FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 884
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Dulce Maria in RBD

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Dulce Maria in RBD

 Q:   Intreaba despre Dulce Maria in RBD       
Nu mai este nici un secret pentru nimeni faptul ca trupa RBD a cucerit publicul din intreaga lume cu piesele interpretate. Trupa RBD si telenovela „Rebelde” i-au marcat viata frumoasei actrite si cantarete Dulce Maria.

Pana sa joace in telenovela „Rebelde”, Dulce Maria era cunoscuta ca o simpla actrita si cantareata din Mexic. O data cu primirea propunerii de a juca in telenovela „Rebelde”, viata actritei s-a schimbat complet pentru ca de data aceasta nu mai era vorba de un simplu rol intr-o telenovela ci de un rol principal ce o putea ajuta sa isi cladeasca o frumoasa cariera ca artista. Dulce Maria a inteles ideea si a muncit din rasputeri pentru a face fata cerintelor. Cu telenovela s-a infiintat si trupa muzicala RBD ce avea sa faca parte din film. Avand norocul sa faca parte trupa, actrita a urmat si o cariera muzicala ce se desfasura in paralel cu cea de pe micile ecrane. Trupa era formata din Anahi, Maite, Christian, Alfonso, Christopher si Dulce Maria, toti fiind colegi si de filmari, acestia jucand in „Rebelde”.

Impreuna tinerii au format aceasta trupa de succes care a fost indragita foarte repede de miile de adolescenti din intreaga lume, membrii trupei, calatorind in diverse colturi ale tarii doar pentru a-si vedea fanii.

Dulce Maria a inceput sa cunoasca un succes nemaintalnit ce a bucurat-o enorm si ce a urcat-o pe un podium inalt in lumea mondena. Faptul ca era solista intr-o trupa de mare succes, ce a avut concerte si in afara tarii, acesta a fost un avantaj cantareata deoarece calatorea in cele mai frumoase locuri ale lumii descoperind oameni si traditii diferite de cele cunoscute de ea.

Febra RBD a cuprins intreaga populatie tanara si astfel Dulce Maria devenind cunoscuta si iubita de un numar mare de adolescenti ce o vedeau ca pe un idol. Trupa RBD a fost pentru Dulce Maria ca o rampa de lansare pe plan muzical fiind cunoscuta si apreciata pe plan profesional, avand in fata o stralucita cariera muzicala.


Tag-uri: rbd, cantareata, telenovelaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 29 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :