| ||||||||||
Articole: pag 24
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Nu există femeie care să nu vrea să rămână cât mai mult timp tânără şi frumoasă. Frumuseţea dă femeilor siguranţă şi încredere... | Porumbei cu sos de ciuperci si smantana Ingrediente 3 porumbei, 100 g unt, 50 ml ulei, 300-400 g ciuperci, 100 g smantană, 1 lingură de făină, sare, piper. Mod de preparare După ce sunt sacrificaţi... |
Povestea lui Rasputin, celebrul calugar devenit si spion-partea 2 Bestialele metode de lucru ale grupului de spionaj german nu se limitau numai la suprimări individuale. Pentru demoralizarea masei de oameni, la Berlin se hotărăşte răspandirea... | Parul - o unealta de seductie a femeilor Părul este o minunată podoabă naturală a femeii care o înfrumuseţează si ii completează feminitatea. De aceea este necesar ca prin volum, culoare, calitate... |
Ingrediente: Peşte alb 1,5 kg, ceapă 100 g, ardei graşi 200 g, morcovi 200 g, orez 200 g, bulion de tomate 50 g, roşii 500 g, ulei 150 g, supă de peşte 800 ml,... | Ingrediente Cap si picioare de porc,sare, usturoi, ceapa. Mod de preparare Capatana si picioarele de porc se parlesc, se rad bine de par, se spala si se pun intr-o oala cu... |
Plantele verzi ornamentale sunt de obicei aduse din ţările calde şi aclimatizate ia noi. Ele au nevoie de lumină, pentru a respira şi a se hrăni, absorbind bioxidul... | Ingrediente: Ficat de porc 300 g, unt 100 g, smântână 100 g, ouă 3 buc, piper, sare. Mod de preparare: Ficatul se curăţă de vine şi pieliţe, se fierbe... |
Partidul comunist in anul 1944 - constituie apogeul desfăşrărilor de forţe între anii 1941-1944 - la 3 septembrie 1944, Iuliu Maniu îl considera un act bine organizat, o lovitură de stat egală... | Performantele In Tenis Ale Lui Lucian Viziru Cand a venit vorba de tennis, Lucian nu a avut de ales, deoarece bunicul sau si-a dorit mereu sa aiba un baiat care sa ii continue performanta in tennis, dar a avut o fata, pe mama... |
Ingrediente : Prune uscate 750 g, orez 400 g, ceapă 1250 g, ulei 200 g, zahăr 30 g, supă de oase 1,2 l, sare. Mod de preparare : Ceapa se toacă mărunt, se căleşte... | Ingrediente : Piept de curcan 750 g, făină 50 g, ouă 2 buc, pesmet 100 g, ulei 75 g, sare. Mod de preparare : Pieptul de curcan se taie felii, se bate uşor cu un... |
Premisele consolidarii interne si intregirea Tarilor Romane Ţara Românească şi Moldova şi-au desăvârşit identitatea până la sfârşitul secolului al XIV lea. La aceasta au contribuit: - intense activităţi... | Punerea la nivel a unui scaun care schioapata In anumite cazuri, este posibil ca un scaun cu picioare din lemn să şchioapete, mai ales după executarea unei reparaţii. Pentru punerea la nivel a scaunului care şchioapătă... |
Partile corpului nostru care se bucura de binefacerile acupuncturii Auriculopunctura (auriculoterapia) se bazează pe utilizarea punctelor precise ale pavilionului urechii (auricul) atât în scop diagnostic, cit şi terapeutic. Primele informaţii... | Ingrediente: Făină 1 kg, drojdie de bere 50 g, cartofi 1 kg, anison 100 g, sare 10 g, zahăr pudră 200 g, zahăr vanilat 2 plicuri. Mod de preparare: Se prepară... |
Ingrediente: Aluatul: 250 g făină, 250 g unt sau 200 g margarina, 1/2 pahar apă, 1/2 lingură oţet, sare. Umplutura: 400 g ciuperci, 100,g ceapă, 60 ml ulei, 1... | Ingrediente 200 g zahar pudra, 200 g unt sau margarina, 1 ou, 2 galbenusuri, un praf de copt, vanilie, coaja de lamaie, faina cat cuprinde. Mod de preparare Se formeaza un... |
Plateste acum sau vei plati mai tarziu Benjamin Franklin spunea: "Nu risipi nici timpul, nici banii, ci valorifica-le pe amandoua." Aceste cuvinte ar trebui sa ne puna pe ganduri. Suntem noi cei care ne valorificam si timpul... | O treime din cuplurile cãsãtorite recunosc faptul cã şi-au înşelat partenerul. Existã o mulţime de oameni care îşi asumã acest risc. Pentru început... |
Ingrediente: Crap 1 kg, ceapă 750 g, ulei 150 g, roşii 500 g, usturoi 20 g, cimbru 1 fir, dafin 1 foaie, vin 150 ml, piper, sare. Cum se prepară: Ceapa se taie felii... | Ingrediente: Aluatul: 250 g făină, 250 g unt sau 200 g margarina, 1/2 pahar apă, 1/2 linguri oţet, sare. Umplutura: 300 g branză, 100 g gris fiert, 1- 2 linguri... |
Ingrediente 1 kg pui, 1 kg sparanghel, 120 g unt, 30 g pesmet, sare. Mod de preparare Bucăţile de pui sau sferturile se prăjesc in jumătate din cantitatea... | Pasta din ficat de porc sau de vita Ingrediente: 200- 300 g ficat de porc sau de vita, 150-200 g unt, 100 g untură sau ulei, 100 g ceapă, 1 lingură de coniac, sare, nucşoară sau piper, după gust. Mod... |


















