FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 27

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Placinta cu varza

Placinta cu varza

Ingrediente: Faină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 350 ml, ouă 3 buc, zahăr 100 g, varză 1 kg, ceapă 100 g, ulei 100 g, piper, sare. Mod de preparare: Din făină, drojdie...

Primele tablouri expuse de William Turner

Primele tablouri expuse de William Turner

William Turner a reusit inca de la o varsta frageda sa expuna lucrarile sale pentru prima data la Salonul Academiei Regale, pe cand avea numai 15 ani, la doar un an dupa ce a fost admis...

Paco Rabanne In Prezent

Paco Rabanne In Prezent

In anii 1970, Paco Rabanne a mai socat inca o data lumea modei, prin introducerea tinutelor de piele intoarsa artificial, a paltoanelor impletite si combinate cu blana precum si a rochiilor...

Pariuri-sportive-online.ro, un site cu traditie in Romania

Pariuri-sportive-online.ro, un site cu traditie in Romania

Nu mai este nici un secret ca pariurile sportive au devenit mult mai mult decat o simpla pasiune sau un simplu sport. Acestea sunt o adevarata arta si la fel ca in orice tip de arta...

Proza lui Nicolae Davidescu

Proza lui Nicolae Davidescu

Romanul romanesc in opinia lui A. Marino a avut drept caracteristica "arderea etapelor" si incercarea de umplere a spatiilor albe, in insusire care venea din necesitatea recuperarii...

Patlagele vinete a la grec

Patlagele vinete a la grec

Ingrediente 3 kg vinete, 500 ml ulei, 1,5 kg rosii, 5—6 catei de usturoi, 1—2 legaturi patrunjel, sare, piper. Mod de preparare Se aleg vinetele proaspete si potrivit de...

Pandispan

Pandispan

Ingrediente 6 oua, 250 zahar, 200 g faina, coaja de lamaie rasa, 1 lingura de zeama de lamaie, zahar vanilat. Mod de preparare Se separa albusurile de galbenusuri si se tin...

Placinta cu visine

Placinta cu visine

Pentru aluat: 300 g faina, 200 g unt, 200 g zahar pudra, 5 oua. Pentru umplutura: 600 g visine, 150 g zahar tos, 5 albusuri. Din faina, unt, zahar pudra si galbenusuri...

Politetea la restaurant, in lift si pe strada

Politetea la restaurant, in lift si pe strada

Într-un restaurant, bărbatul trece înaintea femeii, ca să-i deschidă uşa şi, ţinand-o pentru ca aceasta să intre şi, tot el alege masa şi comandă chelnerului după ce s-a...

Parcursul lui Ioan Ovidiu Sabau De-a Lungul Carierei De Fotbalist

Parcursul lui Ioan Ovidiu Sabau De-a Lungul Carierei De Fotbalist

Ioan Ovidiu Sabau, cunoscut si ca "Nelutu" Sabau, a fost un cunoscut fotbalist roman, care a evolut la doua mari echipe ale Romaniei, Dinamo si Rapid Bucuresti, cu care a castigat si...

Piept de vitel umplut

Piept de vitel umplut

Ingrediente Piept de viţel, 400 g carne de viţel, 300 g ficat de viţel, 100 g ceapă, 200 g franzelă, 2 ouă, 1 legătură pătrunjel verde, sare, piper. Mod de preparare Se...

Ptah

Ptah

Alaturi de Amon-Ra, Anubis, Apis, Aton, Geb, Nut, Hathor, Horus, Isis, Maat, Isis, Osiris, Thot, Seth, Sehmet, Ptah este unul dintre cei mai importanti si mai cunoscuti zei ai Egiptului...

Pateu cu carne de iepure II

Pateu cu carne de iepure II

Ingrediente: Carne de iepure 1 kg, slănină afumată 200 g, ceapă 100 g, pesmet alb 100 g, unt 150 g, piper, sare. Mod de preparare: Carnea se iepure şi jumătate din slănină...

Parfait de alune

Parfait de alune

Ingrediente: Zahăr 160 g, lapte 160 ml, ouă 2 buc, zahăr vanilat 1 plic, alune sau arahide 50 g, frişca bătută 500 g. Mod de preparare: Se amestecă bine zahărul cu...

Pasii esentiali pentru un par curat si ingrijit

Pasii esentiali pentru un par curat si ingrijit

Podoaba capilara a unei femei chiar este in adevaratul sens al cuvantului o podoaba. De aceea trebuie sa ii acordam o atentie speciala, dar mai ales trebuie sa stim care sunt pasii...

Poezia framantarilor metafizice - Psalmi

Poezia framantarilor metafizice - Psalmi

Aceasta tema este foarte bine reprezentata in creatia lui Arghezi. Asemenea marilor creatori, Arghezi si-a pus marile intrebari asupra conditiei umane, meditand asupra: locului omului...

Parjoale cu carne de porc

Parjoale cu carne de porc

Ingrediente: Carne de porc 750 g, franzelă 150 g, lapte 150 ml, ceapă 300 g, ulei 175 g, usturoi 10 g, verdeaţă 3 leg, ouă 4 buc, făină 100 g, pesmet 150 g, piper, sare. Cum...

Piept de vitel pane

Piept de vitel pane

Ingrediente 1 kg piept de viţel, 150 g untură, 50 g făină, 150 g pesmet, 2 ouă, sare, piper, 50 g unt. Mod de preparare Se foloseşte partea mai cărnoasă a pieptului;...

Pesmeti cu amoniac - fursecuri

Pesmeti cu amoniac - fursecuri

Ingrediente 200 g zahar, 3 oua, 60 g unt, 200 ml lapte, 20 g amoniac, faina cat cuprinde, zahar vanilat sau coaja de lamaie, 60 g zahar tos pentru presarat. Mod de preparare Se...

Pilaf cu ciuperci, mazare si rosii

Pilaf cu ciuperci, mazare si rosii

Ingrediente : Ciuperci 750 g, orez 400 g, ceapă 150 ,g, roşii 750 g, mazăre verde 500 g, ulei 175 g, supă de oase 1,3 l, sare. Mod de preparare : Ceapa se toacă mărunt...

Perisoare de cartofi cu marar si sos de smantana

Perisoare de cartofi cu marar si sos de smantana

Ingrediente 1 kg cartofi, 200 g făină, 3 ouă, 2 legături de mărar, 50 g unt, 70 ml ulei, 200 g smantana, sare, piper. Mod de prepapare Se fierb cartofii în coajă, după...

Psihologul poate face minuni pentru persoanele divortate-partea 2

Psihologul poate face minuni pentru persoanele divortate-partea 2

Partenerul potenţial (T.O.), de 45 ani, era divorţat şi avea în responsabilitate îngrijirea unui copil de 14 ani. Datorită afecţiunii de care suferea (epilepsie), el încredinţase...

Pasta de salam

Pasta de salam

Ingrediente: Salam de vară sau italian 300 g, unt 100 g, muştar 10 g. Cum se prepara: Salamul se curăţă de pieliţă şi se trece de două ori prin maşina de tocat cu...

Pesmeti cu coniac

Pesmeti cu coniac

Ingrediente: Făină 750 g, margarina 250 g, ouă 5 buc, lapte 100 ml, zahăr 300 g, coniac 50 ml, lămaie 100 g. zahăr vanilat 2 plicuri, praf de copt 2 plicuri. Mod de preparare...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]