FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 26

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Prajitura din aluat dospit cu caise

Prajitura din aluat dospit cu caise

Aluatul se prepara la fel ca in reteta "Cozonac Simplu", in plus fiind necesare: unt sau ulei, caise, zahar tos, zahar vanilat. Pe fundul unei tavi de aproximativ 40 cm lungime...

Placinta de praz in foi de placinta

Placinta de praz in foi de placinta

Se prepară la fel şi cu aceleaşi componente ca in reţeta "Placinta de praz". Tava arreare se pune compoziţia de praz se unge cu unt şi se căptuşeşte cu foi...

Politica externa a Romaniei in deceniul al patrulea al secolului XIX

Politica externa a Romaniei in deceniul al patrulea al secolului XIX

- în contextul puternicei crize economice a sporit numărul regimurilor politice dictatoriale şi extremiste. - în Germania puterea a fost preluată de partidul nazist...

Peste pane

Peste pane

Ingrediente: Peşte alb 1 kg, ouă 2 buc, făină 75 g, pesmet 100 g, ulei 100 g, lămâie 100 g, sare. Cum se prepară: Peştele se curăţă, se spală...

Pandora

Pandora

Pandora reprezinta una dintre cele mai celebre famei din lume. Intamplarea face ca, potrivit legendelor, Pandora sa fie considerata prima femeie muritoare si cea care a raspandit raul...

Padurea Spanzuratiilor de Liviu Rebreanu - Ultimul Capitol

Padurea Spanzuratiilor de Liviu Rebreanu - Ultimul Capitol

Ca nici un alt prozator român, Rebreanu compune echilibrat şi simetric. Romanul Ion începe şi se sfârşeşte cu descrierea drumului prin care se ajunge în satul...

Procesul deglutitiei

Procesul deglutitiei

Esofagul este un conduct musculo-membranos, de circa 25 cm lungime, prin care alimentele trec din faringe în stomac . Este situat înapoia traheei şi străbate diafragma....

Pasta de macrouri

Pasta de macrouri

Ingrediente: Macrouri 600 g, unt. 200 g, ceapă 300 g, lămâie 75 g, sare. Cum se prepara: Macrourile se fierb în apă cu sare, se scot fileurile, se trec prin...

Perioada de divort poate fi una traumatica

Perioada de divort poate fi una traumatica

Riscul decompensărilor psihopatologice în perioadele de divorţ prelungit este considerabil pentru acei parteneri mai fragili din punct de vedere psihic. Necesitatea unei psihoterapii...

Putem rezolva orice problema a parului nostru

Putem rezolva orice problema a parului nostru

Părul poate fi uscat de la natură sau poate să devină astfel din cauza on-dulaţiilor permanente făcute la cald, a abuzului de decolorante, sodă, săpunuri alcaline...

Porumbei umpluti cu carne de pui

Porumbei umpluti cu carne de pui

Ingrediente 5-6 porumbei, 300 g carne de pui, 1 ceapă mare, 100 g unt, 100 g miez de franzelă, 2 ouă, verdeaţă, sare, piper. Mod de preparare Se aleg porumbei...

Pepeni verzi murati

Pepeni verzi murati

Se aleg pepeni verzi mici, abia dati in copt, neloviti si nepatati. Se inteapa in mai multe locuri cu o tepusa subtire de lemn si se aseaza in butoi. Intre pepeni si deasupra se pun...

Please forgive me

Please forgive me

Iubirea e complexa. La una din postarile aterioare, mi s-a spus nu trebuie sa intelegi iubirea, ci sa o simti ( Citez: "Iubirea nu trebuie sa o intelegi! Trebuie sa o simti, sa o...

Pilaf de gaina

Pilaf de gaina

Se prepară la fel ca pilaful de pui

Peltea de gutui

Peltea de gutui

Ingrediente 1 kg zahar, 1 kg gutui, 4—5 mere rosii acrisoare, 3 l apa. Mod de preparare Se aleg gutui (de preferinta mici), galbene, frumoase, coapte si fara nici o...

Pate de ficat in aspic

Pate de ficat in aspic

Ingrediente 300 g ficat, 200 g unt, 1/2 lingurita mustar, 2 oua rascoapte, 200 ml lapte, sare, piper, 500 g aspic. Mod de preparare Ficatul bine curatat si spalat...

Poezia marilor evenimente din viata satului - referat

Poezia marilor evenimente din viata satului - referat

George Cosbuc intentionase sa realizeze un epos national, in genul Iliadei si Eneidei, pe motive folclorice si de mitologie romaneasca. Stradania lui s-a concretizat in cateva fragmente;...

Pui umplut cu ciuperci si orez

Pui umplut cu ciuperci si orez

Ingrediente 2-3 pui, 100 g unt, 200 g ciuperci proaspete, 100 g orez, 2-3 ouă, 1 legătură de verdeaţă, sare, piper. Mod de preparare Puii se pregătesc pentru...

Pasiunea si studentia lui Krikor Zambaccian

Pasiunea si studentia lui Krikor Zambaccian

Krikor Zambaccian s-a nascut la Constanta, in anul 1889 si avea sa devina unul dintre cei mai mari colectionari de arta din Romania. Tatal sau era originar din Cezarea Capadociei, stabilit...

Planul 4 al regiunii posterioare a trunchiului

Planul 4 al regiunii posterioare a trunchiului

Este reprezentat de muşchiul transversospinal subimpărţit în trei grupuri: semispinali, multifizi, muşchii rotatori. Muşchii rotatori sunt cei mai profunzi; ei...

Praz cu masline

Praz cu masline

Ingrediente Pentru 6 porţii: 1 kg praz, 100 g măsline, 300 g ceapă, 100 ml ulei, 30 g bulion de roşii, 50 ml vin, verdeaţă, oţet, sare. Mod de preparare Prazul...

Polimerizarea stereospecifica

Polimerizarea stereospecifica

in drumul mereu ascendent al materialelor plastice, o deosebita importanta a avut descoperirea facuta de Karl Ziegler, in anul 1954, si anume ca amestecul de combinatii organo-aluminice...

Priceperea de a lauda si rabdarea de a asculta

Priceperea de a lauda si rabdarea de a asculta

Lauda este o probă de bun gust al omului care ştie să pre-ţuiască lucrurile. Cine cunoaşte valoarea lucrului bine făcut va şti să-1 aprecieze şi la alţii....

Placinta cu varza

Placinta cu varza

Ingrediente: Faină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 350 ml, ouă 3 buc, zahăr 100 g, varză 1 kg, ceapă 100 g, ulei 100 g, piper, sare. Mod de preparare: Din...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]