FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 15

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 > [>>]
Padurea spanzuratilor de Liviu Rebreanu

Padurea spanzuratilor de Liviu Rebreanu

Tema razboiului, prin bogatul ei material de viata, cu nesfarsitele implicatii de ordin sufletesc si social, prin ceea ce reprezinta ca dramatica inclestare de forte, a atras in chip...

Premisele constituirii statelor medievale romanesti

Premisele constituirii statelor medievale romanesti

Factorii care au favorizat formarea statului: a. interni: - creşterea demografică substanţială; - viaţa economică prosperă; - dezvoltarea drumurilor comerciale...

Perioada Imperiului Vechi egiptean

Perioada Imperiului Vechi egiptean

Adevărata ascensiune pe care o cunoaşte Egiptul începe odată cu apariţia domniilor faraonilor. Aceasta foarte lungă perioadă începe aproximativ cu 3200 de ani...

Placinte poale-n brau cu branza dulce

Placinte poale-n brau cu branza dulce

Ingrediente: Făină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 300 ml, ulei 150 g, ouă 5 buc, zahăr 400 g, branză de vaci 1 kg, coaja rasă de lămaie 25 g, gris 75 g, zahăr...

Plan de lectie : Point the hour correctly

Plan de lectie : Point the hour correctly

English Teaching : Lesson Planning Class/level: 3rd grade/elementary school Title of the lesson: I get up at 7 o’clock Type of lesson: consolidation Aims: At the end...

Procesul de elaborare a conduitei elevului

Procesul de elaborare a conduitei elevului

Procesul de elaborare a conduitei elevului trebuie să ţină cont de cunoştinţele căpătate de acesta la şcoală atât în cadrul unor acţiuni educaţionale...

Pastrama de gasca

Pastrama de gasca

Ingrediente: Pulpe şi piept de gască grasă 2 kg, boia de ardei dulce 5 g, usturoi 30 g, salpetru de Chile 5 g, piper, sare. Mod de preparare: Se dezosează carnea...

Pacea care a precedat primul razboi daco-roman

Pacea care a precedat primul razboi daco-roman

Încheiată la sfarşitul anului 102, de către o ambasadă a dacilor către senatul roman, pacea fixează condiţii foarte grele pentru Decebal. Acesta trebuia să...

Prezentare generala - Padurea spanzuratilor de Liviu Rebreanu

Prezentare generala - Padurea spanzuratilor de Liviu Rebreanu

Critica literara este unanima in a-i recunoaste lui L. Rebreanu ctitoria romanului nostru modern. "Adevaratul, pretiosul modernist - nota odata publicistul Rebreanu - inseamna ravna...

Pastrarea rosiilor II

Pastrarea rosiilor II

Se aleg toamna rosii cat mai tarzii care au mai multe fructe bine dezvoltate si cu incepere de inrosire. Ele se scot cu radacina cu tot si se atarna intr-o incapere sau afara, intr-un...

Pene inainte de aparitia pasarilor

Pene inainte de aparitia pasarilor

S-ar parea ca penele au aparut cu mult timp inainte de aparitia zborului si chiar a pasarilor. Primii lor purtatori, dinozaurii carnivori descoperiti in China Protoarchaeoteryx robusta...

Principalele scule folosite la lucrarile de instalatii tehnico-sanitare

Principalele scule folosite la lucrarile de instalatii tehnico-sanitare

Pentru executarea lucrărilor de instalaţii tehnico-sanitare, în special pentru lucrările care au un caracter predominant de reparaţii şi depanări casnice sunt necesare...

Pandispan cu visine

Pandispan cu visine

Compozitia de pandispan se pregateste la fel ca in reteta precedenta, folosind aceleasi componente si cantitati. Pentru adaos: 600 g visine, 150 g zahar tos, 30 g zahar pudra. Visinele...

Placerile trupesti, unelte ale diavolului

Placerile trupesti, unelte ale diavolului

Oamenii reprezinta apogeul creatiei lui Dumnezeu. Suntem superiori oricarei alte creatii ale Lui. Si totusi, alergarea aceasta aproape zilnica, a majoritatii oamenilor de a-si satisface...

Personajul faimos -  Becali

Personajul faimos - Becali

In week - end am descoperit cum Becali devine incet, incet un important personaj al scenei mondene. M - a surprins in timpul antrenamentelor cum pe marginea terenului se discuta despre...

Principii generale de alimentatie in bolile cardiovasculare

Principii generale de alimentatie in bolile cardiovasculare

Bolile cardiovasculare sunt în majoritatea cazurilor de lungă durată. Cu condiţia respectării riguroase a măsurilor de îngrijire recomandate, ele permit adesea...

Pinguinii Imperiali

Pinguinii Imperiali

In "Viata animalelor si a plantelor in Antarctica" , Emil Racovita afirma urmatoarele: "Indraznetii navigatori spanioli din secolul al XVIII - lea au intalnit si ei aceste creaturi...

Prevenirea abandonului scolar in randul Rromilor

Prevenirea abandonului scolar in randul Rromilor

Minoritatea ţigănească din România este cea mai numeroasă, comparativ cu celelalte ţări europene. Prin emigrare, îndeosebi după 1989, această populaţie...

Placinta cu mere cu foi

Placinta cu mere cu foi

Ingrediente: Foi de plăcintă 600 g, unt 250 g, mere 2 kg, pesmet 100 g, zahăr tos 400 g, zahăr vanilat 2 plicuri, scorţişoară 5 g. Mod de preparare: Se...

Pregatirea pentru viata de familie - partea 2

Pregatirea pentru viata de familie - partea 2

Controlul represiv, interdicţia, blamul şi sancţiunea morală sau fizică îl determină pe tanăr fie la menţinerea unei dependenţe afective ce îl împiedică...

Pregatirea fructelor pentru iarna

Pregatirea fructelor pentru iarna

Fructele au un rol important in hrana omului datorita continutului lor bogat in substante nutritive.Cum la noi in tara, datorita climei, consumul fructelor in stare proaspata este asigurat...

Pate de iepure

Pate de iepure

Ingrediente 1,5 kg carne de iepure, 300 g carne de porc, 200 g slanina, 200 g unt, 4 galbenusuri, sare, piper, 2 foi de dafin, lapte. Mod de preparare Se scoate carnea de la...

Pastrama din carne de porc

Pastrama din carne de porc

Ingrediente 1 kg carne macra, 20-25 g sare, 3 g piper, 1 g silitra, 2 g zahar, 5 g boia de ardei, 3 g coriandru, 30 g usturoi, 1 fir cimbru. Mod de preparare Carnea...

Primul ajutor

Primul ajutor

Primul ajutor este totalitatea masurilor de caracter de urgenţă care se iau la locul producerii accidentului, înaintea sosirii personalului medical calificat. Primele îngrijiri...


Page: [<<] < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 > [>>]