FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 494
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sexul - Inca un subiect tabu

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Sexul - Inca un subiect tabu

 Q:   Intreaba despre Sexul - Inca un subiect tabu       
Sexul a fost considerat pentru o lunga perioada de timp un subiect tabu de catre cei care nu il practicau, dar si de catre cei care il practicau. Aceasta tacere provenea din sentimentul rusinii, sentiment impus de anumite norme sociale de buna conduita morala sau crestina.

Dupa parerea mea, aceasta retinere era doar o ipocrizie la cel mai inalt nivel, avand in vedere orgiile si anomaliile sexuale care aveau loc intr-o societate la cel mai inalt rang, atat social, cat si religios. Aceasta perspectiva de a privi lucrurile nu a facut decat sa scoata in evidenta o parte foarte urata si uneori sadica a unui contact firesc intre doua persoane.

In zilele noastre sunt inca persoane care considera sexul ca fiind un subiect tabu. Cu toate ca medicina considera sexul ca fiind sanatos pentru or ganism, fireste, in limitele dezvoltarii fizice si psihice a organismului uman, sunt persoane care manifesta o oarecare reticenta in ceea ce priveste problema sexualitatii. Sunt si persoane care nu vor sa vorbeasca despre acest subiect si nu ii acorda atentia necesara.

Problema sexualitatii este foarte importanta in dezvoltarea unei minti si a unui trup sanatos. Sexualitatea inteleasa gresit sau neinteleasa deloc poate duce la grave dereglari hormonale. Acestea degenereaza in devieri comportamentale psihice si isi pun amprenta asupra vietii sociale cotidiene.

Unghiul ingust din care este privita sexualitatea, cat si ignoranta in ceea ce priveste o viata sexuala sanotoasa pot duce la adevarate manifestari animalice, cum ar fi violul sau o posibila sarcina nedorita care se finalizeaza prin omorarea sau, in cel mai fericit caz, abandonul copilului nou-nascut.

Cu timpul au aparut cluburi de nudisti retrase si ferite de privirile curiosilor. Aceasta izolare se datoreaza din cauza restrictiilor societatii in care traim si din pacate in ziua de azi nudismul este relationat cu sexul.

Societatea este un vinovata in ceea ce priveste intarzierea acestui process de educatie sexuala, dar, principalul vinovat este familia care nu acorda atentia cuvenita acestui subiect.

Va invitam pe forumul FamousWhy dedicat subiectelor legate de Dragoste si Sex sa dezbatem problemele impreuna


Tag-uri: sex, tabu, iubire, dragoste, relatieCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 16 March '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :