| ||||||||||
Articole: pag 29
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Ingrediente: Făină 600 g, unt 300 g, zahăr 450 g, ouă 3 buc, drojdie de bere 25 g, oajă de lămaie rasă 50 g, mere 1,25 kg, scorţişoară 5 g, zahăr... | Ingrediente: 1 cutie pastă de şuncă sau 200 g şuncă, 100 g unt, 1 lingură de muştar, sare, piper, 1 lingură de rom sau coniac. Mod de preparare: Untul... |
Ingrediente: 1 kg burtă de somn, 50 ml ulei, 50 ml oţet, piper boabe, 1 ceapă, 1 morcov, foi de dafin, cartofi, sare. Mod de preparare: Se taie peştele (partea... | Ingrediente : Pulpă de miel 750 g, ficat de miel 200 g, ceapă 150 g, orez 50 g, ciuperci 200 g, pesmet 50 g, ulei 150 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, piper, sare. Mod... |
Ingrediente 1 kg pere, 1,4 kg zahar, colorant rosu. Mod de preparare Se prepara la fel ca in reteta "Pere verzi confiate", cu deosebirea ca la primul sirop se adauga cateva... | Parerea lui Ovidiu Ioanitoaia despre Kapetanos Ovidiu Ioanitoaia a fost si va fi intotdeauna un mare iubitor si fan al sporturilor, insa in special al fotbalului. Recent, domnul Ioanitoaia a scris pe blog-ul sau personal impresii... |
Ingrediente: 300-400 g branză de vaci scursă bine de zer (dacă branza este vartoasă se subţiază cu smantană), 100 g unt spumos. Mod de preparare: Se amestecă... | Pennelope Jimenez In Adolescenta Pennelope Jimenez s-a nascut pe 25 iulie 1976 in San Diego, California, USA. Pennelope s-a nascut intr-o familie in care niciun membru nu era din San Diego. Tatal sau este de origine... |
Ingrediente: Făină 1 kg, jumări de porc 400 g, untură de porc 200 g, drojdie de bere 40 g, ouă 2 buc, zahăr 50 g, lapte 650 ml, chimen 20 g, piper, sare. Mod... | Ingrediente: Făină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 250 ml, ouă 6 buc, zahăr tos 100 g, branză de vaci 400 g, branză de Dorna 200 g, mărar 4 leg, sare. Mod... |
ProSport a fost înfiinţat la data de 2 iulie 1997, de catre Media Pro, cel mai mare trust media din Estul Europei. Ziarul avea la conducere pe cunoscutul jurnalist sportiv Ovidiu... | Ingrediente: Făină 500 g, unt 250 g, zahăr pudră 250 g, smantană 50 g, ouă 3 buc, praf de copt 1 plic, zahăr vanilat 2 plicuri. Mod de preparare: Untul... |
Planul 1 al regiunii posterioare a trunchiului Repezintă cel mai superficial plan şi cuprinde: Muşchiul latisim (dorsal mare )- cel mai lat muşchi al corpului situat în partea posterinferioară a trunchiului. Se... | 1 kg de pulpa din gutui, fiarta si data prin sita, se pune intr-o cratita. Se fierbe pe plita pe o caramida, amestecandu-se cu o lopatica de lemn si cand incepe sa se ingroase se adauga... |
Ingrediente: Cartofi 1,5 kg. unt 100 g, lapte 700 ml, ouă 6 buc, franzelă 400 g, ulei 125 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se curăţă de coajă, se spală... | Ingrediente 1 kg pui, 1,5 kg vinete, 120 ml ulei, 100 ml vin, 1 căpăţană de usturoi, 2-3 cepe, 30 g făină, 30 g bulion, 500 g roşii, pătrunjel verde, sare... |
Pasare cu dovlecei sau cu mazare Se prepară la fel ca puiul cu dovlecei sau cu mazăre | Precursorii elvetieni ai cercetarii si rezolvarii situatiilor familiale De formulă asemănătoare celei franceze, consilierea conjugală se desfăşoară în Elveţia (L. Naef, 1980) din ce în ce mai intens, ea dispunand de un sistem... |
Se prepara la fel ca in reteta "Parfe de cacao", dar se mai adauga in plus 150—200 g ciocolata simpla taiata in bucatele mici. FamousWhy va ureaza : Pofta Buna! | Procesele metabolice ale sportivilor Metabolismul reprezintă transformările ce au loc în celulele vii pe seama substanţelor nutritive, prin care se clădeşte şi reînnoieşte protoplasma... |
Ingrediente Pentru 6 porţii: 600 g fasole, 1 ceapă, 1 morcov, 1 fir de cimbru, cateva boabe de piper, 1 frunză de dafin, sare, ulei. Mod de preparare Fasolea albă... | Ingrediente: Peşte oceanic sau de apă dulce 3 kg, sare, oţet 9° 200 ml. Mod de preparare: Peştele se curăţă de solzi, se eviscerează, se scot bronhiile... |
Pui la tigaie cu sos de rosii si usturoi Ingrediente 1-2 pui, 100 ml ulei, 1 căpăţană de usturoi, 1 lingură de făină, 30 g bulion, piper, 100 ml vin, sare. Mod de preparare Puiul se taie in... | Ingrediente 400 g faina, 150 g unt, 200 g zahar, 100 ml lapte, 4 oua, 1/2 pachet praf de copt, 600 g prune, 50 g zahar pudra. Mod de preparare Intr-un castron se amesteca... |


















