FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 29

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Programe psihoterapeutice care duc la compatibilitatea sotilor

Programe psihoterapeutice care duc la compatibilitatea sotilor

Unul din efectele importante ale terapiei curativo-recuperatorii este nu atat profilaxia divorţului, cat mai ales stimularea potenţialului autocreativ-recuperator al cuplului....

Parfait cu capsuni

Parfait cu capsuni

Ingrediente: Zahăr 180 g, lapte 160 ml, ouă 2 buc, zahăr vanilat 1 plic, căpşuni 250 g, frişca 500 g: Mod de preparare: Se amestecă zahărul cu laptele...

Pasta din branza de vaci

Pasta din branza de vaci

Ingrediente: 300-400 g branză de vaci scursă bine de zer (dacă branza este vartoasă se subţiază cu smantană), 100 g unt spumos. Mod de preparare: Se amestecă...

Parfait de caise

Parfait de caise

Ingrediente: Zahăr 200 g, lapte 160 ml, ouă 2 buc, zahăr vanilat 1 plic, caise curăţate de coajă şi samburi 250 g, frişca bătută 500 g. Mod de preparare...

Prajitura cu nuci I

Prajitura cu nuci I

Ingrediente 6 galbenusuri, 250 g unt, 350 g faina, 1 pahar de zahar tos, 1/2 lamaie, coaja si zeama, zahar vanilat, praf de copt. Pentru deasupra : 6 albusuri, 1 pahar zahar...

Placinta cu mere

Placinta cu mere

Ingrediente: Făină 600 g, unt 300 g, zahăr 450 g, ouă 3 buc, drojdie de bere 25 g, oajă de lămaie rasă 50 g, mere 1,25 kg, scorţişoară 5 g, zahăr...

Pana de somn cu usturoi

Pana de somn cu usturoi

Ingrediente: 1 kg burtă de somn, 50 ml ulei, 50 ml oţet, piper boabe, 1 ceapă, 1 morcov, foi de dafin, cartofi, sare. Mod de preparare: Se taie peştele (partea...

Parerea lui Ovidiu Ioanitoaia despre Kapetanos

Parerea lui Ovidiu Ioanitoaia despre Kapetanos

Ovidiu Ioanitoaia a fost si va fi intotdeauna un mare iubitor si fan al sporturilor, insa in special al fotbalului. Recent, domnul Ioanitoaia a scris pe blog-ul sau personal impresii...

Parfe de ciocolata

Parfe de ciocolata

Se prepara la fel ca in reteta "Parfe de cacao", dar se mai adauga in plus 150—200 g ciocolata simpla taiata in bucatele mici. FamousWhy va ureaza : Pofta Buna!

Prima Constitutie interna romaneasca

Prima Constitutie interna romaneasca

- noul guvern avea în frunte pe Lascăr Catargiu, era alcătuit din conservatori şi liberali. - la 16 iunie Carol se pronunţă ferm pentru menţinerea Senatului. La...

Placinta cu branza si marar

Placinta cu branza si marar

Ingrediente: Făină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 250 ml, ouă 6 buc, zahăr tos 100 g, branză de vaci 400 g, branză de Dorna 200 g, mărar 4 leg, sare. Mod...

Pennelope Jimenez In Adolescenta

Pennelope Jimenez In Adolescenta

Pennelope Jimenez s-a nascut pe 25 iulie 1976 in San Diego, California, USA. Pennelope s-a nascut intr-o familie in care niciun membru nu era din San Diego. Tatal sau este de origine...

Prosport- presa online

Prosport- presa online

ProSport a fost înfiinţat la data de 2 iulie 1997, de catre Media Pro, cel mai mare trust media din Estul Europei. Ziarul avea la conducere pe cunoscutul jurnalist sportiv Ovidiu...

Pasta de gutui

Pasta de gutui

1 kg de pulpa din gutui, fiarta si data prin sita, se pune intr-o cratita. Se fierbe pe plita pe o caramida, amestecandu-se cu o lopatica de lemn si cand incepe sa se ingroase se adauga...

Pogace cu jumari

Pogace cu jumari

Ingrediente: Făină 1 kg, jumări de porc 400 g, untură de porc 200 g, drojdie de bere 40 g, ouă 2 buc, zahăr 50 g, lapte 650 ml, chimen 20 g, piper, sare. Mod...

Pesmeti extra

Pesmeti extra

Ingrediente: Făină 500 g, unt 250 g, zahăr pudră 250 g, smantană 50 g, ouă 3 buc, praf de copt 1 plic, zahăr vanilat 2 plicuri. Mod de preparare: Untul...

Pasare cu dovlecei sau cu mazare

Pasare cu dovlecei sau cu mazare

Se prepară la fel ca puiul cu dovlecei sau cu mazăre

Piept de gasca cu legume si masline

Piept de gasca cu legume si masline

Ingrediente : Piept de gască 1 kg, unt 100 g, ceapă 100 g, zarzavat de supă 200 g, făină 30 g, bulion de tomate 20 g, ciuperci 200 g, măsline 150 g, roşii 300...

Planul 1 al regiunii posterioare a trunchiului

Planul 1 al regiunii posterioare a trunchiului

Repezintă cel mai superficial plan şi cuprinde: Muşchiul latisim (dorsal mare )- cel mai lat muşchi al corpului situat în partea posterinferioară a trunchiului. Se...

Pui cu vinete I

Pui cu vinete I

Ingrediente 1 kg pui, 1,5 kg vinete, 120 ml ulei, 100 ml vin, 1 căpăţană de usturoi, 2-3 cepe, 30 g făină, 30 g bulion, 500 g roşii, pătrunjel verde, sare...

PUterea de influentare a maselor exercitata de catre postul Pro TV

PUterea de influentare a maselor exercitata de catre postul Pro TV

Unele sondaje de măsurare a audienţei întăresc evidenţa potrivit căreia majoritatea românilor de la oraş sunt interesaţi de televiziune. Sondajele consfinţesc...

Precursorii elvetieni ai cercetarii si rezolvarii situatiilor familiale

Precursorii elvetieni ai cercetarii si rezolvarii situatiilor familiale

De formulă asemănătoare celei franceze, consilierea conjugală se desfăşoară în Elveţia (L. Naef, 1980) din ce în ce mai intens, ea dispunand de un sistem...

Procesele metabolice ale sportivilor

Procesele metabolice ale sportivilor

Metabolismul reprezintă transformările ce au loc în celulele vii pe seama substanţelor nutritive, prin care se clădeşte şi reînnoieşte protoplasma...

Porumbei fripti

Porumbei fripti

Ingrediente 3-4 porumbei, 3-4 tranşe de felii de slănină tăiate foarte subţire. Mod de preparare După ce sunt sacrificaţi, porumbeii se curăţă...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]