FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 30

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Pasta de sunca

Pasta de sunca

Ingrediente: 1 cutie pastă de şuncă sau 200 g şuncă, 100 g unt, 1 lingură de muştar, sare, piper, 1 lingură de rom sau coniac. Mod de preparare: Untul...

Pennelope Jimenez, O Cariera De Succes

Pennelope Jimenez, O Cariera De Succes

Inca de mica, Pennelope Jimenez si-a dorit sa devina actrita sau model. Viata a fost de partea ei deoarece atunci cand a devenit o tanara adolescenta s-a bucurat de un corp frumos construit...

Prajitura cu nuci I

Prajitura cu nuci I

Ingrediente 6 galbenusuri, 250 g unt, 350 g faina, 1 pahar de zahar tos, 1/2 lamaie, coaja si zeama, zahar vanilat, praf de copt. Pentru deasupra : 6 albusuri, 1 pahar zahar...

Premisele unui somn bun

Premisele unui somn bun

Camera de dormit nu trebuie să fie supraîncălzită (în anotimpul rece), aerul să fie uşor umed, avand pe radiator sau pe sobă vase cu apă, pentru vaporizare. Ne...

Pateu de ficat de porc III

Pateu de ficat de porc III

Ingrediente: Ficat de porc 500 g, unt 200 g, untură 100 g, ceapă 100 g, coniac 50 ml, aspic 200 ml, verdeaţă 1 leg, piper, nucşoară, sare. Cum se prepara: Ficatul...

Pui umplut III

Pui umplut III

Ingrediente : Pui mici a 400-500 g 2 buc, orez 100 g, hribi proaspeţi 300 g, ficat de pasăre 100 g, unt 100 g, sos alb suprem 350 g, piper, sare. Mod de preparare : Puii...

Pennelope Jimenez, O Alta Viziune A Meseriei Sale

Pennelope Jimenez, O Alta Viziune A Meseriei Sale

In intreaga lume sunt o multime de femei care aleg sa aiba o anumita cariera din diverse motive. Unele ajung actrite pentru iubesc aceasta meserie, altele femei de afaceri pentru ca...

Piept de pui  pe salata de legume cu maioneza

Piept de pui pe salata de legume cu maioneza

Ingrediente cativa pipti de pui sau cateva pulpe, 1 kg de salată â la rus, 300 g maioneză; pentru ornat: cateva frunze de salată verde sau pătrunjel verde. Mod...

Premiul Nobel - o legenda centenara

Premiul Nobel - o legenda centenara

Devenit o legenda a vietii culturale si stiintifice mondiale, Premiul Nobel a ajuns anul acesta la centenar. Prin traditie, a doua saptamana a lunii octombrie este cea in care se anunta...

Precursorii elvetieni ai cercetarii si rezolvarii situatiilor familiale

Precursorii elvetieni ai cercetarii si rezolvarii situatiilor familiale

De formulă asemănătoare celei franceze, consilierea conjugală se desfăşoară în Elveţia (L. Naef, 1980) din ce în ce mai intens, ea dispunand de un sistem...

Pui cu prune uscate

Pui cu prune uscate

Ingrediente 1 kg pui, 600 g prune, 50 g făină, 50 g zahăr, 1 lămaie, sare, scorţi şoară, 50 g unt. Mod de preparare Se curăţă mai intai prunele...

Programe psihoterapeutice care duc la compatibilitatea sotilor-partea 2

Programe psihoterapeutice care duc la compatibilitatea sotilor-partea 2

După analiza şi precizarea comportamentului de modificat (simptomul disfuncţional al cuplului), sociologii au recurs la analiza nuanţată a ceea ce în mediul relaţional...

Piept de gasca cu legume si masline

Piept de gasca cu legume si masline

Ingrediente : Piept de gască 1 kg, unt 100 g, ceapă 100 g, zarzavat de supă 200 g, făină 30 g, bulion de tomate 20 g, ciuperci 200 g, măsline 150 g, roşii 300...

Pesmeti pentru ceai I

Pesmeti pentru ceai I

Ingrediente: Făină 1,150 kg, zahăr 500 g, ouă 6 buc, unt 200 g, smantană 250 g, praf de copt 2 1/2 plicuri, zahăr vanilat 2 plicuri. Mod de preparare: Untul...

Particularitatile culorilor

Particularitatile culorilor

Contrastul culorilor rezultă din vecinătatea sau suprapunerea unor culori .le nuanţe diferite. Cand o culoare închisă este alăturată uneia deschise se naşte...

Purcel umplut

Purcel umplut

Se pregateste purcelul la fel ca in reteta predecenta, iar umplutura se pregateste dupa cum urmeaza: se fierb plamanii si cand sunt gata se lasa sa se raceasca, se adauga la ei...

Povestea Lumii

Povestea Lumii

Putine cuvinte, multe sentimente si vise; e tot ceea ce suntem, ce gandim si exprimam, indiferent de melodie, ipostaza sau subiect. Totusi, toate se pierd cu fiecare clipa, lasand locul...

Personalitatea omului meditativ

Personalitatea omului meditativ

Dacă vă încadraţi acestui tip înseamnă că aveţi o viaţă sufletească intensă, pe care rareori o puteţi exprima în cuvinte potrivite. Sentimentele...

Politica externa a Romaniei incepand cu anul 1920

Politica externa a Romaniei incepand cu anul 1920

- a fost marcată de tendinţa revizuirii tratatelor semnate cu ţările învinse, proiectul eşuat al "Confederaţiei danubiene" lansat de Ungaria prin care se preconiza...

Porumbei fripti cu sos de ciuperci

Porumbei fripti cu sos de ciuperci

Ingrediente : Porumbei 5 buc, slănină afumată 100 g, unt 100 g, ciuperci proaspete 1 kg, făină 100 g, ceapă 100 g, lapte 400 ml, smântână 250 g, vin 100...

Praz umplut cu tocatura de carne

Praz umplut cu tocatura de carne

Se alege praz cat mai gros şi se taie partea albă în bucăţi de 10 cm. Acestea se opăresc în apă clocotită cu sare, după care se trec prin apă rece şi...

Placinta cu dovleac I

Placinta cu dovleac I

Ingrediente Pentru aluat: 600 g faina, 50 ml ulei, 1 ou, 30 g drojdie de bere, 1 pahar de lapte, 1 lingura de zahar. Pentru umplutura: 3-4 kg dovleac, 300 g zahar tos, 50...

Preparate din anghinare

Preparate din anghinare

Mod de prepapare Anghinarea se foloseşte tanără, înainte de deschiderea completă a bobocilor florali. Aceşti boboci se curăţă de primele frunze mărginaşe...

Perisoare din maruntaie de porc

Perisoare din maruntaie de porc

Ingrediente: Inimă de porc 300 g, ficat de porc 300 g, slănină afumată 100 g, franzelă 200 g, ceapă 200 g, ulei 250 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, făină...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30