FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 878
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Metode de bronzare artificiala

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Metode de bronzare artificiala

 Q:   Intreaba despre Metode de bronzare artificiala       
La ora actuala nu trebuie sa fie vara sau sa mergem intro- vacanta exotica pentru a ne putea bronza. Tehnologia ne ofera bronzul la tub sau chiar la saloanele de cosmetica. Tot ceea ce trebuie noi sa facem este sa alegem din varietatea de oferte, si, bineinteles sa avem si mijloacele financiare necesare pentru a le achizitiona.

1.Poate cea mai controversata metoda de autobronzare este solarul. Desi multe dintre voi mergeti la solar, nu va blocati intr-un ritual strict de practicare a bronzului la razele ultraviolete ale solarului. Bronzul artificial se realizeaza intr-o alta maniera decat cea naturala. Timpul de expunere si indexul UV ale bronzului artificial sunt controlate, iar riscul producerii arsurilor este astfel redus. Expunerea trebuie facuta in mod repetat, dar pentru interval e de timp mici.

2.O alta metoda pentru obtinerea unui bronz frumos o reprezinta utilizarea cremelor, lotiunilor sau uleiurilor autobronzante. Oferta acestora, atat pentru corp, cat si pentru fata este extrem de variata. Lotiunea se aplica dupa o usoara exfoliere a pielii si se intinde cu degetele, pe tot corpul, fara a folosi o cantitate exagerata de crema. Un avantaj al acestei metode este ca cele mai multe astfel de lotiuni sunt hidratante si, spre deosebire de solar, nu usuca pielea. In mod cert iti trebuie ceva mai multa rabdare pentru a intinde crema autobronzanta corect si uniform.

3.Americanii au venit cu o solutie care a starnit curiozitatea multora: pastila autobronzanta. Fara dubii, este o metoda revolutionara, dar care ridica destule suspiciuni. Aceasta pastila stimuleaza melanina (pigmentul organic) intr-un mod nefiresc. Cu toate acestea insa, a avut succes.

4.Cea mai noua tehnica de autobronzare care a reusit intr-un timp destul de scurt sa adune pe la saloane o multime de vedete, este cea cu ajutorul pulverizatorului. Este nontoxica, inodora si este cea mai eficienta metoda de aplicare a ingredintului activ DHA (dihidroxiacetona) prezent in continutul produselor autobronzante. DHA este un derivat al trestiei de zahar care, prin pulverizare, actioneaza la nivelul primului strat de piele. Un avantaj de luat in seama al acestei metode este faptul ca nu pateaza hainele si nici nu iti da batai de cap, aplicare durand cam 5 minute, iar uscarea la fel.


Tag-uri: solar, lotiuniCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :