| ||||||||||
Articole: pag 23
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Paranoia este nociva intr-o relatie De cate ori nu se intampla sa fim suspiciosi sau chiar suspecti in relatia de cuplu? Cum am putea sa trecem peste aceste situatii stanjenitoare de cele mai multe ori? Fiecare s-a intalnit... | Placinta cu crema de vanilie - cremsnit Cremsnitul este o prajitura din foitaj cu crema de vanilie. Aluatul de foitaj (v. reteta "Foitaj de baza"), dupa ce este pregatit, se taie crud in doua parti egale, din care se intind... |
Ingrediente: Făină 600 g, ouă 3 buc, unt 300 g, zahăr 250 g, branză de vaci 400 g, stafide 75 g, coajă de lămaie rasă 25 g, sare. Mod de preparare: Din... | Problematica umanista si sociala a mediului in care se dezvolta copiii "Farmecul frumuseţii trupeşti şi al frăgezimii spirituale; nemărginirea speranţelor; abundent în planuri, dintre care fiecare e colosal şi de nemăsurat, şi... |
Se prepara aluatul fa fel ca in reteta precedenta si dupa ce a crescut se imparte in 8—10 parti egale. Din fiecare parte se intinde cate o foaie care se unge cu unt sau cu... | Se prepară la fel ca papricaşul de pui. |
Multe amărăciuni şi despărţiri ar putea fi evitate într-un cuplu dacă cei doi parteneri — femeia şi bărbatul — şi-ar cunoaşte suficient... | Ingrediente 1 kg pui, 150 g untură, 500 g cartofi, 1 căpăţană de usturoi, boia de ardei, 2-3 ardei graşi, cateva roşii, 30 g bulion, piper boabe, cimbru, sare... |
Se prepara la fel ca placinta cu visine, numai ca dupa ce li s-au scos cireselor samburii, acestea se stropesc cu o lingura de rom superior amestecat cu o lingura de zeama de lamaie.... | Premiile Castigate de Alina Sorescu Alina Sorescu si-a cladit o cariera de succes atat in lumea muzicala cat si in televiziune. De-a lungul carierei sale muzicale, Alina a obtinut multe premii prin participarea la diferite... |
Nucile se aleg cand sunt bine coapte si incep sa cada din pom. Se strang numai cele care cad cand se scutura pomul si daca se desprind usor de coaja verde. Deoarece nucile se coc... | Ingrediente 1 kg carne cu os sau 600 g carne macră, 10 g usturoi, 1 lingură de bulion, 1 kg de cartofi, 150 g untură, 300 g ceapă, 1 legătură de verdeaţă... |
Ingrediente: Aluatul: 250 g făină, 250 g unt sau 200 g margarina, 1/2 pahar apă, 1/2 lingură oţet, sare. Umplutura: 400 g ciuperci, 100,g ceapă, 60 ml ulei, 1... | Produsele cosmetice rezistente la apa Cosmeticele rezistente la transfer sau waterproof sunt din ce în ce mai căutate şi mai folosite în ultima vreme de către femei. Motivul este acela că ele nu mai au... |
„Proza literară a lui Eminescu reprezintă, cercetând-o mai adânc şi în toată întinderea ei, expresia unui moment important în dezyoltarea romantismului... | Prin ce se caracterizeaza un zvon Caracteristici ale zvonului: A. Zvonul este un important mijloc informai de comunicare în masă. Această caracteristică, conferă zvonului o complexitate deosebită... |
Ingrediente 1 kg pere, 1,4 kg zahar. Mod de preparare Se aleg pere verzi si tari (ca sa nu se sfarame la fiert), se curata de coaja, se taie in doua, se scot casutele cu... | Ingrediente: Purcel de lapte 1 buc (4-5 kg), ficat de porc 800 g, franzelă 300 g, lapte 300 ml, unt 200 g, ceapă 100 g, ouă 3 buc, ulei 50 g, maghiran 1 fir, piper, sare. Cum... |
Performantele In Tenis Ale Lui Lucian Viziru Cand a venit vorba de tennis, Lucian nu a avut de ales, deoarece bunicul sau si-a dorit mereu sa aiba un baiat care sa ii continue performanta in tennis, dar a avut o fata, pe mama... | A venit vancanta, si inca e plictisitor! E monoton aproape... Intre 5-6 articole, mult hip-hop si 7 litrii de Cola nimic... nu gasesc inspiratie nici pentru rudimentarul "Mi-e dor..."; ... |
Ingrediente: Făină 180 g, amidon 180 g, zahăr pudră 275 g, unt 300, ouă 6 buc, vişine 1 kg, zahăr vanilat 1 plic, praf de copt 1/2 plic, lămaie 100 g. Mod... | Parfumul ne reflecta personalitatea Chiar în satele cele mai îndepărtate, încă din cele mai vechi timpuri, femeile s-au parfumat cu flori şi plante plăcut mirositoare ca: busuioc, mentă, rozmarin... |
Aceste parjoale se prepara din tocatura pregatita ca in reteta anterioara, dar nu se pune usturoi,ci se umple fiecare parjoala cu sferturi de oua sau cu omleta; se trec prin pesmet... | Aconitina este una dintre cele mai puternice otravuri. Si asta o dovedeste cazul petrecut la sfarşitul deceniului al treilea, în capitala Angliei. Este vorba de o otrăvire... |


















