FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 28

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Pateu cu carne de iepure II

Pateu cu carne de iepure II

Ingrediente: Carne de iepure 1 kg, slănină afumată 200 g, ceapă 100 g, pesmet alb 100 g, unt 150 g, piper, sare. Mod de preparare: Carnea se iepure şi jumătate din slănină...

Psihoterapiile conjugale

Psihoterapiile conjugale

Psihoterapiile conjugale se pot desfăşura în două modalităţi : a. focalizat şi individualizat, adresandu-se cuplului ca entitate şi membrilor săi; acest tip de terapie este...

Programarea de catre antrenor a antrenamentului si a refacerii dupa efort a sportivului

Programarea de catre antrenor a antrenamentului si a refacerii dupa efort a sportivului

Accelerarea refacerii capacităţii de efort Marile performanţe sportive, la care asistăm în prezent, sunt direct legate de creşterea cantitativă şi calitativă a antrenamentelor...

Pesmeciori  cu  lamaie

Pesmeciori cu lamaie

Ingrediente 300 g faina, 250 g zahar, 200 g miez de nuca, 4-5 oua, 1 lamaie, 1 plic zahar vanilat, 20 g unt pentru uns tava. Mod de preparare Se freca bine ouale cu zaharul...

Poezia framantarilor metafizice - Psalmi

Poezia framantarilor metafizice - Psalmi

Aceasta tema este foarte bine reprezentata in creatia lui Arghezi. Asemenea marilor creatori, Arghezi si-a pus marile intrebari asupra conditiei umane, meditand asupra: locului omului...

Parjoale cu carne de porc

Parjoale cu carne de porc

Ingrediente: Carne de porc 750 g, franzelă 150 g, lapte 150 ml, ceapă 300 g, ulei 175 g, usturoi 10 g, verdeaţă 3 leg, ouă 4 buc, făină 100 g, pesmet 150 g, piper, sare. Cum...

Pesmeti cu amoniac - fursecuri

Pesmeti cu amoniac - fursecuri

Ingrediente 200 g zahar, 3 oua, 60 g unt, 200 ml lapte, 20 g amoniac, faina cat cuprinde, zahar vanilat sau coaja de lamaie, 60 g zahar tos pentru presarat. Mod de preparare Se...

Pasii esentiali pentru un par curat si ingrijit

Pasii esentiali pentru un par curat si ingrijit

Podoaba capilara a unei femei chiar este in adevaratul sens al cuvantului o podoaba. De aceea trebuie sa ii acordam o atentie speciala, dar mai ales trebuie sa stim care sunt pasii...

Primii ani de casatorie ai cuplului

Primii ani de casatorie ai cuplului

La începutul căsătoriei, maniera de adoptare şi exercitare a rolului conjugal este determinată socioeducaţional şi, astfel, tributară modelelor de rol conjugal, preluate, cunoscute...

Pui de balta pane

Pui de balta pane

Ingrediente: 500 g (20-30) pulpe de broască, 2 ouă, pesmet, sare, piper, 50 g unt, 1 lămaie, ulei pentru prăjit. Mod de preparare: Se prepară numai din picioare proaspete. Se...

Perioada incipienta a vietii copilului

Perioada incipienta a vietii copilului

Copiii — această minunată zestre a noastră şi a lumii întregi — au nevoie să fie îngrijiţi, apăraţi, hrăniţi, educaţi şi iubiţi, pentru a-si dezvolta „răsadul"...

Probleme generale privind comunicarea verbala

Probleme generale privind comunicarea verbala

Comunicarea verbală este cea mai directă formă de comunicare, de relaţie între liderul militar (comandant) şi subalternii săi. Aceasta se realizează pe cale orală şi are ca...

Parfait cu capsuni

Parfait cu capsuni

Ingrediente: Zahăr 180 g, lapte 160 ml, ouă 2 buc, zahăr vanilat 1 plic, căpşuni 250 g, frişca 500 g: Mod de preparare: Se amestecă zahărul cu laptele şi ouăle...

Programe psihoterapeutice care duc la compatibilitatea sotilor

Programe psihoterapeutice care duc la compatibilitatea sotilor

Unul din efectele importante ale terapiei curativo-recuperatorii este nu atat profilaxia divorţului, cat mai ales stimularea potenţialului autocreativ-recuperator al cuplului. Cuplul...

Parfait de caise

Parfait de caise

Ingrediente: Zahăr 200 g, lapte 160 ml, ouă 2 buc, zahăr vanilat 1 plic, caise curăţate de coajă şi samburi 250 g, frişca bătută 500 g. Mod de preparare: Se amestecă...

Pasta picanta din branza de oaie

Pasta picanta din branza de oaie

Ingrediente: 300 g branză de oaie sau caş, 100 g unt, 5- 10 g boia, 1- 2 g chimen pisat, 50 g ceapă rasă pe razătoare, sare după gust. Mod de preparare: Se amestecă...

Parlamentul romanesc interbelic

Parlamentul romanesc interbelic

- reprezenta puterea legislativă în cadrul regimului democratic; - articolele 33 şi 42 din Constituţia din 1923 au prevăzut că puterea emană de la naţiune şi că membrii Parlamentului...

Prioritatea antrenamentului specific in perioada competitionala si cresterea treptata a efortului

Prioritatea antrenamentului specific in perioada competitionala si cresterea treptata a efortului

Principiul solicitărilor optime şi a creşterii treptate a efortului ne duce la reflecţia reală că: 1. Există o corelaţie între intensitatea excitaţiei (de solicitare)...

Prepararea unor diferite tipuri de masti pentru ten

Prepararea unor diferite tipuri de masti pentru ten

Masca de suc de rosii (pentru ten gras). Sucul de la o rosie bine coapta se amesteca cu amidon sau talc. Masca de gutui (pentru tenurile foarte grase). O gutuie curatita de ...

Prajitura cu nuci I

Prajitura cu nuci I

Ingrediente 6 galbenusuri, 250 g unt, 350 g faina, 1 pahar de zahar tos, 1/2 lamaie, coaja si zeama, zahar vanilat, praf de copt. Pentru deasupra : 6 albusuri, 1 pahar zahar...

Posterioarele sexi ale vedetelor

Posterioarele sexi ale vedetelor

Fiecare vedeta este cunoscuta pentru ceea ce face, dar mai ales pentru anumite parti apetisante ale corpului sau. Iata cateva dintre vedetele mult cunoscute ale caror posterioare...

Pennelope Jimenez, O Cariera De Succes

Pennelope Jimenez, O Cariera De Succes

Inca de mica, Pennelope Jimenez si-a dorit sa devina actrita sau model. Viata a fost de partea ei deoarece atunci cand a devenit o tanara adolescenta s-a bucurat de un corp frumos construit...

Pui la capac  pui  inabusit la cuptor

Pui la capac pui inabusit la cuptor

Ingrediente 1 pui, 1 lingură de ulei, 1/2 linguriţă de "Vegeta" sau sare. Mod de preparare De la puiul curăţat şi spălat se iau pieptul şi pulpele, iar restul...

Pana de somn cu usturoi

Pana de somn cu usturoi

Ingrediente: 1 kg burtă de somn, 50 ml ulei, 50 ml oţet, piper boabe, 1 ceapă, 1 morcov, foi de dafin, cartofi, sare. Mod de preparare: Se taie peştele (partea de la...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]