FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 180
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Prosport- presa online

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Prosport- presa online

 Q:   Intreaba despre Prosport- presa online       
Prosport- presa online ProSport a fost înfiinţat la data de 2 iulie 1997, de catre Media Pro, cel mai mare trust media din Estul Europei. Ziarul avea la conducere pe cunoscutul jurnalist sportiv Ovidiu Ioaniţoaia, iar ca redactor-şef pe Cătălin Tolontan. Aceştia au venit la ProSport impreuna cu alti 40 de ziarişti, dupa ce au demisionat în grup de la „Sportul Romanesc”, ziar patronat atunci de Dumitru Dragomir.

Orientat initial spre o simplaprezentare in format electronic a stirilor din ziar, in timp site-ul a devenit independent si a beneficiat de aportul unor tineri ziaristi care si-au pus amprenta asupra evolutiei acestuia. Site-ul www.prosport.ro a reusit sa se impuna in peisajul site-urilor din Romania, atingand de multe ori locul 1 in trafic. Site-ul prosport.ro si-a format un tip anume de cititori fideli, cititori care gusta felul ProSport de a expune articolele, materialele si anchetele.

Un aspect foarte important pentru echipele de oameni care au lucrat la site-ul ProSport a fost viteza de reactie. Primul care obtine informatia are atu-ul principal in acapararea cititorilor si la acest capitol de cele mai multe ori site-ul Prosport.ro a furnizat primul stirile importante din plan sportiv. Site-ul ProSport a fost de mai multe ori primul care a prezentat evenimente sportive in exclusivitate si mai mult a fost uneori sursa care a dezvaluit aspecte ce au generat subiecte pentru intreaga presa din Romania si uneori pentru presa internationala.

Internetul, prin viteza sa foarte mare a impus un criteriu foarte dur de selectie al site-urilor de stiri in special, adaptarea cat mai rapida la cerintele cititorilor fiind o conditie esentiala pentru a ramane in topul preferintelor. Din acest motiv este un lucru comun ca imaginea si felul de prezentare al stirilor pe www.prosport.ro sa fie in continua schimbare, urmand fidel trendul international, dar aducand si elemente de originalitate care definesc marca ProSport.

ProSport are printre editorialisti, nume foarte cunoscute cititorilor din Romania. Acestia au si o activitate online bogata, prin blogurile pe care le intretin in paginile site-ului www.prosport.ro. Dan Filoti, Andrei Nourescu, Stefan Beldie, Radu Banciu, Mihai Mironica si multi altii pot fi regasiti in sectiunea de bloguri.

By FW Editor


Tag-uri: stiri, sport, ziarCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 13 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :