FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 4,842
Votes: 1
Fame Riser
          
Fame Rank
10
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre NixServers.ro

Tag-uri Populare


relatii   social   interactiune   individ   geografie   relief   natura   ape   minerale   timp   distractie   plimbare   relaxare   vacanta   dragoste   educatie   romania   soare   casa   muzeu   plante   literatura   vedete   religie   vise   copii   pasiune   societate   pamant   amabilitate   ghiveci   eleganta   evolutie   madonna   familie   copilarie  

All Tags

Famous Forum

 

Despre NixServers.ro

 Q:   Intreaba despre Despre NixServers.ro       
NixServers este o companie românească de webhosting, una dintre cele mai mari, unde accentul se pune întotdeauna pe calitate și pe clienți fericiți, și nu pe un număr impresionant de clienți mulțumiți.

Aici, oricine își poate hosta site-ul, oricât de mic sau de mare ar fi, deoarece varietatea de pachete și suita impresionantă de specialiști fac tot posibilul să mulțumească fiecare client. Primul lucru care sare în evidență este uptime-ul garantat de 99,9%, care vine împreună cu bandă premium de internet. Astfel, se garantează o viteză superioară și latențe minime între dumneavoastră și serverul dedicat pe care îl veți achiziționa de la NixServers.

Un alt factor important este suportul oferit pentru clienți, atât prin varianta de LiveChat, cat si pe email. Astfel, veți avea parte de suport non-stop, oferit de echipa de la NixServers, pentru ca dumneavoastră să puteți avea un site bine pus la punct, fără a fi un specialist în IT. Veți primi ajutorul cerut pe timp de zi sau de noapte, fără să se țină cont de sistemul de operare sau de softul care vă face probleme.

Echipa de specialiști NixServers este una impresionantă, având o experiență de peste 15 ani în domeniul serviciilor IT. Focusați pe cerințele și nevoile clientului, ale dumneavoastră, echipa este dispusă să vă ajute cu orice probleme întâmpinați. Pentru a vă ajuta și mai mult, serverele au interfețe de acces accesibile și user-friendly, controlul asupra serverului putând fi menținut de orice persoană, oricât de puține ar ști în domeniul IT.

În orice caz, dacă întâmpinați probleme cu softurile preinstalate sau cu cele incluse și oferite de NixServers, veți beneficia de suport deplin asupra lor, pentru a vă putea ajuta să aveți un site funcțional 100%.

Accentul la NixServers cade pe client și pe mulțumirea acestuia, deoarece un client fericit ajută la construirea unei companii de succes.


Tag-uri: servere dedicate, nixservers, servere ieftine, hostare romaniaCategorie: Diverse  - ( Diverse - Archiva)

Data Adaugarii: 01 April '14


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :