FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 167
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Premiile Castigate de Alina Sorescu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Premiile Castigate de Alina Sorescu

 Q:   Intreaba despre Premiile Castigate de Alina Sorescu       
Alina Sorescu si-a cladit o cariera de succes atat in lumea muzicala cat si in televiziune. De-a lungul carierei sale muzicale, Alina a obtinut multe premii prin participarea la diferite concursuri, spectacole si festivaluri muzicale.

In anul 1994, Alina a ocupat locul I la Festivalul de Muzica pentru Copii ce a avut loc in Bucuresti. Participarea sa la acel festival a coincis si cu debutul la un concurs muzical. Doi ani mai tarziu, in 1996 Alina a participat la acelasi festival numai ca de aceasta data, festivalul a fost deschis pentru copiii din toata tara. Ca si prima data Alina a ocupat tot locul I bucurandu-se de acelasi mare succes.

In anul 2000, cand in muzica dance au avut loc mai multe schimbari, Alina Sorescu a obtinut un premiu fiind artista ce s-a adaptat perfect noilor tendinte. In anul 2001 Alina a fost nominalizata pentru premiile „Bravo Otto” si „Best Teen Top Eveniment” ce i-a adus o mare bucurie. In anul 2002 solista a obtinut locul opt la selectia nationala pentru alegerea reprezentantului Romaniei la concursul Eurovizion.

Ultima data cand Alina a obtinut un premiu a fost in anul 2006 cand a castigat premiul Radiodifuziunii Romane ce s-a tinut la Mamaia. Romanca se bucura de multe premii valoroase ce ii pun in evidenta cariera si care demonstreaza ca este un real talent muzical in tara.

Parintii Alinei sunt foarte mandri de copilul lor si se bucura enorm de fiecare reusita a ei. Alina nu s-a laudat niciodata cu premiile obtinute pana acum si a lasat ca oamenii sa-i aprecieze adevarat valoare.

Recent artista a afirmat ca cea mai mare realizare profesionala a ei a avut loc in anul 2008 cand a prezentat Cerbul de Aur si unde l-a cunoscut pe viitorul ei sot, Alexandru Ciucu. Alina Sorescu este una dintre putinele vedete din Romania de isi vede de viata personala si profesionala fara sa plece urechea la barfele ziaristilor si a celor ce o invidiaza.


Tag-uri: cariera, premii, cantareataCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :