FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 643
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum trebuie sa salutam

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   reparatii   curent   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   tratament   ingrijire   boli   job   sfat   vopsea   individ   relatii   dragoste   vin   interactiune   dorinta   sapun   social   carpa   antilopa   lumina   benzi de albire   aluminiu   bronz   importanta prezentului   dinti   solutii   imagine   stomatolog  

All Tags

Famous Forum

 

Cum trebuie sa salutam

 Q:   Intreaba despre Cum trebuie sa salutam       
Cum trebuie sa salutam Salutul este o primă manifestare de politeţe. Deci vom vedea cum ne salutăm.

Întotdeauna bărbatul va fi acela care va saluta întai, femeia mai tanără pe cea matură sau mai în varstă, femeia care este însoţită de un bărbat pe cea singură.

Un bărbat va saluta o femeie însoţită de un alt bărbat, numai dacă aceasta îl va privi. Dacă aşa ceva nu se intamplă, va înţelege că nu vrea să fie salutată, din motive personale şi acesta va trece ca şi cand nu a observat-o.

Prezentările se fac astfel: cel tanăr este prezentat celui mai varstnic, un bărbat este prezentat mai întai femeii, o persoană obişnuită unui personaj mai cunoscut, superior.
Pe stradă, îţi autobuz, metrou, la birou ori în magazin, nu se vorbeşte tare, nu se gesticulează şi nu se rade zgomotos.

Nu se mai obişnuieşte să se sărute mana (nici nu este igienic) decat în cazuri excepţionale, la reuniuni, cocteiluri sau la aniversări.


Tag-uri: amabilitate, societate, elegantaCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 28 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :