FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 23

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Pastrarea nucilor

Pastrarea nucilor

Nucile se aleg cand sunt bine coapte si incep sa cada din pom. Se strang numai cele care cad cand se scutura pomul si daca se desprind usor de coaja verde. Deoarece nucile se coc...

Placinta cu cirese

Placinta cu cirese

Se prepara la fel ca placinta cu visine, numai ca dupa ce li s-au scos cireselor samburii, acestea se stropesc cu o lingura de rom superior amestecat cu o lingura de zeama de lamaie....

Placinta cu branza de vaci II

Placinta cu branza de vaci II

Ingrediente: Făină 600 g, ouă 3 buc, unt 300 g, zahăr 250 g, branză de vaci 400 g, stafide 75 g, coajă de lămaie rasă 25 g, sare. Mod de preparare: Din...

Premisele modificarii statutului  Tarilor Romane in secolele XVIII-XIX

Premisele modificarii statutului Tarilor Romane in secolele XVIII-XIX

- Transilvania ocupată de Habsburgi a încetat să mai reprezinte un principat autonom; - Moldova şi Ţara Românească au fost reprezentate pe arena internaţională...

Problematica umanista si sociala a mediului in care se dezvolta copiii

Problematica umanista si sociala a mediului in care se dezvolta copiii

"Farmecul frumuseţii trupeşti şi al frăgezimii spirituale; nemărginirea speranţelor; abundent în planuri, dintre care fiecare e colosal şi de nemăsurat, şi...

Papricas de gaina

Papricas de gaina

Se prepară la fel ca papricaşul de pui.

Pere verzi confiate

Pere verzi confiate

Ingrediente 1 kg pere, 1,4 kg zahar. Mod de preparare Se aleg pere verzi si tari (ca sa nu se sfarame la fiert), se curata de coaja, se taie in doua, se scot casutele cu...

Papricas de carne cu cartofi

Papricas de carne cu cartofi

Ingrediente 1 kg carne cu os sau 600 g carne macră, 10 g usturoi, 1 lingură de bulion, 1 kg de cartofi, 150 g untură, 300 g ceapă, 1 legătură de verdeaţă...

Prin ce se caracterizeaza un zvon

Prin ce se caracterizeaza un zvon

Caracteristici ale zvonului: A. Zvonul este un important mijloc informai de comunicare în masă. Această caracteristică, conferă zvonului o complexitate deosebită...

Produsele cosmetice rezistente la apa

Produsele cosmetice rezistente la apa

Cosmeticele rezistente la transfer sau waterproof sunt din ce în ce mai căutate şi mai folosite în ultima vreme de către femei. Motivul este acela că ele nu mai au...

Prea Devreme

Prea Devreme

A venit vancanta, si inca e plictisitor! E monoton aproape... Intre 5-6 articole, mult hip-hop si 7 litrii de Cola nimic... nu gasesc inspiratie nici pentru rudimentarul "Mi-e dor..."; ...

Proza- Sarmanul Dions

Proza- Sarmanul Dions

„Proza literară a lui Eminescu reprezintă, cercetând-o mai adânc şi în toată întinderea ei, expresia unui moment important în dezyoltarea romantismului...

Patrenerii de cuplu

Patrenerii de cuplu

Multe amărăciuni şi despărţiri ar putea fi evitate într-un cuplu dacă cei doi parteneri — femeia şi bărbatul — şi-ar cunoaşte suficient...

Premiile Castigate de Alina Sorescu

Premiile Castigate de Alina Sorescu

Alina Sorescu si-a cladit o cariera de succes atat in lumea muzicala cat si in televiziune. De-a lungul carierei sale muzicale, Alina a obtinut multe premii prin participarea la diferite...

Parfumul ne reflecta personalitatea

Parfumul ne reflecta personalitatea

Chiar în satele cele mai îndepărtate, încă din cele mai vechi timpuri, femeile s-au parfumat cu flori şi plante plăcut mirositoare ca: busuioc, mentă, rozmarin...

Pateu de ficat de pasare

Pateu de ficat de pasare

Ingrediente: Ficat de pasăre 300 g, ceapă 100 g, unt 150 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml, slănină afumată 50 g, smântână 100 g, coniac 25 ml, piper, sare. Cum...

Parjoale umplute

Parjoale umplute

Aceste parjoale se prepara din tocatura pregatita ca in reteta anterioara, dar nu se pune usturoi,ci se umple fiecare parjoala cu sferturi de oua sau cu omleta; se trec prin pesmet...

Punctele negre

Punctele negre

Nu există femeie care să nu vrea să rămână cât mai mult timp tânără şi frumoasă. Frumuseţea dă femeilor siguranţă şi încredere...

Papricas de pui cu cartofi

Papricas de pui cu cartofi

Ingrediente 1 kg pui, 150 g untură, 500 g cartofi, 1 căpăţană de usturoi, boia de ardei, 2-3 ardei graşi, cateva roşii, 30 g bulion, piper boabe, cimbru, sare...

Puterea mortala a aconitinei

Puterea mortala a aconitinei

Aconitina este una dintre cele mai puternice otravuri. Si asta o dovedeste cazul petrecut la sfarşitul deceniului al treilea, în capitala Angliei. Este vorba de o otrăvire...

Peste cu orez

Peste cu orez

Ingrediente: Peşte alb 1,5 kg, ceapă 100 g, ardei graşi 200 g, morcovi 200 g, orez 200 g, bulion de tomate 50 g, roşii 500 g, ulei 150 g, supă de peşte 800 ml,...

Primele Tablouri Ale Lui Hans Holbein Cel Tanar

Primele Tablouri Ale Lui Hans Holbein Cel Tanar

In anul 1517, Hans Holbein cel Tanar a calatorit la Lucerna unde a locuit pana in anul 1519 si a realizat mai multe desene. El a decorat fatadele unor cladiri si a executat operele...

Plantele verzi ornamentale

Plantele verzi ornamentale

Plantele verzi ornamentale sunt de obicei aduse din ţările calde şi aclimatizate ia noi. Ele au nevoie de lumină, pentru a respira şi a se hrăni, absorbind bioxidul...

Placinte cu visine I

Placinte cu visine I

Ingrediente: Făină 180 g, amidon 180 g, zahăr pudră 275 g, unt 300, ouă 6 buc, vişine 1 kg, zahăr vanilat 1 plic, praf de copt 1/2 plic, lămaie 100 g. Mod...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]