|
Articole: pag 30
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |![]() Ingrediente: 1 cutie pastă de şuncă sau 200 g şuncă, 100 g unt, 1 lingură de muştar, sare, piper, 1 lingură de rom sau coniac. Mod de preparare: Untul... | ![]() Pennelope Jimenez, O Cariera De Succes Inca de mica, Pennelope Jimenez si-a dorit sa devina actrita sau model. Viata a fost de partea ei deoarece atunci cand a devenit o tanara adolescenta s-a bucurat de un corp frumos construit... |
![]() Ingrediente 6 galbenusuri, 250 g unt, 350 g faina, 1 pahar de zahar tos, 1/2 lamaie, coaja si zeama, zahar vanilat, praf de copt. Pentru deasupra : 6 albusuri, 1 pahar zahar... | ![]() Camera de dormit nu trebuie să fie supraîncălzită (în anotimpul rece), aerul să fie uşor umed, avand pe radiator sau pe sobă vase cu apă, pentru vaporizare. Ne... |
![]() Ingrediente: Ficat de porc 500 g, unt 200 g, untură 100 g, ceapă 100 g, coniac 50 ml, aspic 200 ml, verdeaţă 1 leg, piper, nucşoară, sare. Cum se prepara: Ficatul... | ![]() Ingrediente : Pui mici a 400-500 g 2 buc, orez 100 g, hribi proaspeţi 300 g, ficat de pasăre 100 g, unt 100 g, sos alb suprem 350 g, piper, sare. Mod de preparare : Puii... |
![]() Pennelope Jimenez, O Alta Viziune A Meseriei Sale In intreaga lume sunt o multime de femei care aleg sa aiba o anumita cariera din diverse motive. Unele ajung actrite pentru iubesc aceasta meserie, altele femei de afaceri pentru ca... | ![]() Piept de pui pe salata de legume cu maioneza Ingrediente cativa pipti de pui sau cateva pulpe, 1 kg de salată â la rus, 300 g maioneză; pentru ornat: cateva frunze de salată verde sau pătrunjel verde. Mod... |
![]() Premiul Nobel - o legenda centenara Devenit o legenda a vietii culturale si stiintifice mondiale, Premiul Nobel a ajuns anul acesta la centenar. Prin traditie, a doua saptamana a lunii octombrie este cea in care se anunta... | ![]() Precursorii elvetieni ai cercetarii si rezolvarii situatiilor familiale De formulă asemănătoare celei franceze, consilierea conjugală se desfăşoară în Elveţia (L. Naef, 1980) din ce în ce mai intens, ea dispunand de un sistem... |
![]() Ingrediente 1 kg pui, 600 g prune, 50 g făină, 50 g zahăr, 1 lămaie, sare, scorţi şoară, 50 g unt. Mod de preparare Se curăţă mai intai prunele... | ![]() Programe psihoterapeutice care duc la compatibilitatea sotilor-partea 2 După analiza şi precizarea comportamentului de modificat (simptomul disfuncţional al cuplului), sociologii au recurs la analiza nuanţată a ceea ce în mediul relaţional... |
![]() Piept de gasca cu legume si masline Ingrediente : Piept de gască 1 kg, unt 100 g, ceapă 100 g, zarzavat de supă 200 g, făină 30 g, bulion de tomate 20 g, ciuperci 200 g, măsline 150 g, roşii 300... | ![]() Ingrediente: Făină 1,150 kg, zahăr 500 g, ouă 6 buc, unt 200 g, smantană 250 g, praf de copt 2 1/2 plicuri, zahăr vanilat 2 plicuri. Mod de preparare: Untul... |
![]() Contrastul culorilor rezultă din vecinătatea sau suprapunerea unor culori .le nuanţe diferite. Cand o culoare închisă este alăturată uneia deschise se naşte... | ![]() Se pregateste purcelul la fel ca in reteta predecenta, iar umplutura se pregateste dupa cum urmeaza: se fierb plamanii si cand sunt gata se lasa sa se raceasca, se adauga la ei... |
![]() Putine cuvinte, multe sentimente si vise; e tot ceea ce suntem, ce gandim si exprimam, indiferent de melodie, ipostaza sau subiect. Totusi, toate se pierd cu fiecare clipa, lasand locul... | ![]() Personalitatea omului meditativ Dacă vă încadraţi acestui tip înseamnă că aveţi o viaţă sufletească intensă, pe care rareori o puteţi exprima în cuvinte potrivite. Sentimentele... |
![]() Politica externa a Romaniei incepand cu anul 1920 - a fost marcată de tendinţa revizuirii tratatelor semnate cu ţările învinse, proiectul eşuat al "Confederaţiei danubiene" lansat de Ungaria prin care se preconiza... | ![]() Porumbei fripti cu sos de ciuperci Ingrediente : Porumbei 5 buc, slănină afumată 100 g, unt 100 g, ciuperci proaspete 1 kg, făină 100 g, ceapă 100 g, lapte 400 ml, smântână 250 g, vin 100... |
![]() Praz umplut cu tocatura de carne Se alege praz cat mai gros şi se taie partea albă în bucăţi de 10 cm. Acestea se opăresc în apă clocotită cu sare, după care se trec prin apă rece şi... | ![]() Ingrediente Pentru aluat: 600 g faina, 50 ml ulei, 1 ou, 30 g drojdie de bere, 1 pahar de lapte, 1 lingura de zahar. Pentru umplutura: 3-4 kg dovleac, 300 g zahar tos, 50... |
![]() Mod de prepapare Anghinarea se foloseşte tanără, înainte de deschiderea completă a bobocilor florali. Aceşti boboci se curăţă de primele frunze mărginaşe... | ![]() Perisoare din maruntaie de porc Ingrediente: Inimă de porc 300 g, ficat de porc 300 g, slănină afumată 100 g, franzelă 200 g, ceapă 200 g, ulei 250 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, făină... |