FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 477
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Produsele cosmetice rezistente la apa

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Produsele cosmetice rezistente la apa

 Q:   Intreaba despre Produsele cosmetice rezistente la apa       
Cosmeticele rezistente la transfer sau waterproof sunt din ce în ce mai căutate şi mai folosite în ultima vreme de către femei. Motivul este acela că ele nu mai au nevoie de retuşuri, rezistă chiar mai mult de 12 ore, şi nu mai necesită timp şi atenţie din parte noastră.

Acest tip de produse a apărut pentru prima oară pe piaţă în anul 1971, firma Max Factor fiind cea care a revoluţionat industria cosmeticelor prin introducerea produselor de machiaj rezistente la apă. Din 1971 şi până în prezent aceste produse nu s-au limitat numai la ruj, mascara sau fond de ten. Aria lor a fost cu mult extinsă, apărând pe piaţă chiar şi loţiuni de protecţie solară sau spray-uri protectoare pentru păr rezistente la apă.

Este un machiaj ideal folosit mai ales de că tre mirese care vor fi frumoase până în ultima clipă a petrecerii mulţumită acestor produse.

Baza de machiaj waterproof conţine pigmenţi care ajută la fixarea machiajului, dar ai şi au o altă calitate importantă- aceea de a da strălucire tenului prin reflectarea luminii. Fondul de ten de acest gen poate fi fluid care se recomandă tenului lipsit de imperfecţiuni ţi cel compact care are o putere de acoperire mult mai mare.

Anticearcănul poate să fie şi el unul rezistent la apă, însă, în cazul în care foloseşti un astfel de anticearcăn şi un fond de ten obişnuit, fără rezistenţă la apă, trebuie mai întâi să aplici produsul waterproof.

Singurul fel de pudră rezistentă la transfer sau la apă este pudra compactă, nu şi cea pulbere. Pensula cu care aplici pudra trebuie să fie una fină pentru a nu-ţi zgâria faţa, una din păr natural fiind ideală. Aceste reguli sunt valabile şi în cazul fardurilor pentru pleoape. Pensula cu care aplici fardul trebuie să fie umezită de fiecare dată pentru fiecare pleoapă. Dacă am ales deja o bază de machiaj care este rezistentă la apă, nu mai este nevoie de a folosi şi un fard waterproof.

Nu în ultimul rând trebuie să ştii că pentru a putea aplica toate aceste produse, piele ta trebuie să o şi permită. Adică pielea trebuie să fie bine hidratată şi îngrijită.


Tag-uri: waterproofCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :