FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 525
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum croim la masina o manusa de baie

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum croim la masina o manusa de baie

 Q:   Intreaba despre Cum croim la masina o manusa de baie       
Executată din material de prosop această mănuşă îl va încanta cu siguranţă pe copil. Pentru a obţine această mănuşă se foloseşte tot metoda pătratelor.

Se trasează un patrat mare care va fi compus din sapte randuri de patrate mai mici pe orizontala si sase randuri de patrate mai mici pe verticala cu latura de 2 cm după care se trasează noua linie urmărind desenul. Se decupează pe linia de contur şi se aşează pe material dublu.

La croit se lasă o rezervă de jur împrejur de 0,5-1 cm pentru cusătură, iar în partea de jos 1,5 cm pentru tiv. Se aşază bucăţile faţă în faţă, se trag ia maşină pe linia de contur se întoarce pe faţă, se calcă. Se aplică triunghiurile dintr-un material roz la urechi, se fac ochii verzi, nasul şi mustăţile roşii. In partea de jos în partea liberă, se face un tiv mic de 1 cm prin care se introduce un şiret cu care se agaţă mănuşa în cui.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 12 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :