FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,941
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum scapam de mirosurile urate din casa

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   reparatii   curent   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   tratament   ingrijire   boli   job   sfat   vopsea   individ   relatii   dragoste   vin   interactiune   dorinta   sapun   social   carpa   antilopa   lumina   benzi de albire   aluminiu   bronz   importanta prezentului   dinti   solutii   imagine   stomatolog  

All Tags

Famous Forum

 

Cum scapam de mirosurile urate din casa

 Q:   Intreaba despre Cum scapam de mirosurile urate din casa       
Cum scapam de mirosurile urate din casa - Mirosul de vopsea proaspătă dispare dacă se aşează în mijlocul camerei un vas lung, în care se introduce Cloruri de calciu şi se închid uşile şi ferestrele. După câteva ore se face o ventilaţie cu uşile şi ferestrele deschise.

- Mirosul din dulapuri, sertare dispare dacă se pun cateva picături de esenţă de terebentină sau levănţică.

- Mirosul de var dintr-o cameră proaspăt zugrăvită dispare de la aburul ce rezultă de la o ceşcuţă de oţet turnat pe un vas încins.

- Mirosul de animale poate fi foarte deranjant in casa, mai ales in cazul in care aveti un animal de companie destul de mare sau chiar mai multe. Bacteriile sunt raspunzatoare de mirosul urat cauzat de urina animalelor. Ele se hranesc din ceea ce elimina animalul si produc amoniacul ca bioprodus; abia acesta cauzeaza mirosul neplacut. Deci pentru a scapa de miros, trebuie sa scapi de “mancarea” bacteriei. Pentru asta ai nevoie de ceva care sa digere sau de enzime. Daca mergi la magazinul pentru animale poti gasi un tratament pe baza de enzime. Cunoscut este cel numit “Outright”. Urmeaza instructiunile de pe sticla si amesteca solutia. Apoi imprasti-o pe suprafata covorului. Este nevoie de 24 de ore sau chiar de cateva zile pentru ca mirosul sa fie inlaturat.

- Mirosul de varză nu se va simţi dacă suprafaţa verzei sau a sarmalelor din cratiţă se va acoperi cu felii de cartofi cruzi care se dau la o parte cand se serveşte mancarea.

- Alt procedeu de a atenua răspandirea mirosului de varză : se va aşeza o bucată de paine muiată în vin pe capacul cratiţei.

- Mirosul de ceapă prăjită nu se răspandeşte dacă înainte de a pune ceapa în grăsimea încinsă se pune puţină sare cu făină.

- Dacă din întamplare se varsă lapte pe maşina de gătit, se presară imediat sare de bucătărie peste locul pătat. Mirosul dispare imediat.

sursa imaginii freedigitalphotos.net


Tag-uri: otet, caini, pisici, alimenteCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 01 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :