FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,486
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se poate confectiona la masina de cusut camasuta copilului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   ac   material   cusaturi   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   femei   tratament   hidratare   sarcina   machiaj   ruj   piele   creme   fat   fata   relatie   cuplu   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se poate confectiona la masina de cusut camasuta copilului

 Q:   Intreaba despre Cum se poate confectiona la masina de cusut camasuta copilului       
Camaşuţa se asamblează unind partea din faţă cu spatele pe liniile de umăr, prin cusături duble.
Cea mai indicată cusătură este cusătura refec care nu jenează pielea copilului. Tivurile din spate, la fel şi cele de pe linia de lungime, se însăilează şi se trag la maşină sau se execută un ajur simplu (găurele). Cusătura manecii se va face la fel cu cea de la umăr, iar tivul asemănător celui de la camaşuţa.

Manecile se aplică fixand cusătura manecii adică cea de unire în mijlocul adîncimii răscroiturii de subraţ. Se prind apoi în ace cu gămălie semnele de contur ale manecii pe semnele de răscroitură de la cămăşuţă, avand întotdeauna manecâ în faţă, pentru a împărţi în mod egal diferenţa de lărgime a manecii, prin creţuri. Refecul la această cusătură se execută aplicind maneca pe cămăşuţă, pentru a nu lua din lărgimea manecii.

La gat, răscroitură se termină printr-un bie întors pe dos la care, pe margine, se poate adăuga o danteluţâ sau se lucrează un feston. Bieul se obţine îndoind un colţ al materialului cu firul de lungime pe cel de lăţime. Paralel cu îndoiturâ materialului se desenează faşii late de 2 cm, care se taie pe semne şi se unesc pe fir drept, aşezand bucăţile în formă de V.

Dupa ce s-au tras la maşină, se descalca, avand rezervele desfacute şi se calcă intinzand una din margini, pentru a obţine o formă rotundă. Se aplică pe faţa câmâşuţei, cu partea susţinuta pe linia de răscroitură a gatului, se prinde în ace cu gămălie, se însăilează şi se trage la maşină, dupâ care se întoarce pe dos. Se însaileaza apoi un tiv îngust care se trage la maşina, sau se coase cu mana, cu un punct de broderie (găurele oarbe sau punctul de Paris). Găurelele oarbe sunt acelea ce se lucrează fără fire scoase, iar punctul de Paris este un ajur asemănător acestor găurele care însă se lucrează dupa contur.

Pentru a fi mai atrăgătoare şi dacă dispunem de puţin timp Camaşuţa se mai poate termina pe linia de răscroitură cu un feston simplu sau cu colţi mici, aceasta în cazul în care materialul este alb sau într-o singură culoare (uni).
Cusăturile la rufâria copilului trebuie sâ fie foarte subţiri, cu rezerve foarte mici pentru a nu jena. Camaşuţa se închide în spate cu şirete sau panglici care se fixeaza în linia de umăr lingă răscroitură gatului. Dacă camaşuţa este cu spatele dublu, se fixează şirete şi în punctul de lungime al umărului langă rascroitura braţului.
Pieptăraşul se execută după indicaţiile date la cămăşuţă.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturi



Categorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 12 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :