FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 671
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Industria Craciunului

Tag-uri Populare


relatii   social   interactiune   individ   geografie   relief   natura   ape   minerale   timp   distractie   plimbare   relaxare   vacanta   dragoste   educatie   romania   soare   casa   muzeu   plante   literatura   vedete   religie   vise   copii   pasiune   societate   pamant   amabilitate   ghiveci   eleganta   evolutie   madonna   familie   copilarie  

All Tags

Famous Forum

 

Industria Craciunului

 Q:   Intreaba despre Industria Craciunului       
Craciunului, in fond si la urma urmei reprezinta nasterea Mantuitorului Hristos, prin aceasta zi sarbatorindu-se nasterea Sa. Adevaratul spirit al Craciunui insa incepe din ce in ce mai mult sa dispara, aparand in locul acestui spirit o intreaga industrie care castiga anual sute de milioane de dolari. In prezent, perioada de dinainte de

Sarbatori inseamna numai aglomeratie infernala, reduceri si oferte speciale, zapada si brazi artificiali, dar mai ales multe, enorm de multe cadouri.

Mos Craciun s-a transformat peste noapte in Mos Craciunite sexi, imbracate sumar, care au ca singura menire sa incite si sa atraga barbatii. Si femeile au parte de acelasi „rasfat”, batranul mos fiind inlocuit cu unul tanar, musculos si vanjos, la fel de sumar imbracat. Si, bineinteles, tolba mosul ui este mai incarcata ca niciodata cu toate cadourile posibile.

Copiii nu mai sunt invatati ce inseamna cu adevarat acesta sarbatoare, ei asociind-o doar cu faptul ca primesc cu aceasta ocazie multe cadouri.

Acesta nebunie de dinainte de Craciun incepe in multe tari chiar de la sfarsitul lunii octombrie. Intreprinzatorii si marile companii abia asteapta aceasta perioada, avand vanzari fulminante de sute de milioane de dolari.

Americanii au fost cei care au lansat aceasta moda a comercializarii Craciunului, iar in scurt timp, majoritatea mapamondului a adoptat-o.

Si industria filmului si a muzicii se bucura de aceasta nebunie. In acesta perioada se lanseaza pe banda rulanta zeci, sau chiar sute de filme de Craciun si albume cu colinde sau cantece adaptate pentru aceasta perioada.

Mai sunt insa si putine parti bune care se materializeaza in spectacole, concerte de caritate, banii stransi fiind donati nevoiasilor. Televiziunile sau starurile organizeaza ample campanii caritabile, reusind sa se stranga sume foarte importante. Este de asemenea si vremea donatiilor, mai ales din partea vedetelor.

Sunt foarte putini cei care mai apreciaza si sarbatoresc asa cum trebuie sarbatoarea sfanta de Craciun. Cei mai norocosi si mai fericiti sunt aceia care impodobesc bradul in familie, avand pe fundal muzica imbietoare a colindelor traditionale, ascultand afara cum zapada cade si asteptand cu nerabdare sa gaseasca sub brad cadourile de la Mos Craciun.
Sursa Imaginii : felicitari.regele.ro

Industria Craciunului Link-uri Externe :

A Sentimental Christmas Journey (English)


Tag-uri: cadouri, agitatie, craciun, hristos, spirit, aglomeratie, comercializareCategorie: Diverse  - ( Diverse - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :