FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 23

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Peste cu orez

Peste cu orez

Ingrediente: Peşte alb 1,5 kg, ceapă 100 g, ardei graşi 200 g, morcovi 200 g, orez 200 g, bulion de tomate 50 g, roşii 500 g, ulei 150 g, supă de peşte 800 ml, piper, sare. Cum...

Placinta cu branza de vaci cu foi

Placinta cu branza de vaci cu foi

Ingrediente: Foi de plăcintă 600 g, unt 200 g, branză de vaci 1,2 kg, stafide 100 g, ouă 3 buc, făină 100 g, zahăr tos 200 g, zahăr vanilat 1 plic, coajă de lămaie rasă...

Paul Codrea, un om obisnuit

Paul Codrea, un om obisnuit

Asa cum a declarat in mai multe randuri, Paul Codrea, mijlocasul clubului Siena, doreste sa se stabileasca definitiv in Italia. Nu mai doreste sa se mai intoarca in Romania, el obisnuindu-se...

Porumbei inabusiti

Porumbei inabusiti

Ingrediente 3 porumbei, 30 ml ulei, 30 g unt, sare, 1 pungă de hartie, piper. Mod de preparare Porumbeii tăiaţi se jumulesc, se parlesc la flacăra aragazului, se şterg...

Premisele modificarii statutului  Tarilor Romane in secolele XVIII-XIX

Premisele modificarii statutului Tarilor Romane in secolele XVIII-XIX

- Transilvania ocupată de Habsburgi a încetat să mai reprezinte un principat autonom; - Moldova şi Ţara Românească au fost reprezentate pe arena internaţională, dar cu autoritatea...

Primele sonde sovietice pe Luna

Primele sonde sovietice pe Luna

Sovieticii au inceput prin a organiza misiuni fara echipaj pentru a putea obtine date legate de Luna, satelit situat relativ aproape de Pamant, daca avem in vedere scara de marime aferenta...

Plantele verzi ornamentale

Plantele verzi ornamentale

Plantele verzi ornamentale sunt de obicei aduse din ţările calde şi aclimatizate ia noi. Ele au nevoie de lumină, pentru a respira şi a se hrăni, absorbind bioxidul de carbon...

Persoanele candidate la infidelitate - bovarista

Persoanele candidate la infidelitate - bovarista

Bovarista, se angajează dintr-o aventură în alta, în speranţa de a face să coincidă iluziile sale cu realitatea. Ea caută să descopere iubitul ideal care ar putea să „se...

Pateu de ficat de pasare

Pateu de ficat de pasare

Ingrediente: Ficat de pasăre 300 g, ceapă 100 g, unt 150 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml, slănină afumată 50 g, smântână 100 g, coniac 25 ml, piper, sare. Cum se prepara...

Placinta cu cirese

Placinta cu cirese

Se prepara la fel ca placinta cu visine, numai ca dupa ce li s-au scos cireselor samburii, acestea se stropesc cu o lingura de rom superior amestecat cu o lingura de zeama de lamaie....

Prichindel.net un site dedicat in intregime celor mici

Prichindel.net un site dedicat in intregime celor mici

Exista multe site-uri de mini-joculete flash insa putine dedicate in totalitate celor mici (si aici ma refer la copii pana in 10 ani). Multe site-uri de gen ofera foarte multe jocuri...

Porumbei cu sos de ciuperci si smantana

Porumbei cu sos de ciuperci si smantana

Ingrediente 3 porumbei, 100 g unt, 50 ml ulei, 300-400 g ciuperci, 100 g smantană, 1 lingură de făină, sare, piper. Mod de preparare După ce sunt sacrificaţi, porumbeii...

Parfumul ne reflecta personalitatea

Parfumul ne reflecta personalitatea

Chiar în satele cele mai îndepărtate, încă din cele mai vechi timpuri, femeile s-au parfumat cu flori şi plante plăcut mirositoare ca: busuioc, mentă, rozmarin, trandafiri,...

Parjoale umplute

Parjoale umplute

Aceste parjoale se prepara din tocatura pregatita ca in reteta anterioara, dar nu se pune usturoi,ci se umple fiecare parjoala cu sferturi de oua sau cu omleta; se trec prin pesmet...

Punctele negre

Punctele negre

Nu există femeie care să nu vrea să rămână cât mai mult timp tânără şi frumoasă. Frumuseţea dă femeilor siguranţă şi încredere în ele. Dar dintre toate părţile...

Pateu de iepure de casa

Pateu de iepure de casa

Se prepara la fel ca in reteta "Pateu de iepure simplu". Toate preparatele de iepure care se servesc calde, se pot pregati cu unt sau ulei, iar preparatele care se servesc reci se...

Papricas de carne cu cartofi

Papricas de carne cu cartofi

Ingrediente 1 kg carne cu os sau 600 g carne macră, 10 g usturoi, 1 lingură de bulion, 1 kg de cartofi, 150 g untură, 300 g ceapă, 1 legătură de verdeaţă, boia, sare, piper...

Puterea mortala a aconitinei

Puterea mortala a aconitinei

Aconitina este una dintre cele mai puternice otravuri. Si asta o dovedeste cazul petrecut la sfarşitul deceniului al treilea, în capitala Angliei. Este vorba de o otrăvire criminală...

Partile corpului nostru care se bucura de binefacerile acupuncturii

Partile corpului nostru care se bucura de binefacerile acupuncturii

Auriculopunctura (auriculoterapia) se bazează pe utilizarea punctelor precise ale pavilionului urechii (auricul) atât în scop diagnostic, cit şi terapeutic. Primele informaţii...

Primele critici referitoare la modificarile genetice

Primele critici referitoare la modificarile genetice

In 1973-1974, adica la scurt timp dupa ce s-au efectuat cu succes primele modificari genetice pe bacterii, au aparut si primele critici formulate de oamenii de stiinta. Omul de...

Piftie de porc I

Piftie de porc I

Ingrediente Cap si picioare de porc,sare, usturoi, ceapa. Mod de preparare Capatana si picioarele de porc se parlesc, se rad bine de par, se spala si se pun intr-o oala cu...

Parul - o unealta de seductie a femeilor

Parul - o unealta de seductie a femeilor

Părul este o minunată podoabă naturală a femeii care o înfrumuseţează si ii completează feminitatea. De aceea este necesar ca prin volum, culoare, calitate, strălucire şi...

Prin ce se caracterizeaza un zvon

Prin ce se caracterizeaza un zvon

Caracteristici ale zvonului: A. Zvonul este un important mijloc informai de comunicare în masă. Această caracteristică, conferă zvonului o complexitate deosebită şi explică...

Parfumuri pentru par

Parfumuri pentru par

Miresmele ne-au incantat simtul olfactiv din cele mai vechi timpuri. De-a lugul vremii, oamenii au dezvoltat fel de fel de metode de a capta toate miresmele minunate ce ne inconjoara....


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]