|
Articole: pag 30
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |![]() Pennelope Jimenez In Adolescenta Pennelope Jimenez s-a nascut pe 25 iulie 1976 in San Diego, California, USA. Pennelope s-a nascut intr-o familie in care niciun membru nu era din San Diego. Tatal sau este de origine... | ![]() Ingrediente 3-4 porumbei, 3-4 tranşe de felii de slănină tăiate foarte subţire. Mod de preparare După ce sunt sacrificaţi, porumbeii se curăţă... |
![]() Ingrediente 6 galbenusuri, 250 g unt, 350 g faina, 1 pahar de zahar tos, 1/2 lamaie, coaja si zeama, zahar vanilat, praf de copt. Pentru deasupra : 6 albusuri, 1 pahar zahar... | ![]() Precursorii elvetieni ai cercetarii si rezolvarii situatiilor familiale De formulă asemănătoare celei franceze, consilierea conjugală se desfăşoară în Elveţia (L. Naef, 1980) din ce în ce mai intens, ea dispunand de un sistem... |
![]() Camera de dormit nu trebuie să fie supraîncălzită (în anotimpul rece), aerul să fie uşor umed, avand pe radiator sau pe sobă vase cu apă, pentru vaporizare. Ne... | ![]() Ingrediente : Pui mici a 400-500 g 2 buc, orez 100 g, hribi proaspeţi 300 g, ficat de pasăre 100 g, unt 100 g, sos alb suprem 350 g, piper, sare. Mod de preparare : Puii... |
![]() Premiul Nobel - o legenda centenara Devenit o legenda a vietii culturale si stiintifice mondiale, Premiul Nobel a ajuns anul acesta la centenar. Prin traditie, a doua saptamana a lunii octombrie este cea in care se anunta... | ![]() Ingrediente: Ficat de porc 500 g, unt 200 g, untură 100 g, ceapă 100 g, coniac 50 ml, aspic 200 ml, verdeaţă 1 leg, piper, nucşoară, sare. Cum se prepara: Ficatul... |
![]() Ingrediente: Făină 1,150 kg, zahăr 500 g, ouă 6 buc, unt 200 g, smantană 250 g, praf de copt 2 1/2 plicuri, zahăr vanilat 2 plicuri. Mod de preparare: Untul... | ![]() Piept de pui pe salata de legume cu maioneza Ingrediente cativa pipti de pui sau cateva pulpe, 1 kg de salată â la rus, 300 g maioneză; pentru ornat: cateva frunze de salată verde sau pătrunjel verde. Mod... |
![]() Ingrediente 1 kg pui, 600 g prune, 50 g făină, 50 g zahăr, 1 lămaie, sare, scorţi şoară, 50 g unt. Mod de preparare Se curăţă mai intai prunele... | ![]() Programe psihoterapeutice care duc la compatibilitatea sotilor-partea 2 După analiza şi precizarea comportamentului de modificat (simptomul disfuncţional al cuplului), sociologii au recurs la analiza nuanţată a ceea ce în mediul relaţional... |
![]() Perisoare din maruntaie de porc Ingrediente: Inimă de porc 300 g, ficat de porc 300 g, slănină afumată 100 g, franzelă 200 g, ceapă 200 g, ulei 250 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, făină... | ![]() Pennelope Jimenez, O Alta Viziune A Meseriei Sale In intreaga lume sunt o multime de femei care aleg sa aiba o anumita cariera din diverse motive. Unele ajung actrite pentru iubesc aceasta meserie, altele femei de afaceri pentru ca... |
![]() Contrastul culorilor rezultă din vecinătatea sau suprapunerea unor culori .le nuanţe diferite. Cand o culoare închisă este alăturată uneia deschise se naşte... | ![]() Piept de gasca cu legume si masline Ingrediente : Piept de gască 1 kg, unt 100 g, ceapă 100 g, zarzavat de supă 200 g, făină 30 g, bulion de tomate 20 g, ciuperci 200 g, măsline 150 g, roşii 300... |
![]() Putine cuvinte, multe sentimente si vise; e tot ceea ce suntem, ce gandim si exprimam, indiferent de melodie, ipostaza sau subiect. Totusi, toate se pierd cu fiecare clipa, lasand locul... | ![]() Personalitatea omului meditativ Dacă vă încadraţi acestui tip înseamnă că aveţi o viaţă sufletească intensă, pe care rareori o puteţi exprima în cuvinte potrivite. Sentimentele... |
![]() Ingrediente: Zahăr 160 g, lapte 160 ml, ouă 2 buc, zahăr vanilat 1 plic, frişca bătută 500 g. Mod de preparare: Se amestecă zahărul, laptele şi ouăle... | ![]() Se pregateste purcelul la fel ca in reteta predecenta, iar umplutura se pregateste dupa cum urmeaza: se fierb plamanii si cand sunt gata se lasa sa se raceasca, se adauga la ei... |
![]() Porumbei fripti cu sos de ciuperci Ingrediente : Porumbei 5 buc, slănină afumată 100 g, unt 100 g, ciuperci proaspete 1 kg, făină 100 g, ceapă 100 g, lapte 400 ml, smântână 250 g, vin 100... | ![]() Praz umplut cu tocatura de carne Se alege praz cat mai gros şi se taie partea albă în bucăţi de 10 cm. Acestea se opăresc în apă clocotită cu sare, după care se trec prin apă rece şi... |
![]() Mod de prepapare Anghinarea se foloseşte tanără, înainte de deschiderea completă a bobocilor florali. Aceşti boboci se curăţă de primele frunze mărginaşe... | ![]() Constituită ca forma de manifestare cea mai gravă a psihosociopato-logiei maritale, adoptarea şi exercitarea inautentică (falsă, aparentă) a rolului conjugal-parental... |