FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 27

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Pasta din ficat de porc sau de vita

Pasta din ficat de porc sau de vita

Ingrediente: 200- 300 g ficat de porc sau de vita, 150-200 g unt, 100 g untură sau ulei, 100 g ceapă, 1 lingură de coniac, sare, nucşoară sau piper, după gust. Mod...

Pui umplut cu ciuperci si orez

Pui umplut cu ciuperci si orez

Ingrediente 2-3 pui, 100 g unt, 200 g ciuperci proaspete, 100 g orez, 2-3 ouă, 1 legătură de verdeaţă, sare, piper. Mod de preparare Puii se pregătesc pentru...

Pui de balta pane

Pui de balta pane

Ingrediente: 500 g (20-30) pulpe de broască, 2 ouă, pesmet, sare, piper, 50 g unt, 1 lămaie, ulei pentru prăjit. Mod de preparare: Se prepară numai din picioare...

Primele tablouri expuse de William Turner

Primele tablouri expuse de William Turner

William Turner a reusit inca de la o varsta frageda sa expuna lucrarile sale pentru prima data la Salonul Academiei Regale, pe cand avea numai 15 ani, la doar un an dupa ce a fost admis...

Placinta cu visine

Placinta cu visine

Pentru aluat: 300 g faina, 200 g unt, 200 g zahar pudra, 5 oua. Pentru umplutura: 600 g visine, 150 g zahar tos, 5 albusuri. Din faina, unt, zahar pudra si galbenusuri...

Pilaf cu ciuperci, mazare si rosii

Pilaf cu ciuperci, mazare si rosii

Ingrediente : Ciuperci 750 g, orez 400 g, ceapă 150 ,g, roşii 750 g, mazăre verde 500 g, ulei 175 g, supă de oase 1,3 l, sare. Mod de preparare : Ceapa se toacă...

Paco Rabanne In Prezent

Paco Rabanne In Prezent

In anii 1970, Paco Rabanne a mai socat inca o data lumea modei, prin introducerea tinutelor de piele intoarsa artificial, a paltoanelor impletite si combinate cu blana precum si a rochiilor...

Parfait de caise

Parfait de caise

Ingrediente: Zahăr 200 g, lapte 160 ml, ouă 2 buc, zahăr vanilat 1 plic, caise curăţate de coajă şi samburi 250 g, frişca bătută 500 g. Mod de preparare...

Perisoare de cartofi cu marar si sos de smantana

Perisoare de cartofi cu marar si sos de smantana

Ingrediente 1 kg cartofi, 200 g făină, 3 ouă, 2 legături de mărar, 50 g unt, 70 ml ulei, 200 g smantana, sare, piper. Mod de prepapare Se fierb cartofii în...

Ptah

Ptah

Alaturi de Amon-Ra, Anubis, Apis, Aton, Geb, Nut, Hathor, Horus, Isis, Maat, Isis, Osiris, Thot, Seth, Sehmet, Ptah este unul dintre cei mai importanti si mai cunoscuti zei ai Egiptului...

Politetea la restaurant, in lift si pe strada

Politetea la restaurant, in lift si pe strada

Într-un restaurant, bărbatul trece înaintea femeii, ca să-i deschidă uşa şi, ţinand-o pentru ca aceasta să intre şi, tot el alege masa şi comandă...

Pesmeciori  cu  lamaie

Pesmeciori cu lamaie

Ingrediente 300 g faina, 250 g zahar, 200 g miez de nuca, 4-5 oua, 1 lamaie, 1 plic zahar vanilat, 20 g unt pentru uns tava. Mod de preparare Se freca bine ouale cu zaharul...

Poezia Gorunul scrisa de Lucian Blaga - a doua parte

Poezia Gorunul scrisa de Lucian Blaga - a doua parte

Insotind marile ritualuri ale trecerii, ale sarbatorilor axiale ale existentei omului, arborele (brad, mar...) simbolizeaza viata sau eternitatea, viata intuita ca totalitate, Cosmosul...

Pui la capac  pui  inabusit la cuptor

Pui la capac pui inabusit la cuptor

Ingrediente 1 pui, 1 lingură de ulei, 1/2 linguriţă de "Vegeta" sau sare. Mod de preparare De la puiul curăţat şi spălat se iau pieptul şi pulpele...

Parjoale cu carne de porc

Parjoale cu carne de porc

Ingrediente: Carne de porc 750 g, franzelă 150 g, lapte 150 ml, ceapă 300 g, ulei 175 g, usturoi 10 g, verdeaţă 3 leg, ouă 4 buc, făină 100 g, pesmet 150 g,...

Peltea de gutui

Peltea de gutui

Ingrediente 1 kg zahar, 1 kg gutui, 4—5 mere rosii acrisoare, 3 l apa. Mod de preparare Se aleg gutui (de preferinta mici), galbene, frumoase, coapte si fara nici o...

Posterioarele sexi ale vedetelor

Posterioarele sexi ale vedetelor

Fiecare vedeta este cunoscuta pentru ceea ce face, dar mai ales pentru anumite parti apetisante ale corpului sau. Iata cateva dintre vedetele mult cunoscute ale caror posterioare...

Pasii esentiali pentru un par curat si ingrijit

Pasii esentiali pentru un par curat si ingrijit

Podoaba capilara a unei femei chiar este in adevaratul sens al cuvantului o podoaba. De aceea trebuie sa ii acordam o atentie speciala, dar mai ales trebuie sa stim care sunt pasii...

Programarea de catre antrenor a antrenamentului si a refacerii dupa efort a sportivului

Programarea de catre antrenor a antrenamentului si a refacerii dupa efort a sportivului

Accelerarea refacerii capacităţii de efort Marile performanţe sportive, la care asistăm în prezent, sunt direct legate de creşterea cantitativă şi calitativă...

Pasta de salam

Pasta de salam

Ingrediente: Salam de vară sau italian 300 g, unt 100 g, muştar 10 g. Cum se prepara: Salamul se curăţă de pieliţă şi se trece de două ori prin maşina...

Pasta din branza de vaci

Pasta din branza de vaci

Ingrediente: 300-400 g branză de vaci scursă bine de zer (dacă branza este vartoasă se subţiază cu smantană), 100 g unt spumos. Mod de preparare: Se amestecă...

Pateu cu carne de iepure II

Pateu cu carne de iepure II

Ingrediente: Carne de iepure 1 kg, slănină afumată 200 g, ceapă 100 g, pesmet alb 100 g, unt 150 g, piper, sare. Mod de preparare: Carnea se iepure şi jumătate...

Proza lui Nicolae Davidescu

Proza lui Nicolae Davidescu

Romanul romanesc in opinia lui A. Marino a avut drept caracteristica "arderea etapelor" si incercarea de umplere a spatiilor albe, in insusire care venea din necesitatea recuperarii...

Praz umplut cu peste

Praz umplut cu peste

Ingrediente: Peşte 1 kg, praz 750 g, ulei 250 g, ceapă 100 g, bulion de tomate 50 g, roşii 400 g, ardei graşi 150 g, verdeaţă 1 leg, cimbru 1 fir, piper, sare. Cum...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]