FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 25

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Pasta din ficat de porc sau de vita

Pasta din ficat de porc sau de vita

Ingrediente: 200- 300 g ficat de porc sau de vita, 150-200 g unt, 100 g untură sau ulei, 100 g ceapă, 1 lingură de coniac, sare, nucşoară sau piper, după gust. Mod...

Pastrarea conopidei

Pastrarea conopidei

Conopida se pastreaza la fel ca si varza, dar nu rezista mai mult de 1—2 luni. Se aleg conopide bine dezvoltate, indesate, neatinse de daunatori si se culeg cu radacina cu tot. ...

Partenerul tau are o aventura

Partenerul tau are o aventura

O treime din cuplurile cãsãtorite recunosc faptul cã şi-au înşelat partenerul. Existã o mulţime de oameni care îşi asumã acest risc. Pentru început...

Pricomigdale

Pricomigdale

Ingrediente: Nuci sau alune 200 g, zahăr 300 g, ouă 6 buc, făină 40 g, esenţă de migdale 1 ml, zahăr vanilat 2 plicuri. Mod de preparare: Nucile sau alunele...

Pretuire

Pretuire

Atât de mult încât fiecare cuvânt îl închin pios înaintea picioarelor tale gingaşe; atât de mult încât propoziţii, fraze, pagini, amalgam de litere...

Precursorii francezi ai cercetarii si rezolvarii situatiilor familiale

Precursorii francezi ai cercetarii si rezolvarii situatiilor familiale

Începand cu anul 1961, activitatea de consiliere conjugală se dezvoltă şi în Franţa, ea fiind apanajul Asociaţiei Franceze a Centrelor de Consultaţii Conjugale...

Paste pentru sandvisuri si tartine

Paste pentru sandvisuri si tartine

Pastele se prepară din diverse branzeturi, unt sau smantană şi condimente aromate după gust. Pasta trebuie să fie omogenă ca o cremă, de aceea se trece prin sită. Untul...

Peugeot EX1 Concept

Peugeot EX1 Concept

Pentru a marca bicentenarul, francezii de la Peugeot au realizat un concept de zile mari, cu scopul de a ului sic el mai pasionat fan al marcii Peugeot. Conceptul se numeste EX 1...

Placinta de praz in foi de placinta

Placinta de praz in foi de placinta

Se prepară la fel şi cu aceleaşi componente ca in reţeta "Placinta de praz". Tava arreare se pune compoziţia de praz se unge cu unt şi se căptuşeşte cu foi...

Padurea Spanzuratiilor de Liviu Rebreanu - Ultimul Capitol

Padurea Spanzuratiilor de Liviu Rebreanu - Ultimul Capitol

Ca nici un alt prozator român, Rebreanu compune echilibrat şi simetric. Romanul Ion începe şi se sfârşeşte cu descrierea drumului prin care se ajunge în satul...

Pui cu fasole verde I

Pui cu fasole verde I

Ingrediente 1 kg pui, 1 kg fasole verde, 500 g roşii, 100 ml ulei, 1-2 cepe, 30 g făină, 30 g bulion, sare, piper, usturoi. Mod de preparare Se prepară la...

Parfumuri pentru par

Parfumuri pentru par

Miresmele ne-au incantat simtul olfactiv din cele mai vechi timpuri. De-a lugul vremii, oamenii au dezvoltat fel de fel de metode de a capta toate miresmele minunate ce ne inconjoara....

Pennelope Jimenez Si Playboy!

Pennelope Jimenez Si Playboy!

Playboy este o faimoasa revista pentru barbati in general deoarece in paginile ei pot fi intalnite fotografii cu femei pozand nud. Aceasta revista este originara din SUA deoarece a...

Pui la ceaun II

Pui la ceaun II

Ingrediente 1-2 pui, ulei, usturoi, sare. Mod de preparare Puiul curăţat, bine spălat şi zvantat, se sărează şi se pune intr-un ceaun cu ulei incins...

Poluoarea si depoluarea

Poluoarea si depoluarea

Poluarea este degradarea unui mediu natural prin actiunea produselor toxice. Chimiea este preocupata de poloare din doua motive, ea fiind vinovata in mare parte. Pe de-o parte, pentru...

Pasta de urda cu marar

Pasta de urda cu marar

Ingrediente: 500 g urdă, 100 g smantană, 2- 3 linguri cu varf de mărar proaspăt tăiat foarte mărunt, sare şi componente pentru decor. Mod de preparare: Se...

Piure de cartofi cu dovleac

Piure de cartofi cu dovleac

Ingrediente: Cartofi 1,5 kg, dovleac 800 g, caşcaval 150 g, smantană 200 g, unt 150 g, faină 30 g, lapte 300 ml, sare. Mod de preparare: Cartofii se fierb în apă...

Papricas din carne de porc cu ciuperci si sos de smantana

Papricas din carne de porc cu ciuperci si sos de smantana

Ingrediente: Carne de porc 750 g, ceapă 700 g, ulei 200 g, bulion de tomate 50 g, boia de ardei dulce 2 g, făină 50 g, ciuperci proaspete 800 g, ardei graşi 200 g, morcovi...

Poporanismul si ortodoxismul

Poporanismul si ortodoxismul

Poporanismul ia nastere ca reactie fata de miscarea samanatorista. La Iasi, in Martie 1906, se infiinteaza revista “Viata Romaneasca”, ce avea sa devina cea mai prestigioasa...

Perioada de divort poate fi una traumatica

Perioada de divort poate fi una traumatica

Riscul decompensărilor psihopatologice în perioadele de divorţ prelungit este considerabil pentru acei parteneri mai fragili din punct de vedere psihic. Necesitatea unei psihoterapii...

Pate de ficat in aspic

Pate de ficat in aspic

Ingrediente 300 g ficat, 200 g unt, 1/2 lingurita mustar, 2 oua rascoapte, 200 ml lapte, sare, piper, 500 g aspic. Mod de preparare Ficatul bine curatat si spalat...

Probleme cu prescolarii

Probleme cu prescolarii

Prin activitati complexe si de lunga durata scoala pregateste pe viitorul cetatean care va indeplini roluri multiple: parinte, profesionist intr-un sector social, alegator, contribuabil...

Praz umplut cu peste

Praz umplut cu peste

Ingrediente: Peşte 1 kg, praz 750 g, ulei 250 g, ceapă 100 g, bulion de tomate 50 g, roşii 400 g, ardei graşi 150 g, verdeaţă 1 leg, cimbru 1 fir, piper, sare. Cum...

Pilaf de gaina

Pilaf de gaina

Se prepară la fel ca pilaful de pui


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]