

Pilaf de prune uscate

Ingrediente : Prune uscate 750 g, orez 400 g, ceapă 1250 g, ulei 200 g, zahăr 30 g, supă de oase 1,2 l, sare. Mod de preparare : Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în...

Pesmeti cu anison

Pesmeti cu anison

Ingrediente: Făină 1 kg, drojdie de bere 50 g, cartofi 1 kg, anison 100 g, sare 10 g, zahăr pudră 200 g, zahăr vanilat 2 plicuri. Mod de preparare: Se prepară un aluat...

Pastrarea conopidei

Pastrarea conopidei

Conopida se pastreaza la fel ca si varza, dar nu rezista mai mult de 1—2 luni. Se aleg conopide bine dezvoltate, indesate, neatinse de daunatori si se culeg cu radacina cu tot. ...

Performantele In Tenis Ale Lui Lucian Viziru

Performantele In Tenis Ale Lui Lucian Viziru

Cand a venit vorba de tennis, Lucian nu a avut de ales, deoarece bunicul sau si-a dorit mereu sa aiba un baiat care sa ii continue performanta in tennis, dar a avut o fata, pe mama...

Plachie de crap I

Plachie de crap I

Ingrediente: Crap 1 kg, ceapă 750 g, ulei 150 g, roşii 500 g, usturoi 20 g, cimbru 1 fir, dafin 1 foaie, vin 150 ml, piper, sare. Cum se prepară: Ceapa se taie felii, se...

Premisele consolidarii interne si intregirea Tarilor Romane

Premisele consolidarii interne si intregirea Tarilor Romane

Ţara Românească şi Moldova şi-au desăvârşit identitatea până la sfârşitul secolului al XIV lea. La aceasta au contribuit: - intense activităţi economice stimulate...

Parfumuri pentru par

Parfumuri pentru par

Miresmele ne-au incantat simtul olfactiv din cele mai vechi timpuri. De-a lugul vremii, oamenii au dezvoltat fel de fel de metode de a capta toate miresmele minunate ce ne inconjoara....

Pui cu fasole verde I

Pui cu fasole verde I

Ingrediente 1 kg pui, 1 kg fasole verde, 500 g roşii, 100 ml ulei, 1-2 cepe, 30 g făină, 30 g bulion, sare, piper, usturoi. Mod de preparare Se prepară la fel ca in...

Pasta din ficat de porc sau de vita

Pasta din ficat de porc sau de vita

Ingrediente: 200- 300 g ficat de porc sau de vita, 150-200 g unt, 100 g untură sau ulei, 100 g ceapă, 1 lingură de coniac, sare, nucşoară sau piper, după gust. Mod de...

Placinte cu visine I

Placinte cu visine I

Ingrediente: Făină 180 g, amidon 180 g, zahăr pudră 275 g, unt 300, ouă 6 buc, vişine 1 kg, zahăr vanilat 1 plic, praf de copt 1/2 plic, lămaie 100 g. Mod de preparare...

Paste pentru sandvisuri si tartine

Paste pentru sandvisuri si tartine

Pastele se prepară din diverse branzeturi, unt sau smantană şi condimente aromate după gust. Pasta trebuie să fie omogenă ca o cremă, de aceea se trece prin sită. Untul este...

Politicianul roman Pompei

Politicianul roman Pompei

În ciuda prestigiului său, Pompei a fost un politician inabil şi farâ clarviziune, iar ca militar îşi datorează altora faima. Astfel, răscoala lui Sertorius a înfrant-o datorită...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]