|
Articole: pag 23
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |![]() Se prepară la fel ca papricaşul de pui. | ![]() Nucile se aleg cand sunt bine coapte si incep sa cada din pom. Se strang numai cele care cad cand se scutura pomul si daca se desprind usor de coaja verde. Deoarece nucile se coc... |
![]() Produsele cosmetice rezistente la apa Cosmeticele rezistente la transfer sau waterproof sunt din ce în ce mai căutate şi mai folosite în ultima vreme de către femei. Motivul este acela că ele nu mai au... | ![]() Se prepara la fel ca placinta cu visine, numai ca dupa ce li s-au scos cireselor samburii, acestea se stropesc cu o lingura de rom superior amestecat cu o lingura de zeama de lamaie.... |
![]() Problematica umanista si sociala a mediului in care se dezvolta copiii "Farmecul frumuseţii trupeşti şi al frăgezimii spirituale; nemărginirea speranţelor; abundent în planuri, dintre care fiecare e colosal şi de nemăsurat, şi... | ![]() Ingrediente 1 kg pere, 1,4 kg zahar. Mod de preparare Se aleg pere verzi si tari (ca sa nu se sfarame la fiert), se curata de coaja, se taie in doua, se scot casutele cu... |
![]() Asa cum a declarat in mai multe randuri, Paul Codrea, mijlocasul clubului Siena, doreste sa se stabileasca definitiv in Italia. Nu mai doreste sa se mai intoarca in Romania, el obisnuindu-se... | ![]() Prin ce se caracterizeaza un zvon Caracteristici ale zvonului: A. Zvonul este un important mijloc informai de comunicare în masă. Această caracteristică, conferă zvonului o complexitate deosebită... |
![]() Ingrediente: Ficat de porc 500 g, untură 50 g, ceapă 100 g, costiţă afumată 50 g, unt 150 g, smântână 100 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml, verdeaţă... | ![]() Multe amărăciuni şi despărţiri ar putea fi evitate într-un cuplu dacă cei doi parteneri — femeia şi bărbatul — şi-ar cunoaşte suficient... |
![]() Aceste parjoale se prepara din tocatura pregatita ca in reteta anterioara, dar nu se pune usturoi,ci se umple fiecare parjoala cu sferturi de oua sau cu omleta; se trec prin pesmet... | ![]() Parfumul ne reflecta personalitatea Chiar în satele cele mai îndepărtate, încă din cele mai vechi timpuri, femeile s-au parfumat cu flori şi plante plăcut mirositoare ca: busuioc, mentă, rozmarin... |
![]() Ingrediente 1 kg pui, 150 g untură, 500 g cartofi, 1 căpăţană de usturoi, boia de ardei, 2-3 ardei graşi, cateva roşii, 30 g bulion, piper boabe, cimbru, sare... | ![]() Nu există femeie care să nu vrea să rămână cât mai mult timp tânără şi frumoasă. Frumuseţea dă femeilor siguranţă şi încredere... |
![]() Ingrediente: Ficat de pasăre 300 g, ceapă 100 g, unt 150 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml, slănină afumată 50 g, smântână 100 g, coniac 25 ml, piper, sare. Cum... | ![]() Ingrediente: Peşte alb 1,5 kg, ceapă 100 g, ardei graşi 200 g, morcovi 200 g, orez 200 g, bulion de tomate 50 g, roşii 500 g, ulei 150 g, supă de peşte 800 ml,... |
![]() Ingrediente : Piept de curcan 750 g, făină 50 g, ouă 2 buc, pesmet 100 g, ulei 75 g, sare. Mod de preparare : Pieptul de curcan se taie felii, se bate uşor cu un... | ![]() Primele Tablouri Ale Lui Hans Holbein Cel Tanar In anul 1517, Hans Holbein cel Tanar a calatorit la Lucerna unde a locuit pana in anul 1519 si a realizat mai multe desene. El a decorat fatadele unor cladiri si a executat operele... |
![]() Plantele verzi ornamentale sunt de obicei aduse din ţările calde şi aclimatizate ia noi. Ele au nevoie de lumină, pentru a respira şi a se hrăni, absorbind bioxidul... | ![]() „Proza literară a lui Eminescu reprezintă, cercetând-o mai adânc şi în toată întinderea ei, expresia unui moment important în dezyoltarea romantismului... |
![]() Ingrediente 1 kg carne cu os sau 600 g carne macră, 10 g usturoi, 1 lingură de bulion, 1 kg de cartofi, 150 g untură, 300 g ceapă, 1 legătură de verdeaţă... | ![]() Ingrediente: Purcel de lapte 1 buc (4-5 kg), ficat de porc 800 g, franzelă 300 g, lapte 300 ml, unt 200 g, ceapă 100 g, ouă 3 buc, ulei 50 g, maghiran 1 fir, piper, sare. Cum... |
![]() Porumbei cu sos de ciuperci si smantana Ingrediente 3 porumbei, 100 g unt, 50 ml ulei, 300-400 g ciuperci, 100 g smantană, 1 lingură de făină, sare, piper. Mod de preparare După ce sunt sacrificaţi... | ![]() Aconitina este una dintre cele mai puternice otravuri. Si asta o dovedeste cazul petrecut la sfarşitul deceniului al treilea, în capitala Angliei. Este vorba de o otrăvire... |