|
Articole: pag 29
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |ProSport a fost înfiinţat la data de 2 iulie 1997, de catre Media Pro, cel mai mare trust media din Estul Europei. Ziarul avea la conducere pe cunoscutul jurnalist sportiv Ovidiu... | Se prepara la fel ca in reteta "Parfe de cacao", dar se mai adauga in plus 150—200 g ciocolata simpla taiata in bucatele mici. FamousWhy va ureaza : Pofta Buna! |
Probleme generale privind comunicarea verbala Comunicarea verbală este cea mai directă formă de comunicare, de relaţie între liderul militar (comandant) şi subalternii săi. Aceasta se realizează pe cale... | Ingrediente: Făină 600 g, unt 300 g, zahăr 450 g, ouă 3 buc, drojdie de bere 25 g, oajă de lămaie rasă 50 g, mere 1,25 kg, scorţişoară 5 g, zahăr... |
Procesele metabolice ale sportivilor Metabolismul reprezintă transformările ce au loc în celulele vii pe seama substanţelor nutritive, prin care se clădeşte şi reînnoieşte protoplasma... | Ingrediente Pentru aluat: 500 g faina, 250 g unt, 50 g zahar, 1 varf de cutit praf de copt si putina sare. Pentru umplutura: 400 g branza de vaci, 3-4 oua, 100 g smantana... |
Ingrediente: Peşte oceanic sau de apă dulce 3 kg, sare, oţet 9° 200 ml. Mod de preparare: Peştele se curăţă de solzi, se eviscerează, se scot bronhiile... | Ingrediente 6 oua, 250 zahar, 200 g faina, coaja de lamaie rasa, 1 lingura de zeama de lamaie, zahar vanilat. Mod de preparare Se separa albusurile de galbenusuri si se tin... |
Partile bune si partile rele ale stresului Cercetătorii şi specialiştii au ajuns la o concluzie în unanimitate în privinţa stresului şi anume că stresul constituie boala secolului XXI. Stresul reprezintă... | Ingrediente 1 kg pui, 1,5 kg vinete, 120 ml ulei, 100 ml vin, 1 căpăţană de usturoi, 2-3 cepe, 30 g făină, 30 g bulion, 500 g roşii, pătrunjel verde, sare... |
Prajitura din aluat dospit cu mere Aluatul se prepara la fel ca la reteta "Coconac Simplu". Merele se prepara astfel: se iau mere acrisoare, se curata de coaja, se taie in felii si se pun intr-o craticioara. Se... | Ingrediente 400 g faina, 150 g unt, 200 g zahar, 100 ml lapte, 4 oua, 1/2 pachet praf de copt, 600 g prune, 50 g zahar pudra. Mod de preparare Intr-un castron se amesteca... |
Parcursul lui Ioan Ovidiu Sabau De-a Lungul Carierei De Fotbalist Ioan Ovidiu Sabau, cunoscut si ca "Nelutu" Sabau, a fost un cunoscut fotbalist roman, care a evolut la doua mari echipe ale Romaniei, Dinamo si Rapid Bucuresti, cu care a castigat si... | Ingrediente: Cartofi 1,5 kg. unt 100 g, lapte 700 ml, ouă 6 buc, franzelă 400 g, ulei 125 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se curăţă de coajă, se spală... |
Ingrediente Pentru 6 porţii: 600 g fasole, 1 ceapă, 1 morcov, 1 fir de cimbru, cateva boabe de piper, 1 frunză de dafin, sare, ulei. Mod de preparare Fasolea albă... | Ingrediente: Făină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 250 ml, ouă 6 buc, zahăr tos 100 g, branză de vaci 400 g, branză de Dorna 200 g, mărar 4 leg, sare. Mod... |
Parerea lui Ovidiu Ioanitoaia despre Kapetanos Ovidiu Ioanitoaia a fost si va fi intotdeauna un mare iubitor si fan al sporturilor, insa in special al fotbalului. Recent, domnul Ioanitoaia a scris pe blog-ul sau personal impresii... | Ingrediente: Făină 500 g, unt 250 g, zahăr pudră 250 g, smantană 50 g, ouă 3 buc, praf de copt 1 plic, zahăr vanilat 2 plicuri. Mod de preparare: Untul... |
Pasare cu dovlecei sau cu mazare Se prepară la fel ca puiul cu dovlecei sau cu mazăre | Planul 1 al regiunii posterioare a trunchiului Repezintă cel mai superficial plan şi cuprinde: Muşchiul latisim (dorsal mare )- cel mai lat muşchi al corpului situat în partea posterinferioară a trunchiului. Se... |
Ingrediente: 1 cutie pastă de şuncă sau 200 g şuncă, 100 g unt, 1 lingură de muştar, sare, piper, 1 lingură de rom sau coniac. Mod de preparare: Untul... | Pentru fript intreg este bun numai purcelul de lapte, care inca nu a inceput sa manance. Imediat dupa ce a fost taiat, purcelul se opareste cu apa fiarta la care s-a adaugat a zecea... |
Pennelope Jimenez In Adolescenta Pennelope Jimenez s-a nascut pe 25 iulie 1976 in San Diego, California, USA. Pennelope s-a nascut intr-o familie in care niciun membru nu era din San Diego. Tatal sau este de origine... | Pennelope Jimenez, O Cariera De Succes Inca de mica, Pennelope Jimenez si-a dorit sa devina actrita sau model. Viata a fost de partea ei deoarece atunci cand a devenit o tanara adolescenta s-a bucurat de un corp frumos construit... |