FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,249
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Fierul de calcat cu termoregulator

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   raparatii   depanare   scule   curent   reparatii   energie   aparate   lemn   frumusete   femei   dragoste   sanatate   ingrijire   tinerete   sex   atractie   relatie   seductie   flirt   iubire   cucerire   placere   dragostea   orgasm   talent   limbajul trupului   echilibru   sfat   strategii   cuie   gust   lamaie   traditie   bere  

All Tags

Famous Forum

 

Fierul de calcat cu termoregulator

 Q:   Intreaba despre Fierul de calcat cu termoregulator       
Fierul de călcat cu termoregulator-acest tip de fier de călcat are în componenţa lui aceleaşi elemente componente ca la fierul de călcat simplu, în plus avand un termoregulator , cu ajutorul căruia se pot obţine mai multe trepte de temperatură, în funcţie de natura materialului de călcat. De asemenea, fierul de călcat, mai este prevăzut cu o lampă de semnalizare, care este aprinsă în timpul încălzirii rezistenţei electrice.

Termoregulatorul este propriu-zis un releu termic, care întrerupe automat circuitul electric de alimentare a elementului încălzitor. EI are in componenţa lui o lamă bimetalică, o lamă elastică cu contact electric, o camă de reglare şi un buton de acţionare .

La temperatura normală de 15-20grade Celsius, lama bimetalică are o pozi ie orizontală şi pe măsură ce temperatura tălpii fierului de călcat creşte, lama bimetalică se curbează, datorită dilatării în mod diferit a celor două metale din care este confecţionată şi acţionează asupra lamei de elastice prin intermediul unei tije izolante, întrerupand circuitul de alimentare al încălzitorului. După un timp de răcire a tălpii fierului de călcat, lama bimetalică revine la poziţia iniţială şi restabileşte contactul electric al circuitului de alimentare al încălzitorului electric.

Punerea în funcţiune a fierului de călcat cu termoregulator se face prin conectarea fişei cordonului de racordare la priza de curent, după care se reglează termoregulatorul la temperatura corespunzătoare materialului de călcat.

Caracteristicile tehnice :
-puterea absorbită de elementul încălzitor 750 — 1 000 W ;
-reglarea temperaturii de încălzire de la 80 la 260°C ;
-timpul de încălzire pentru temperatura reglată 3—6 min.


sursa imaginii http://www.germes-online.com


Tag-uri: casa, aparate, curent, reparatii, gospodarieCategorie: Lumea Barbatilor  - ( Lumea Barbatilor - Archiva)

Data Adaugarii: 16 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :