FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 29

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Pana de somn cu usturoi

Pana de somn cu usturoi

Ingrediente: 1 kg burtă de somn, 50 ml ulei, 50 ml oţet, piper boabe, 1 ceapă, 1 morcov, foi de dafin, cartofi, sare. Mod de preparare: Se taie peştele (partea...

Prepararea unor diferite tipuri de masti pentru ten

Prepararea unor diferite tipuri de masti pentru ten

Masca de suc de rosii (pentru ten gras). Sucul de la o rosie bine coapta se amesteca cu amidon sau talc. Masca de gutui (pentru tenurile foarte grase). O gutuie curatita de ...

Pui la tigaie cu sos de rosii si usturoi

Pui la tigaie cu sos de rosii si usturoi

Ingrediente 1-2 pui, 100 ml ulei, 1 căpăţană de usturoi, 1 lingură de făină, 30 g bulion, piper, 100 ml vin, sare. Mod de preparare Puiul se taie in...

Parfe de ciocolata

Parfe de ciocolata

Se prepara la fel ca in reteta "Parfe de cacao", dar se mai adauga in plus 150—200 g ciocolata simpla taiata in bucatele mici. FamousWhy va ureaza : Pofta Buna!

Prosport- presa online

Prosport- presa online

ProSport a fost înfiinţat la data de 2 iulie 1997, de catre Media Pro, cel mai mare trust media din Estul Europei. Ziarul avea la conducere pe cunoscutul jurnalist sportiv Ovidiu...

Pui cu vinete I

Pui cu vinete I

Ingrediente 1 kg pui, 1,5 kg vinete, 120 ml ulei, 100 ml vin, 1 căpăţană de usturoi, 2-3 cepe, 30 g făină, 30 g bulion, 500 g roşii, pătrunjel verde, sare...

Pasta de gutui

Pasta de gutui

1 kg de pulpa din gutui, fiarta si data prin sita, se pune intr-o cratita. Se fierbe pe plita pe o caramida, amestecandu-se cu o lopatica de lemn si cand incepe sa se ingroase se adauga...

Pericolul steroizilor

Pericolul steroizilor

Peste tot se poate observa tendinta oamenilor de a avea un corp frumos, sculptat, perfect chiar. Nu numai femeile au ajuns sa aiba aceasta dorinta exagerata pentru care ar face aproape...

Pesmeti extra

Pesmeti extra

Ingrediente: Făină 500 g, unt 250 g, zahăr pudră 250 g, smantană 50 g, ouă 3 buc, praf de copt 1 plic, zahăr vanilat 2 plicuri. Mod de preparare: Untul...

Procesele metabolice ale sportivilor

Procesele metabolice ale sportivilor

Metabolismul reprezintă transformările ce au loc în celulele vii pe seama substanţelor nutritive, prin care se clădeşte şi reînnoieşte protoplasma...

Placinta cu branza si marar

Placinta cu branza si marar

Ingrediente: Făină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 250 ml, ouă 6 buc, zahăr tos 100 g, branză de vaci 400 g, branză de Dorna 200 g, mărar 4 leg, sare. Mod...

Prajitura din aluat dospit cu mere

Prajitura din aluat dospit cu mere

Aluatul se prepara la fel ca la reteta "Coconac Simplu". Merele se prepara astfel: se iau mere acrisoare, se curata de coaja, se taie in felii si se pun intr-o craticioara. Se...

Pasta de sunca

Pasta de sunca

Ingrediente: 1 cutie pastă de şuncă sau 200 g şuncă, 100 g unt, 1 lingură de muştar, sare, piper, 1 lingură de rom sau coniac. Mod de preparare: Untul...

Placinta cu prune

Placinta cu prune

Ingrediente 400 g faina, 150 g unt, 200 g zahar, 100 ml lapte, 4 oua, 1/2 pachet praf de copt, 600 g prune, 50 g zahar pudra. Mod de preparare Intr-un castron se amesteca...

Pennelope Jimenez, O Cariera De Succes

Pennelope Jimenez, O Cariera De Succes

Inca de mica, Pennelope Jimenez si-a dorit sa devina actrita sau model. Viata a fost de partea ei deoarece atunci cand a devenit o tanara adolescenta s-a bucurat de un corp frumos construit...

Piure de cartofi cu friganele

Piure de cartofi cu friganele

Ingrediente: Cartofi 1,5 kg. unt 100 g, lapte 700 ml, ouă 6 buc, franzelă 400 g, ulei 125 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se curăţă de coajă, se spală...

Pateuri cu cartofi

Pateuri cu cartofi

Ingrediente: Cartofi 1,2 kg, caşcaval 200 g. făină 500 g, ouă 2 buc, unt 200 g, ulei 200 g, zahăr pudră 100 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se fierb în...

Placinta cu branza de vaci

Placinta cu branza de vaci

Ingrediente Pentru aluat: 500 g faina, 250 g unt, 50 g zahar, 1 varf de cutit praf de copt si putina sare. Pentru umplutura: 400 g branza de vaci, 3-4 oua, 100 g smantana...

Parerea lui Ovidiu Ioanitoaia despre Kapetanos

Parerea lui Ovidiu Ioanitoaia despre Kapetanos

Ovidiu Ioanitoaia a fost si va fi intotdeauna un mare iubitor si fan al sporturilor, insa in special al fotbalului. Recent, domnul Ioanitoaia a scris pe blog-ul sau personal impresii...

Piure de fasole cu bobul mare

Piure de fasole cu bobul mare

Ingrediente Pentru 6 porţii: 600 g fasole, 1 ceapă, 1 morcov, 1 fir de cimbru, cateva boabe de piper, 1 frunză de dafin, sare, ulei. Mod de preparare Fasolea albă...

Purcel fript intreg

Purcel fript intreg

Pentru fript intreg este bun numai purcelul de lapte, care inca nu a inceput sa manance. Imediat dupa ce a fost taiat, purcelul se opareste cu apa fiarta la care s-a adaugat a zecea...

Peste afumat

Peste afumat

Ingrediente: Peşte oceanic sau de apă dulce 3 kg, sare, oţet 9° 200 ml. Mod de preparare: Peştele se curăţă de solzi, se eviscerează, se scot bronhiile...

Pennelope Jimenez In Adolescenta

Pennelope Jimenez In Adolescenta

Pennelope Jimenez s-a nascut pe 25 iulie 1976 in San Diego, California, USA. Pennelope s-a nascut intr-o familie in care niciun membru nu era din San Diego. Tatal sau este de origine...

Pasare cu dovlecei sau cu mazare

Pasare cu dovlecei sau cu mazare

Se prepară la fel ca puiul cu dovlecei sau cu mazăre


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]