FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 25

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Paul Scholes, foarte apreciat de specialisti

Paul Scholes, foarte apreciat de specialisti

Daca a dus lipsa mai mereu de apreciere generala, asta nu inseamna ca cei cu adevarat priceputi in domeniul fotbal nu i-au recunoscut imensele calitati. Lumea in general cauta o vedeta...

Premiile Castigate de Alina Sorescu

Premiile Castigate de Alina Sorescu

Alina Sorescu si-a cladit o cariera de succes atat in lumea muzicala cat si in televiziune. De-a lungul carierei sale muzicale, Alina a obtinut multe premii prin participarea la diferite...

Pui la ceaun II

Pui la ceaun II

Ingrediente 1-2 pui, ulei, usturoi, sare. Mod de preparare Puiul curăţat, bine spălat şi zvantat, se sărează şi se pune intr-un ceaun cu ulei incins...

Papricas din carne de porc cu ciuperci si sos de smantana

Papricas din carne de porc cu ciuperci si sos de smantana

Ingrediente: Carne de porc 750 g, ceapă 700 g, ulei 200 g, bulion de tomate 50 g, boia de ardei dulce 2 g, făină 50 g, ciuperci proaspete 800 g, ardei graşi 200 g, morcovi...

Pasta din ficat de porc sau de vita

Pasta din ficat de porc sau de vita

Ingrediente: 200- 300 g ficat de porc sau de vita, 150-200 g unt, 100 g untură sau ulei, 100 g ceapă, 1 lingură de coniac, sare, nucşoară sau piper, după gust. Mod...

Pandora

Pandora

Pandora reprezinta una dintre cele mai celebre famei din lume. Intamplarea face ca, potrivit legendelor, Pandora sa fie considerata prima femeie muritoare si cea care a raspandit raul...

Paste pentru sandvisuri si tartine

Paste pentru sandvisuri si tartine

Pastele se prepară din diverse branzeturi, unt sau smantană şi condimente aromate după gust. Pasta trebuie să fie omogenă ca o cremă, de aceea se trece prin sită. Untul...

Prajitura din aluat dospit cu caise

Prajitura din aluat dospit cu caise

Aluatul se prepara la fel ca in reteta "Cozonac Simplu", in plus fiind necesare: unt sau ulei, caise, zahar tos, zahar vanilat. Pe fundul unei tavi de aproximativ 40 cm lungime...

Placinte cu visine I

Placinte cu visine I

Ingrediente: Făină 180 g, amidon 180 g, zahăr pudră 275 g, unt 300, ouă 6 buc, vişine 1 kg, zahăr vanilat 1 plic, praf de copt 1/2 plic, lămaie 100 g. Mod...

Partidul comunist in anul 1944

Partidul comunist in anul 1944

- constituie apogeul desfăşrărilor de forţe între anii 1941-1944 - la 3 septembrie 1944, Iuliu Maniu îl considera un act bine organizat, o lovitură de stat egală...

Personalitatea omului agresiv

Personalitatea omului agresiv

Dacă prezentaţi afinităţi cu acest tip, consideraţi orice discuţie un duel, din care trebuie neapărat să ieşiţi învingător. Deoarece plecaţi de...

Praz umplut cu peste

Praz umplut cu peste

Ingrediente: Peşte 1 kg, praz 750 g, ulei 250 g, ceapă 100 g, bulion de tomate 50 g, roşii 400 g, ardei graşi 150 g, verdeaţă 1 leg, cimbru 1 fir, piper, sare. Cum...

Procesul deglutitiei

Procesul deglutitiei

Esofagul este un conduct musculo-membranos, de circa 25 cm lungime, prin care alimentele trec din faringe în stomac . Este situat înapoia traheei şi străbate diafragma....

Poluoarea si depoluarea

Poluoarea si depoluarea

Poluarea este degradarea unui mediu natural prin actiunea produselor toxice. Chimiea este preocupata de poloare din doua motive, ea fiind vinovata in mare parte. Pe de-o parte, pentru...

Piure de cartofi cu dovleac

Piure de cartofi cu dovleac

Ingrediente: Cartofi 1,5 kg, dovleac 800 g, caşcaval 150 g, smantană 200 g, unt 150 g, faină 30 g, lapte 300 ml, sare. Mod de preparare: Cartofii se fierb în apă...

Pasta de urda cu marar

Pasta de urda cu marar

Ingrediente: 500 g urdă, 100 g smantană, 2- 3 linguri cu varf de mărar proaspăt tăiat foarte mărunt, sare şi componente pentru decor. Mod de preparare: Se...

Probleme cu prescolarii

Probleme cu prescolarii

Prin activitati complexe si de lunga durata scoala pregateste pe viitorul cetatean care va indeplini roluri multiple: parinte, profesionist intr-un sector social, alegator, contribuabil...

Plateste acum sau vei plati mai tarziu

Plateste acum sau vei plati mai tarziu

Benjamin Franklin spunea: "Nu risipi nici timpul, nici banii, ci valorifica-le pe amandoua." Aceste cuvinte ar trebui sa ne puna pe ganduri. Suntem noi cei care ne valorificam si timpul...

Politicianul roman Pompei

Politicianul roman Pompei

În ciuda prestigiului său, Pompei a fost un politician inabil şi farâ clarviziune, iar ca militar îşi datorează altora faima. Astfel, răscoala lui Sertorius...

Pilaf de porumbei

Pilaf de porumbei

Ingrediente 3-4 porumbei, 300 g orez, 150 g unt, 1 ceapă, 1 morcov, 1/2 ţelină, piper boabe, sare. Mod de preparare Se curăţă porumbeii de pene fără...

Pateu de ficat de porc II

Pateu de ficat de porc II

Ingrediente: Ficat de porc 500 g, untură 50 g, ceapă 100 g, costiţă afumată 50 g, unt 150 g, smântână 100 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml, verdeaţă...

Placinta de praz in foi de placinta

Placinta de praz in foi de placinta

Se prepară la fel şi cu aceleaşi componente ca in reţeta "Placinta de praz". Tava arreare se pune compoziţia de praz se unge cu unt şi se căptuşeşte cu foi...

Probleme specifice, in functie de genul literar apartinator

Probleme specifice, in functie de genul literar apartinator

I - Opera lirica Comentarea operei pe unităţi artistice (strofe, versuri) şi relevarea: a - ideilor poetice, prin raportarea lor la tema operei (erotice, filosofice, patriotice...

Pretuire

Pretuire

Atât de mult încât fiecare cuvânt îl închin pios înaintea picioarelor tale gingaşe; atât de mult încât propoziţii, fraze, pagini, amalgam de litere...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]