FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 790
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pregatirea parului inainte de vopsire

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Pregatirea parului inainte de vopsire

 Q:   Intreaba despre        
Femeile îşi caută un stil propriu pentru, desăvârşirea fizicului lor şi s-au obişnuit, pentru împrospătarea înfăţişării, să-şi schimbe culoarea părului si pieptătura.
Recolorarea poate fi foarte bine venită, dar prezintă şi un risc, de a nu-i acorda în mod fericit cu tenta naturală a tenului sau cu trăsăturile chipului.

Trebuie să ştim de la bun început că o culoare deschisă de păr, sau una foarte închisă, scoate în relief toate trăsăturile noastre, chiar şi pe cele care nu ne avantajează si care, altfel, nu s-ar fi observat atat de pregnant.
Vopsitul se va face în acord cu culoarea pielii şi a ochilor.

Există unele tenuri brune care nu se pot acorda cu o culoare blond —astfel că vopsirea părului ar schimba acel echilibru firesc dintre par si ten.
Pentru un păr blond se cere o piele deschisă — deci o culoare de ten delicată, vaporoasă, pe care unele şatene o au şi chiar brunele cu faţa foarte albă.
Brunele cu tenul de culoare închisă vor opta fericit pentru o nuanţă spre castaniu deschis pană la un roşu „ghicit", nu intens, care avantajează pe cele care, deşi sunt brune, au un ten mai deschis.

Înainte de vopsire se va testa dacă persoana în cauză nu este alergică la vopsea. Testul se va face pe o porţiune de piele de pe antebraţ.

Coafura „permanent" măreşte volumul părului
La un păr vopsit sau decolorat, care este foarte uscat, nu este indicat permanentul, fiindcă acesta usucă şi rupe şi mai mult firul de păr. De asemenea, nu este indicat nici pentru părul scurt, fiindcă, o dată cu creşterea onduleului, dispare repede.
Este foarte bine ca, o dată pe lună, să se taie varful firelor de păr, pentru a se impulsiona vitalitatea lor şi a creste egal.


Tag-uri: frumusete, sanatate, ingrijire, tinereteCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 27 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :