FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 484
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Franck Ribery

Tag-uri Populare


fotbal   efort   antrenament   muschi   antrenor   forta   performanta   manchester united   organism   exercitii   atacant   viteza   anglia   psihic   putere   medic   real madrid   corp   sanatate   intindere   articulatii   pregatire   premier league   mijlocas   accidente   diversitate   fotbalist   exercitiu   relaxare   alimentatie   fracturi   odihna   respiratie   precautie   medicamentatie   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Franck Ribery

 Q:   Intreaba despre Despre Franck Ribery       
Despre Franck Ribery Franck Ribery este un fotbalist de origine franceza care evolueaza in campionatul Germaniei, la renumita echipa Bayern Munchen pe postul de mijlocas ofensiv.

De trei ani activeaza si in nationala de fotbal a Frantei pentru care este un component de baza. Junioratul l-a facut la echipele Conti Boulogne si Lille, urmand ca prima echipa de seniori sa fie Boulogne pentru care a jucat 2 ani evoluand in 28 de partide si marcand 6 goluri.

A urmat o perioada de un sezon la evhipa Ales, pentru care in 19 partide a marcat un gol. In anul 2003 a jucat oentru Stade Brestois, fiind prezent in 35 de partide si inscriind de 3 ori. In 2004 a jucat la Metz si in 20 de partide a inscris doar un singur gol, urmand transferul la Galatasaray, unde nu s-a acomodat si a plecat la Marseille, pentru care a jucat in60 de meciuri si a reusit 11 goluri.Dina anul 2007 Franck Ribery activeaza la Bayern Munchen, pentru care a strans 72 de prezente trecandu-si numele pe lista marcatorilor de 24 de ori.

Pentru echipa nationala a Frantei, Ribery joaca din anul 2006, strangand 48 de selecii si marcand 6 goluri, fiind un jucator de baza al formatiei cocosului galic.Franck Ribery a aparut in presa de scandal, din cauza numeroaselor escapde amoroase pe care le-a avut de-a lungul timpului, ziarele cuplandu-l cu diferite personae din tara sa natala sau din Germania, unde isi desfasoara activitatea in prezent.
Acesta s-a confruntat cu mari probleme in viata personala, fiind acuzat de relatii sexuale cu o prostituata minora. Acesta a fost anchetat alaturi de alti doi coechipieri din nationala Frantei si anume: Karim Benzema si Govou. Tanara sustinea ca a intretinut relatii sexuale platite cu cei trei pe cand ea avea doar 17 ani, reusind sa-I convinga pe fotbalisti ca este majora.

In cele din urma cei trei au fost pusi in libertate si totul s-a linistit putand sa isi continue activitatile fotbalistice cotidiene.


Tag-uri: fotbal, mijlocas, bayern munchenCategorie: Sport  - ( Sport - Archiva)

Data Adaugarii: 19 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :