FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 569
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bucataria familiei

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Bucataria familiei

 Q:   Intreaba despre Bucataria familiei       
Aragazul, frigiderul vor fi curăţate in timp, spălate cu grijă. Totul trebuie sa strălucească de curăţenie şi ordine.
într-o bucătărie obişnuită, perdelele de la ferestre vor fi dintr-un material subţire, colorat sau ocru, ca să înveselească, şi vor fi trase de o parte şi de alta a geamului.
Pereţii şi tavanul pot fi coloraţi viu şi atunci mobila va fi de culoare pastel sau albă, sau invers, mobila colorată viu şi pereţii pastel. Se pot fare combinaţii armonioase, toate după gustul personal.

Faţa de masă va fi veselă, înflorată, din bumbac sau din in. Pot fi utilizate şi feţele de masă din material plastic care sunt foarte reuşite (imitand fibrele textile), se şterg uşor cu un burete umed, sunt cochete şi rezistente pentru bucătărie.
O mas modernă poate avea seturi de pai colorat sau de in, cu un mir vas cu flori naturale şi cu un sfeşnic nepretenţios în care arde o lumanare colorată ce crează o plăcută ambianţă pentru o familie mai restransă sau pentru un cuplu.
Pentru o familie numeroasă este nevoie de un spaţiu mai mare şi de o masă mai lungă, care poate fi şi pliantă.

în bucătărie, aproape de chiuvetă, este necesar un mic cuier, de care vor fi atarnate şervetele de .şters vasele şi unul de maini.
Pentru condimentele şi ierburile aromate ca: busuioc, cimbru, mentă, maghiran, piper, boia de ardei, frunză de dafin, ienibahar, chimen şi anason, există în comerţ un set de borcănaşe aşezate pe o policioară.

în afară de seturile de vase de toate mărimile, este necesar să avem li cateva crăticioare şi oale mici, pentru transferul din cratiţele mari a mincării rămase.
Coşul de gunoi va fi din metal, cu capac care se deschide cu piciorul va fi ţinut sub chiuvetă, în interiorul măştii de lemn a acesteia.
Pe podea, dacă este din ceramică, se va pune, in timpul iernii, un covoras izolant, care să ţină cald iar dacă este din ciment sau din lemn se va acopei cu un linoleum mai gros, plăcut colorat.

Un ceas de bucătărie este absolut necesar şi, undeva la îndemană, trebuie să existe şi o oglindă, de care noi femeile nu trebuie să ne lipsim niciodată fiindcă, oricat am munci, trebuie să ne controlăm din cand în cand infăţişarea si să ne corectăm ţinuta.
Vom avea întotdeauna grijă să deschidem ferestrele şi să aerisim, mai ales dacă nu există hotă pentru ventilaţie.

Mirosul de varză, de ceapă şi de conopidă atunci cand le fierbem sau le prăjim, este foarte puternic. Pentru a-l atenua se va suspenda, între vas si capac, o panză în care s-a pus miez de paine şi s-a împăturit în patru. De asemenea, putem băga în oala în care fierb aceste legume, un căţel de usturoi, puţin oţet sau puţin miez de paine.


Tag-uri: casa, gospodarie, curatenieCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 29 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :