|
Articole: pag 27
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Primele tablouri expuse de William Turner William Turner a reusit inca de la o varsta frageda sa expuna lucrarile sale pentru prima data la Salonul Academiei Regale, pe cand avea numai 15 ani, la doar un an dupa ce a fost admis... | Pui umplut cu ciuperci si orez Ingrediente 2-3 pui, 100 g unt, 200 g ciuperci proaspete, 100 g orez, 2-3 ouă, 1 legătură de verdeaţă, sare, piper. Mod de preparare Puii se pregătesc pentru umplut... |
Pentru aluat: 300 g faina, 200 g unt, 200 g zahar pudra, 5 oua. Pentru umplutura: 600 g visine, 150 g zahar tos, 5 albusuri. Din faina, unt, zahar pudra si galbenusuri... | Poezia framantarilor metafizice - Psalmi Aceasta tema este foarte bine reprezentata in creatia lui Arghezi. Asemenea marilor creatori, Arghezi si-a pus marile intrebari asupra conditiei umane, meditand asupra: locului omului... |
Ingrediente: Faină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 350 ml, ouă 3 buc, zahăr 100 g, varză 1 kg, ceapă 100 g, ulei 100 g, piper, sare. Mod de preparare: Din făină, drojdie... | Programarea de catre antrenor a antrenamentului si a refacerii dupa efort a sportivului Accelerarea refacerii capacităţii de efort Marile performanţe sportive, la care asistăm în prezent, sunt direct legate de creşterea cantitativă şi calitativă a antrenamentelor... |
Alaturi de Amon-Ra, Anubis, Apis, Aton, Geb, Nut, Hathor, Horus, Isis, Maat, Isis, Osiris, Thot, Seth, Sehmet, Ptah este unul dintre cei mai importanti si mai cunoscuti zei ai Egiptului... | In anii 1970, Paco Rabanne a mai socat inca o data lumea modei, prin introducerea tinutelor de piele intoarsa artificial, a paltoanelor impletite si combinate cu blana precum si a rochiilor... |
Romanul romanesc in opinia lui A. Marino a avut drept caracteristica "arderea etapelor" si incercarea de umplere a spatiilor albe, in insusire care venea din necesitatea recuperarii... | Ingrediente Piept de viţel, 400 g carne de viţel, 300 g ficat de viţel, 100 g ceapă, 200 g franzelă, 2 ouă, 1 legătură pătrunjel verde, sare, piper. Mod de preparare Se... |
Politetea la restaurant, in lift si pe strada Într-un restaurant, bărbatul trece înaintea femeii, ca să-i deschidă uşa şi, ţinand-o pentru ca aceasta să intre şi, tot el alege masa şi comandă chelnerului după ce s-a... | Perisoare de cartofi cu marar si sos de smantana Ingrediente 1 kg cartofi, 200 g făină, 3 ouă, 2 legături de mărar, 50 g unt, 70 ml ulei, 200 g smantana, sare, piper. Mod de prepapare Se fierb cartofii în coajă, după... |
Pasii esentiali pentru un par curat si ingrijit Podoaba capilara a unei femei chiar este in adevaratul sens al cuvantului o podoaba. De aceea trebuie sa ii acordam o atentie speciala, dar mai ales trebuie sa stim care sunt pasii... | Ingrediente: Carne de iepure 1 kg, slănină afumată 200 g, ceapă 100 g, pesmet alb 100 g, unt 150 g, piper, sare. Mod de preparare: Carnea se iepure şi jumătate din slănină... |
Ingrediente: Zahăr 180 g, lapte 160 ml, ouă 2 buc, zahăr vanilat 1 plic, căpşuni 250 g, frişca 500 g: Mod de preparare: Se amestecă zahărul cu laptele şi ouăle... | Poezia Gorunul scrisa de Lucian Blaga - a doua parte Insotind marile ritualuri ale trecerii, ale sarbatorilor axiale ale existentei omului, arborele (brad, mar...) simbolizeaza viata sau eternitatea, viata intuita ca totalitate, Cosmosul... |
Psihoterapiile conjugale se pot desfăşura în două modalităţi : a. focalizat şi individualizat, adresandu-se cuplului ca entitate şi membrilor săi; acest tip de terapie este... | Picioarele - una din armele de seductie ale femeilor Picioarele sunt o parte a corpului care echilibrează înălţimea şi dau relief siluetei. Bătraneţea nu atacă picioarele în măsura în care afectează celelalte părţi ale... |
Pilaf cu ciuperci, mazare si rosii Ingrediente : Ciuperci 750 g, orez 400 g, ceapă 150 ,g, roşii 750 g, mazăre verde 500 g, ulei 175 g, supă de oase 1,3 l, sare. Mod de preparare : Ceapa se toacă mărunt... | Ingrediente 1 kg piept de viţel, 150 g untură, 50 g făină, 150 g pesmet, 2 ouă, sare, piper, 50 g unt. Mod de preparare Se foloseşte partea mai cărnoasă a pieptului;... |
Ingrediente: Făină 750 g, margarina 250 g, ouă 5 buc, lapte 100 ml, zahăr 300 g, coniac 50 ml, lămaie 100 g. zahăr vanilat 2 plicuri, praf de copt 2 plicuri. Mod de preparare... | Posterioarele sexi ale vedetelor Fiecare vedeta este cunoscuta pentru ceea ce face, dar mai ales pentru anumite parti apetisante ale corpului sau. Iata cateva dintre vedetele mult cunoscute ale caror posterioare... |
Ingrediente: Macrouri 600 g, unt. 200 g, ceapă 300 g, lămâie 75 g, sare. Cum se prepara: Macrourile se fierb în apă cu sare, se scot fileurile, se trec prin maşina de... | Ingrediente: Salam de vară sau italian 300 g, unt 100 g, muştar 10 g. Cum se prepara: Salamul se curăţă de pieliţă şi se trece de două ori prin maşina de tocat cu... |