FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 23

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Pastrarea nucilor

Pastrarea nucilor

Nucile se aleg cand sunt bine coapte si incep sa cada din pom. Se strang numai cele care cad cand se scutura pomul si daca se desprind usor de coaja verde. Deoarece nucile se coc...

Papricas de gaina

Papricas de gaina

Se prepară la fel ca papricaşul de pui.

Placinta cu cirese

Placinta cu cirese

Se prepara la fel ca placinta cu visine, numai ca dupa ce li s-au scos cireselor samburii, acestea se stropesc cu o lingura de rom superior amestecat cu o lingura de zeama de lamaie....

Pere verzi confiate

Pere verzi confiate

Ingrediente 1 kg pere, 1,4 kg zahar. Mod de preparare Se aleg pere verzi si tari (ca sa nu se sfarame la fiert), se curata de coaja, se taie in doua, se scot casutele cu...

Paul Codrea, un om obisnuit

Paul Codrea, un om obisnuit

Asa cum a declarat in mai multe randuri, Paul Codrea, mijlocasul clubului Siena, doreste sa se stabileasca definitiv in Italia. Nu mai doreste sa se mai intoarca in Romania, el obisnuindu-se...

Problematica umanista si sociala a mediului in care se dezvolta copiii

Problematica umanista si sociala a mediului in care se dezvolta copiii

"Farmecul frumuseţii trupeşti şi al frăgezimii spirituale; nemărginirea speranţelor; abundent în planuri, dintre care fiecare e colosal şi de nemăsurat, şi...

Prin ce se caracterizeaza un zvon

Prin ce se caracterizeaza un zvon

Caracteristici ale zvonului: A. Zvonul este un important mijloc informai de comunicare în masă. Această caracteristică, conferă zvonului o complexitate deosebită...

Parjoale umplute

Parjoale umplute

Aceste parjoale se prepara din tocatura pregatita ca in reteta anterioara, dar nu se pune usturoi,ci se umple fiecare parjoala cu sferturi de oua sau cu omleta; se trec prin pesmet...

Patrenerii de cuplu

Patrenerii de cuplu

Multe amărăciuni şi despărţiri ar putea fi evitate într-un cuplu dacă cei doi parteneri — femeia şi bărbatul — şi-ar cunoaşte suficient...

Pateu de iepure de casa

Pateu de iepure de casa

Se prepara la fel ca in reteta "Pateu de iepure simplu". Toate preparatele de iepure care se servesc calde, se pot pregati cu unt sau ulei, iar preparatele care se servesc reci se...

Parfumul ne reflecta personalitatea

Parfumul ne reflecta personalitatea

Chiar în satele cele mai îndepărtate, încă din cele mai vechi timpuri, femeile s-au parfumat cu flori şi plante plăcut mirositoare ca: busuioc, mentă, rozmarin...

Punctele negre

Punctele negre

Nu există femeie care să nu vrea să rămână cât mai mult timp tânără şi frumoasă. Frumuseţea dă femeilor siguranţă şi încredere...

Piept de curcan pane

Piept de curcan pane

Ingrediente : Piept de curcan 750 g, făină 50 g, ouă 2 buc, pesmet 100 g, ulei 75 g, sare. Mod de preparare : Pieptul de curcan se taie felii, se bate uşor cu un...

Peste cu orez

Peste cu orez

Ingrediente: Peşte alb 1,5 kg, ceapă 100 g, ardei graşi 200 g, morcovi 200 g, orez 200 g, bulion de tomate 50 g, roşii 500 g, ulei 150 g, supă de peşte 800 ml,...

Pateu de ficat de pasare

Pateu de ficat de pasare

Ingrediente: Ficat de pasăre 300 g, ceapă 100 g, unt 150 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml, slănină afumată 50 g, smântână 100 g, coniac 25 ml, piper, sare. Cum...

Papricas de pui cu cartofi

Papricas de pui cu cartofi

Ingrediente 1 kg pui, 150 g untură, 500 g cartofi, 1 căpăţană de usturoi, boia de ardei, 2-3 ardei graşi, cateva roşii, 30 g bulion, piper boabe, cimbru, sare...

Plantele verzi ornamentale

Plantele verzi ornamentale

Plantele verzi ornamentale sunt de obicei aduse din ţările calde şi aclimatizate ia noi. Ele au nevoie de lumină, pentru a respira şi a se hrăni, absorbind bioxidul...

Proza- Sarmanul Dions

Proza- Sarmanul Dions

„Proza literară a lui Eminescu reprezintă, cercetând-o mai adânc şi în toată întinderea ei, expresia unui moment important în dezyoltarea romantismului...

Pateu de ficat de porc II

Pateu de ficat de porc II

Ingrediente: Ficat de porc 500 g, untură 50 g, ceapă 100 g, costiţă afumată 50 g, unt 150 g, smântână 100 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml, verdeaţă...

Primele Tablouri Ale Lui Hans Holbein Cel Tanar

Primele Tablouri Ale Lui Hans Holbein Cel Tanar

In anul 1517, Hans Holbein cel Tanar a calatorit la Lucerna unde a locuit pana in anul 1519 si a realizat mai multe desene. El a decorat fatadele unor cladiri si a executat operele...

Papricas de carne cu cartofi

Papricas de carne cu cartofi

Ingrediente 1 kg carne cu os sau 600 g carne macră, 10 g usturoi, 1 lingură de bulion, 1 kg de cartofi, 150 g untură, 300 g ceapă, 1 legătură de verdeaţă...

Porumbei cu sos de ciuperci si smantana

Porumbei cu sos de ciuperci si smantana

Ingrediente 3 porumbei, 100 g unt, 50 ml ulei, 300-400 g ciuperci, 100 g smantană, 1 lingură de făină, sare, piper. Mod de preparare După ce sunt sacrificaţi...

Puterea mortala a aconitinei

Puterea mortala a aconitinei

Aconitina este una dintre cele mai puternice otravuri. Si asta o dovedeste cazul petrecut la sfarşitul deceniului al treilea, în capitala Angliei. Este vorba de o otrăvire...

Purcel de lapte umplut

Purcel de lapte umplut

Ingrediente: Purcel de lapte 1 buc (4-5 kg), ficat de porc 800 g, franzelă 300 g, lapte 300 ml, unt 200 g, ceapă 100 g, ouă 3 buc, ulei 50 g, maghiran 1 fir, piper, sare. Cum...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]