FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 405
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se cos semnele orientative

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se cos semnele orientative

 Q:   Intreaba despre Cum se cos semnele orientative       
Se utilizeaza la confecţionarea obiectelor de îmbrăcăminte. Pot fi întinse sau simple şi largi.

Semnul simplu. Se lucrează pe ţesătură într-un singur strat şi este o variantă a punctului înaintea acului. Pe faţă arată două puncte mici şi unul mare. Se întrebuinţează la marcarea liniei de mijloc, la trasarea semnelor pe acele cu gămălie de la probă, a semnelor de întalnire (semnele date pe două piese care se întalnesc; ajută mult la fixarea manecilor).

Semnul larg se lucrează puncte mia şi egale înaintea acului pe material dublu, lăsand firul larg ca o buclă de 1,8-2 cm. După executarea semnelor, se îndepărtează cele două straturi de material şi se taie aţa la mi jloc.

Semnele de contur răman astfel pe ambele suprafeţe ale materialului. Pentru a se fixa mai bine punctele de intersecţie ale diverselor linii, se lucrează puncte largi pană în marginea materialului. Semnele se execută, de obicei, cu aţă albă pentru a fi mai vizibile. La ţesăturile deschise sau chiar albe se utilizează o culoare de aţă închisă.

Semnele largi se îndepărtează de pe cusătură înainte de a se trage la maşină, deoarece după aceea se scot cu foarte mare greutate.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :