|
Articole: pag 27
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |![]() Ingrediente: Faină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 350 ml, ouă 3 buc, zahăr 100 g, varză 1 kg, ceapă 100 g, ulei 100 g, piper, sare. Mod de preparare: Din făină, drojdie... | ![]() Primele tablouri expuse de William Turner William Turner a reusit inca de la o varsta frageda sa expuna lucrarile sale pentru prima data la Salonul Academiei Regale, pe cand avea numai 15 ani, la doar un an dupa ce a fost admis... |
![]() In anii 1970, Paco Rabanne a mai socat inca o data lumea modei, prin introducerea tinutelor de piele intoarsa artificial, a paltoanelor impletite si combinate cu blana precum si a rochiilor... | ![]() Pariuri-sportive-online.ro, un site cu traditie in Romania Nu mai este nici un secret ca pariurile sportive au devenit mult mai mult decat o simpla pasiune sau un simplu sport. Acestea sunt o adevarata arta si la fel ca in orice tip de arta... |
![]() Romanul romanesc in opinia lui A. Marino a avut drept caracteristica "arderea etapelor" si incercarea de umplere a spatiilor albe, in insusire care venea din necesitatea recuperarii... | ![]() Ingrediente 3 kg vinete, 500 ml ulei, 1,5 kg rosii, 5—6 catei de usturoi, 1—2 legaturi patrunjel, sare, piper. Mod de preparare Se aleg vinetele proaspete si potrivit de... |
![]() Ingrediente 6 oua, 250 zahar, 200 g faina, coaja de lamaie rasa, 1 lingura de zeama de lamaie, zahar vanilat. Mod de preparare Se separa albusurile de galbenusuri si se tin... | ![]() Pentru aluat: 300 g faina, 200 g unt, 200 g zahar pudra, 5 oua. Pentru umplutura: 600 g visine, 150 g zahar tos, 5 albusuri. Din faina, unt, zahar pudra si galbenusuri... |
![]() Politetea la restaurant, in lift si pe strada Într-un restaurant, bărbatul trece înaintea femeii, ca să-i deschidă uşa şi, ţinand-o pentru ca aceasta să intre şi, tot el alege masa şi comandă chelnerului după ce s-a... | ![]() Parcursul lui Ioan Ovidiu Sabau De-a Lungul Carierei De Fotbalist Ioan Ovidiu Sabau, cunoscut si ca "Nelutu" Sabau, a fost un cunoscut fotbalist roman, care a evolut la doua mari echipe ale Romaniei, Dinamo si Rapid Bucuresti, cu care a castigat si... |
![]() Ingrediente Piept de viţel, 400 g carne de viţel, 300 g ficat de viţel, 100 g ceapă, 200 g franzelă, 2 ouă, 1 legătură pătrunjel verde, sare, piper. Mod de preparare Se... | ![]() Alaturi de Amon-Ra, Anubis, Apis, Aton, Geb, Nut, Hathor, Horus, Isis, Maat, Isis, Osiris, Thot, Seth, Sehmet, Ptah este unul dintre cei mai importanti si mai cunoscuti zei ai Egiptului... |
![]() Ingrediente: Carne de iepure 1 kg, slănină afumată 200 g, ceapă 100 g, pesmet alb 100 g, unt 150 g, piper, sare. Mod de preparare: Carnea se iepure şi jumătate din slănină... | ![]() Ingrediente: Zahăr 160 g, lapte 160 ml, ouă 2 buc, zahăr vanilat 1 plic, alune sau arahide 50 g, frişca bătută 500 g. Mod de preparare: Se amestecă bine zahărul cu... |
![]() Pasii esentiali pentru un par curat si ingrijit Podoaba capilara a unei femei chiar este in adevaratul sens al cuvantului o podoaba. De aceea trebuie sa ii acordam o atentie speciala, dar mai ales trebuie sa stim care sunt pasii... | ![]() Poezia framantarilor metafizice - Psalmi Aceasta tema este foarte bine reprezentata in creatia lui Arghezi. Asemenea marilor creatori, Arghezi si-a pus marile intrebari asupra conditiei umane, meditand asupra: locului omului... |
![]() Ingrediente: Carne de porc 750 g, franzelă 150 g, lapte 150 ml, ceapă 300 g, ulei 175 g, usturoi 10 g, verdeaţă 3 leg, ouă 4 buc, făină 100 g, pesmet 150 g, piper, sare. Cum... | ![]() Ingrediente 1 kg piept de viţel, 150 g untură, 50 g făină, 150 g pesmet, 2 ouă, sare, piper, 50 g unt. Mod de preparare Se foloseşte partea mai cărnoasă a pieptului;... |
![]() Pesmeti cu amoniac - fursecuri Ingrediente 200 g zahar, 3 oua, 60 g unt, 200 ml lapte, 20 g amoniac, faina cat cuprinde, zahar vanilat sau coaja de lamaie, 60 g zahar tos pentru presarat. Mod de preparare Se... | ![]() Pilaf cu ciuperci, mazare si rosii Ingrediente : Ciuperci 750 g, orez 400 g, ceapă 150 ,g, roşii 750 g, mazăre verde 500 g, ulei 175 g, supă de oase 1,3 l, sare. Mod de preparare : Ceapa se toacă mărunt... |
![]() Perisoare de cartofi cu marar si sos de smantana Ingrediente 1 kg cartofi, 200 g făină, 3 ouă, 2 legături de mărar, 50 g unt, 70 ml ulei, 200 g smantana, sare, piper. Mod de prepapare Se fierb cartofii în coajă, după... | ![]() Psihologul poate face minuni pentru persoanele divortate-partea 2 Partenerul potenţial (T.O.), de 45 ani, era divorţat şi avea în responsabilitate îngrijirea unui copil de 14 ani. Datorită afecţiunii de care suferea (epilepsie), el încredinţase... |
![]() Ingrediente: Salam de vară sau italian 300 g, unt 100 g, muştar 10 g. Cum se prepara: Salamul se curăţă de pieliţă şi se trece de două ori prin maşina de tocat cu... | ![]() Ingrediente: Făină 750 g, margarina 250 g, ouă 5 buc, lapte 100 ml, zahăr 300 g, coniac 50 ml, lămaie 100 g. zahăr vanilat 2 plicuri, praf de copt 2 plicuri. Mod de preparare... |