FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 346
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Peugeot EX1 Concept

Tag-uri Populare


cai putere   performanta   coupe   acura   v12   motor   design   masina   caroserie   alfa romeo   gt   inovatie   stil   v10   ferrari   bmw   suv   lux   porsche   fiabilitate   rl   tsx   eleganta   siguranta   concept   peugeot   rolls royce   aston martin   confort   lamborghini   viteza   record   thurst 2   viteza sunetului   cabrio   dinamica  

All Tags

Famous Forum

 

Peugeot EX1 Concept

 Q:   Intreaba despre Peugeot EX1 Concept       
Peugeot EX1 Concept Pentru a marca bicentenarul, francezii de la Peugeot au realizat un concept de zile mari, cu scopul de a ului sic el mai pasionat fan al marcii Peugeot.

Conceptul se numeste EX 1, acesta se vrea a fii o combinatie intre o masina super performanta si o motocicleta a viitorului. Acesta aduce putin aminte cu conceptual 20 Cup prezentat in anul 2006, dar si cu celebra masina din orasul Gotham, Batmobilul.

Ce deosebeste acest concept de altele este faptul ca acest concept futurist, este in totalitate functionabil si electric. EX1 este echipat cu 2 motoare electrice ce dezvolta o impresionanta putere si anume, 340 CP si un impresionant cuplu de 240 Nm. Cele 2 motoare angreneaza toate cele 4 roti astfel incat conceptual EX1 beneficiaza de o tractiune integrala foarte precisa si exacta.

Gratie masei proprii foarte mici, si a motorului ce dezvolta o putere de 340 CP, francezii se pot lauda cu conceptual EX1 ca parcurge 0-100 Km in numai 3.5 secunde, facandu-l astfel cel mai rapid automobile electric din lume.

Deasemenea Peugeot EX1 poate atinge o viteza maxima de 260 Km/h, viteza atinsa in numai 6.6 secunde.

Peugeot EX1 are o inaltime de numai 0.9m si o latime de 1.77 metri. Deasemenea printer caracteristicile ce deosebesc Peugeot EX1 de o masina de serie ar fii si portierele speciale, lipsa aripilor spate sau lipsa unui parbriz.

Desi nu cred a avea vreo sansa de a debuta ca vreun vehicul de serie, Peugeot EX1 a anuntat ca "batmobilul" a fost construit pentru a stabili recorduri dupa recorduri in materie de masina electrica.

De ce este Peugeot EX1 Concept car o masina faimoasa?

Pentru ca este cea mai rapida masina electrica din lume, si are un design ce imbina designul de automobile si motocicleta laolalta.

De ce am alege Peugeot EX1 Concept car?

Probabil am alege-o fara nicio ezitare, dar aceasta se pare ca va ramane la stadiul de concept, desii francezii sustin o ipoteza ca ar putea produce in viitorul apropiat un numar foarte limitat de masini, pentru cei mai fideli clienti, insa si pretul o sa fie pe masura in cazul producerii conceptului.


Tag-uri: peugeot, ex1, concept, motor, electric


- Bmw M6 Cabrio (21 visits)

- Ferrari 599 GTB (12 visits)

- Alfa Romeo 159 (11 visits)

- Bmw X6 (11 visits)

- Lamborghini Murcielago (10 visits)

- Inventia masinii (10 visits)

- Volkswagen Eos (8 visits)

- Alfa Romeo 8C Competizione (8 visits)

- Acura MDX (8 visits)

- Acura RL 2005 - 2008 (8 visits)

- Alfa Romeo 159 Sportwagon (8 visits)

- Inventia motocicletei (8 visits)

- Chevrolet Orlando (8 visits)

- Porsche Cayman R (7 visits)

- Peugeot RCZ (7 visits)


Categorie: Auto Moto  - ( Auto Moto - Archiva)

Data Adaugarii: 21 February '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :