FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 30

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Placinta cu branza de vaci

Placinta cu branza de vaci

Ingrediente Pentru aluat: 500 g faina, 250 g unt, 50 g zahar, 1 varf de cutit praf de copt si putina sare. Pentru umplutura: 400 g branza de vaci, 3-4 oua, 100 g smantana...

Purcel fript intreg

Purcel fript intreg

Pentru fript intreg este bun numai purcelul de lapte, care inca nu a inceput sa manance. Imediat dupa ce a fost taiat, purcelul se opareste cu apa fiarta la care s-a adaugat a zecea...

Placinta cu branza si marar

Placinta cu branza si marar

Ingrediente: Făină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 250 ml, ouă 6 buc, zahăr tos 100 g, branză de vaci 400 g, branză de Dorna 200 g, mărar 4 leg, sare. Mod...

Pasare cu mere

Pasare cu mere

Ingrediente : Carne de pasăre 1 kg, mere acre 1 kg, unt 125 g, făină 50 g, smântână 250 g, supă de oase 250 ml, zahăr tos 25 g, lămâie 75 g, verdeaţă...

Planul 1 al regiunii posterioare a trunchiului

Planul 1 al regiunii posterioare a trunchiului

Repezintă cel mai superficial plan şi cuprinde: Muşchiul latisim (dorsal mare )- cel mai lat muşchi al corpului situat în partea posterinferioară a trunchiului. Se...

Pesmeti pentru ceai I

Pesmeti pentru ceai I

Ingrediente: Făină 1,150 kg, zahăr 500 g, ouă 6 buc, unt 200 g, smantană 250 g, praf de copt 2 1/2 plicuri, zahăr vanilat 2 plicuri. Mod de preparare: Untul...

Pasare cu dovlecei sau cu mazare

Pasare cu dovlecei sau cu mazare

Se prepară la fel ca puiul cu dovlecei sau cu mazăre

Piept de gasca cu legume si masline

Piept de gasca cu legume si masline

Ingrediente : Piept de gască 1 kg, unt 100 g, ceapă 100 g, zarzavat de supă 200 g, făină 30 g, bulion de tomate 20 g, ciuperci 200 g, măsline 150 g, roşii 300...

Peste afumat

Peste afumat

Ingrediente: Peşte oceanic sau de apă dulce 3 kg, sare, oţet 9° 200 ml. Mod de preparare: Peştele se curăţă de solzi, se eviscerează, se scot bronhiile...

Premisele unui somn bun

Premisele unui somn bun

Camera de dormit nu trebuie să fie supraîncălzită (în anotimpul rece), aerul să fie uşor umed, avand pe radiator sau pe sobă vase cu apă, pentru vaporizare. Ne...

Porumbei fripti

Porumbei fripti

Ingrediente 3-4 porumbei, 3-4 tranşe de felii de slănină tăiate foarte subţire. Mod de preparare După ce sunt sacrificaţi, porumbeii se curăţă...

Purcel umplut

Purcel umplut

Se pregateste purcelul la fel ca in reteta predecenta, iar umplutura se pregateste dupa cum urmeaza: se fierb plamanii si cand sunt gata se lasa sa se raceasca, se adauga la ei...

Perisoare din maruntaie de porc

Perisoare din maruntaie de porc

Ingrediente: Inimă de porc 300 g, ficat de porc 300 g, slănină afumată 100 g, franzelă 200 g, ceapă 200 g, ulei 250 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, făină...

Premiul Nobel - o legenda centenara

Premiul Nobel - o legenda centenara

Devenit o legenda a vietii culturale si stiintifice mondiale, Premiul Nobel a ajuns anul acesta la centenar. Prin traditie, a doua saptamana a lunii octombrie este cea in care se anunta...

Perioada facultatii si inceputurile carierei lui Morandi

Perioada facultatii si inceputurile carierei lui Morandi

Morandi a avut prima relatie serioasa in clasa a 12a, care nu a fost de lunga durata, dar frumoasa, cu o eleva de-a tatalui sau. Nici acum nu stie de ce s-au despartit. Dupa ce a luat...

Pennelope Jimenez, O Alta Viziune A Meseriei Sale

Pennelope Jimenez, O Alta Viziune A Meseriei Sale

In intreaga lume sunt o multime de femei care aleg sa aiba o anumita cariera din diverse motive. Unele ajung actrite pentru iubesc aceasta meserie, altele femei de afaceri pentru ca...

Parfait de vanilie

Parfait de vanilie

Ingrediente: Zahăr 160 g, lapte 160 ml, ouă 2 buc, zahăr vanilat 1 plic, frişca bătută 500 g. Mod de preparare: Se amestecă zahărul, laptele şi ouăle...

Primele manifestari culturale romanesti

Primele manifestari culturale romanesti

Primele manifestari culturale de la noi sunt de ordin religios, cum se intampla de fapt si in restul Europei. Focarele de cultura sunt centrele monastice, iar pentru sud-estul europei...

Particularitatile culorilor

Particularitatile culorilor

Contrastul culorilor rezultă din vecinătatea sau suprapunerea unor culori .le nuanţe diferite. Cand o culoare închisă este alăturată uneia deschise se naşte...

Preparate din anghinare

Preparate din anghinare

Mod de prepapare Anghinarea se foloseşte tanără, înainte de deschiderea completă a bobocilor florali. Aceşti boboci se curăţă de primele frunze mărginaşe...

Piept de pui  pe salata de legume cu maioneza

Piept de pui pe salata de legume cu maioneza

Ingrediente cativa pipti de pui sau cateva pulpe, 1 kg de salată â la rus, 300 g maioneză; pentru ornat: cateva frunze de salată verde sau pătrunjel verde. Mod...

Pateu de ficat de porc III

Pateu de ficat de porc III

Ingrediente: Ficat de porc 500 g, unt 200 g, untură 100 g, ceapă 100 g, coniac 50 ml, aspic 200 ml, verdeaţă 1 leg, piper, nucşoară, sare. Cum se prepara: Ficatul...

Pui umplut III

Pui umplut III

Ingrediente : Pui mici a 400-500 g 2 buc, orez 100 g, hribi proaspeţi 300 g, ficat de pasăre 100 g, unt 100 g, sos alb suprem 350 g, piper, sare. Mod de preparare : Puii...

Personalitatea omului meditativ

Personalitatea omului meditativ

Dacă vă încadraţi acestui tip înseamnă că aveţi o viaţă sufletească intensă, pe care rareori o puteţi exprima în cuvinte potrivite. Sentimentele...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30