FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 325
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ce coafura ni se potriveste in functie de forma fetei

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Ce coafura ni se potriveste in functie de forma fetei

 Q:   Intreaba despre Ce coafura ni se potriveste in functie de forma fetei       
În privinţa coafurilor, acestea se vor face în „ton" cu moda, dar raportate la forma şi trăsăturile obrazului, în concordanţă cu înălţimea şi conformaţia corpului.
Cunoscand precis calităţile şi defectele obrazului nostru îl putem adapta la frumuseţe prin cateva sublinieri ori subterfugii.

In nici un caz nu vom sublinia un defect numai pentru a fi la modă, fiindcă scopul nostru este să fim frumoase, chiar dacă nu suntem coafate după ultima modă.
Putem să adăugăm un franj de păr sau o buclă, să răsfirăm un breton peste o frunte prea lată sau să acoperim cu bucle urechile prea mari.
Ţinand deci cont de forma obrazului nostru, determinat de conformaţia sa osoasă, vom da cateva sugestii.

Obrazul rotund (lip lună). Se cere o alungire (aparentă ) a obrazului printr-o coafură montantă, cu părul ridicat la spate si în bucle deasupra capului, cu sau fără coc, sau o coadă deasupra creştetului, ca o coroniţă.

Părul mai poate fi coafat şi tuns semiscurt în părţi, dar deasupra capului înalt şi răsucit modern, sau lung şi lăsat în jos de-a lungul gatului.

Obrazul pătrat (tip jupiterian). Părul trebuie să fie mai lung pentru a acoperi mandibula (fălcile) care este proeminantă. Pe frunte se poate lăsa un semibreton dar deasupra frunţii, spre creştet coafura va fi înaltă sau în bucle, pentru a se prelungi obrazul.

Obrazul dreptunghiular foarte alungit (lip saturnian). Cere un breton des pe frunte cu părul fără înălţime deasupra capului (pentru ca obrazul să fie scurtat în lungime). Părul va încadra lateral obrazid şi va fi tăiat rotund, răsucit spre interior, ca să acopere fălcile.

Obrazul triunghiular (tip mercuriali). Acest obraz are formă de pară, partea mai lată fiind sus, ca un triunghi cu baza sus şi varful în jos.

Aceasta conformaţie cere o coafură care să acopere partea de sus, micşorand-o, prin meşe ondulate pe frunte şi părul coafat atat de lung, cu onduleuri răsucite in interior (paj), încat să acopere golurile de la mandibulă.
Obrazul triunghiular, (tip terian). Se caracterizează prin aceea că partea de sus este foarte îngustă in comparaţie cu cea de jos, de la bază, care are o formă lată, dreptunghiulară.

Coafura va fi umflată la tample şi în jurul frunţii, ca să mărească forma capului şi, de a asemenea umflată spre creştet, ca să lungească oarecum, obrazul. In părţi părul va fi semiscurt.

Cand profilul este defectuos, poate fi ajutat cu un breton umflat, cu vârfurile firelor de păr în interior sau cu o meşă ondulată pe frunte.


Tag-uri: frumusete, sanatate, ingrijire, tinereteCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 27 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :