FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 372
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Please forgive me

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Please forgive me

 Q:   Intreaba despre Please forgive me       
Iubirea e complexa. La una din postarile aterioare, mi s-a spus nu trebuie sa intelegi iubirea, ci sa o simti ( Citez: "Iubirea nu trebuie sa o intelegi! Trebuie sa o simti, sa o crezi!"); incearca sa simti ceea ce nu crezi si vei vedea ca iti va parea doar o fantasma… in plus, aici e putin mai complex.

Iubirea nu inseamna "te iubesc limbutza", sau "te ador sufletzel"! Nicidecum… nu inseamna nici suferinta dupa orice relatie insignifianta, nici suferinta de dupa o relatie mai importanta. Iubirea e sentimentul care te face sa stai mereu alaturi, chiar daca cel/cea de langa iti intoarce spatele.

Dragostea trebuie simtita, dar inainte de toate crezuta. Nu putem spune ca iubim, cand tot ce facem e sa ne purtam copilareste; lucrurile simple aduc bucuria in fiecare viata , pe cand complexitatea aduce extaz. In zilele trecute incercam sa surprind momentele placute ale unui film romantic si film dupa film, nu puteam decat sa regret ca totul s-a dus in van: iubire, respect, sentimente, candoare, rafinament, virtute… toate au disparut in timp ce noi afirmam ca iubirea nu are nevoie de intelegere!

Cu totii simtim iubire, dar pana sa o intelegem, magia dispare. Dam vina pe celalalt pentru orice nimic, fara sa ne spunem ca iubirea e vinovata de exagerarile noastre, insa dupa, dam vina pe noi si ne cerem o scuza mizerabila. Sunt sigur ca si tu ai facut asta, insa atunci nu ti-ai spus: „E iubire…" . In urma razboiului multi viteji se arata, iar acum, tot ce face e sa afirmi o generala si banala definitie.

Nu mai avem 5 ani si nu o mai privim pe cea atat de simpatica noua prin clasa mare a gradinitei, nici in clasa a III-a nu suntem, sa ii spunem cu obrajii rosii ca ne place, sau a VI-a sa regretam ca prima noastra prietena e cea mai buna prietena a ei. Avem 17, 20, 30, 40… totul e mai greu. Stim ca iubirea exista si daca am crede in ea, ne-ar lipsi increderea in cea/cel de langa .

Acum avem probleme si o cautam pe ea sa ne inteleaga si sa ne calmeze; avem nervi si ii dorim linistea; suntem stresati si cautam pace. Cautam locul care sa ne faca sa ne simtim bine, alaturi de persoana care sa ne faca sa simtim acelas lucru dar uitam ca trebuie sa oferim inainte de toate. Plini de aroganta si de fariseism, mereu clevetitori si plini de impresii gresite, pornim intr-o cautare a iubirii care "nu trebuie inteleasa. Trebuie sa o simti si sa o crezi!" ...

Noi credem in iubire, doar ca, nu mai credem in oameni... nu in cei de azi, de langa si care se pun pe sine mai presus de ceilalti.

Noi nu mai credem in melodia asta de prea mult timp: "Please forgive me" – Brian Adams…

Autor: Vancea Catalin


Tag-uri: dragoste, pasiune, muzicaCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 07 December '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :