| ||||||||||
Articole: pag 23
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Premisele modificarii statutului Tarilor Romane in secolele XVIII-XIX - Transilvania ocupată de Habsburgi a încetat să mai reprezinte un principat autonom; - Moldova şi Ţara Românească au fost reprezentate pe arena internaţională... | Ingrediente: Făină 600 g, ouă 3 buc, unt 300 g, zahăr 250 g, branză de vaci 400 g, stafide 75 g, coajă de lămaie rasă 25 g, sare. Mod de preparare: Din... |
Se prepara aluatul fa fel ca in reteta precedenta si dupa ce a crescut se imparte in 8—10 parti egale. Din fiecare parte se intinde cate o foaie care se unge cu unt sau cu... | Nucile se aleg cand sunt bine coapte si incep sa cada din pom. Se strang numai cele care cad cand se scutura pomul si daca se desprind usor de coaja verde. Deoarece nucile se coc... |
Se prepara la fel ca placinta cu visine, numai ca dupa ce li s-au scos cireselor samburii, acestea se stropesc cu o lingura de rom superior amestecat cu o lingura de zeama de lamaie.... | Paul Scholes, foarte apreciat de specialisti Daca a dus lipsa mai mereu de apreciere generala, asta nu inseamna ca cei cu adevarat priceputi in domeniul fotbal nu i-au recunoscut imensele calitati. Lumea in general cauta o vedeta... |
Se prepară la fel ca papricaşul de pui. | Premiile Castigate de Alina Sorescu Alina Sorescu si-a cladit o cariera de succes atat in lumea muzicala cat si in televiziune. De-a lungul carierei sale muzicale, Alina a obtinut multe premii prin participarea la diferite... |
Ingrediente 1 kg carne cu os sau 600 g carne macră, 10 g usturoi, 1 lingură de bulion, 1 kg de cartofi, 150 g untură, 300 g ceapă, 1 legătură de verdeaţă... | „Proza literară a lui Eminescu reprezintă, cercetând-o mai adânc şi în toată întinderea ei, expresia unui moment important în dezyoltarea romantismului... |
Multe amărăciuni şi despărţiri ar putea fi evitate într-un cuplu dacă cei doi parteneri — femeia şi bărbatul — şi-ar cunoaşte suficient... | Ingrediente 1 kg pui, 150 g untură, 500 g cartofi, 1 căpăţană de usturoi, boia de ardei, 2-3 ardei graşi, cateva roşii, 30 g bulion, piper boabe, cimbru, sare... |
Ingrediente 1 kg pere, 1,4 kg zahar. Mod de preparare Se aleg pere verzi si tari (ca sa nu se sfarame la fiert), se curata de coaja, se taie in doua, se scot casutele cu... | Produsele cosmetice rezistente la apa Cosmeticele rezistente la transfer sau waterproof sunt din ce în ce mai căutate şi mai folosite în ultima vreme de către femei. Motivul este acela că ele nu mai au... |
Prin ce se caracterizeaza un zvon Caracteristici ale zvonului: A. Zvonul este un important mijloc informai de comunicare în masă. Această caracteristică, conferă zvonului o complexitate deosebită... | Peter Roman: Un Politician Cu Studii Alese Nu mai este o surpriza pentru nimeni ca in ziua de astazi majoritatea politicienilor romani nu au habar de prea multe cunostinte generale si mai ales unii abia daca si-au finalizat... |
Ingrediente: Purcel de lapte 1 buc (4-5 kg), ficat de porc 800 g, franzelă 300 g, lapte 300 ml, unt 200 g, ceapă 100 g, ouă 3 buc, ulei 50 g, maghiran 1 fir, piper, sare. Cum... | Parfumul ne reflecta personalitatea Chiar în satele cele mai îndepărtate, încă din cele mai vechi timpuri, femeile s-au parfumat cu flori şi plante plăcut mirositoare ca: busuioc, mentă, rozmarin... |
Ingrediente: Ficat de pasăre 300 g, ceapă 100 g, unt 150 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml, slănină afumată 50 g, smântână 100 g, coniac 25 ml, piper, sare. Cum... | A venit vancanta, si inca e plictisitor! E monoton aproape... Intre 5-6 articole, mult hip-hop si 7 litrii de Cola nimic... nu gasesc inspiratie nici pentru rudimentarul "Mi-e dor..."; ... |
Ingrediente: Făină 180 g, amidon 180 g, zahăr pudră 275 g, unt 300, ouă 6 buc, vişine 1 kg, zahăr vanilat 1 plic, praf de copt 1/2 plic, lămaie 100 g. Mod... | Aconitina este una dintre cele mai puternice otravuri. Si asta o dovedeste cazul petrecut la sfarşitul deceniului al treilea, în capitala Angliei. Este vorba de o otrăvire... |
Primele Tablouri Ale Lui Hans Holbein Cel Tanar In anul 1517, Hans Holbein cel Tanar a calatorit la Lucerna unde a locuit pana in anul 1519 si a realizat mai multe desene. El a decorat fatadele unor cladiri si a executat operele... | Aceste parjoale se prepara din tocatura pregatita ca in reteta anterioara, dar nu se pune usturoi,ci se umple fiecare parjoala cu sferturi de oua sau cu omleta; se trec prin pesmet... |


















