FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 416
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Aminoacizii si colagenul combat imbatranirea

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Aminoacizii si colagenul combat imbatranirea

 Q:   Intreaba despre Aminoacizii si colagenul combat imbatranirea       
Procesul vieţii este, în linii mari, acelaşi pentru toate vieţuitoarele pămantului, proces care determină creşterea, maturizarea, îmbătranirea, moartea.
La nivelul pielii se întamplă acelaşi lucru: perioada de înflorire şi cea de ofilire.

Aminoacizii şi colagenul sunt substanţe regenerative ale celulelor noastre şi ştim că aminoacizii stau la baza materiei vii. Colagenul din piele are an rol de hidratare şi elastina, de elastic, dind tărie celulelor şi muşchilor Pans). Din păcate, celulele fabrică şi elastoza care este o substanţă toxică, ce se iveşte pe parcurs, din motive determinate (negative) şi care, prin nocivitatea ei, distruge elastina pe care o roade încetul cu încetul, ca o rugină.

Fibrele de colagen din ţesuturi conţin siliciu. O dată cu procesul de imbătrinire, acest siliciu se pierde împreună cu grăsimea care se topeşte şi ea şi care are un rol bine determinat, de susţinere a muşchilor şi de păstrare a apei.
Colagenul tanăr are şi el un conţinut de grăsime în fibrele sale, care menţine apa şi-i dă tenului acea prospeţime a tinereţii.

Pentru refacerea elastinei celulelor umane, se aplică un procedeu nou şi anume acela care le excită vitalitatea, introducandu-se o elastina din aortă de vacă, de viţel sau de bou.

Pentru revitaiizarea unui ten deshidratat, uscat, zgrunţuros şi ridat, cu o înfăţişare ternă şi fără viaţă, în afară de curele cu Gerovital 113, se vor face băi de plancton marin şi de plancton termal, injecţii cu extracte embrionare, care să stimuleze mai activ celulele cutanate. Se vor face aplicaţii alternative de măşti calde cu proteine, care pătrund astfel mai bine în interiorul pielii, sau alte diferite procedee electrice de stimulare şi impulsionare a proceselor vitale ale celulelor.


Tag-uri: frumusete, sanatate, ingrijire, alimentatieCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 23 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :