FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 432
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Punerea la nivel a unui scaun care schioapata

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   depanare   raparatii   scule   curent   reparatii   energie   aparate   lemn   frumusete   femei   dragoste   sanatate   tinerete   ingrijire   sex   atractie   relatie   flirt   seductie   iubire   limbajul trupului   dragostea   sfat   echilibru   orgasm   placere   cucerire   talent   traditie   domina   strategii   cuie   gust   lamaie  

All Tags

Famous Forum

 

Punerea la nivel a unui scaun care schioapata

 Q:   Intreaba despre Punerea la nivel a unui scaun care schioapata       
In anumite cazuri, este posibil ca un scaun cu picioare din lemn să şchioapete, mai ales după executarea unei reparaţii.
Pentru punerea la nivel a scaunului care şchioapătă este necesar ca scaunul să fie aşezat cu picioarele lui pe o suprafaţă plană, ca de exemplu, o placă de marmură, după care se trece la relevarea piciorului denivelat.

In acest scop, se aşază sub piciorul denivelat o cală de o grosime care să corespundă poziţiei orizontale a şezutului, controlată pe două direcţii cu nivela cu bulă de aer . Se măsoară grosimea calei cu care s-a realizat punerea la nivel a scaunului şi pe baza acestei măsurători se fixează definitiv, sub piciorul denivelat o rondelă de aceeaşi grosime cu cea relevată. Dacă grosimea rondelei din lemn necesară puneri i la nivel a scaunului este mare, atunci, se procedează la icurtarea celorlalte picioare la nivelul celui scurt.

Pentru aceasta, sub piciorul denivelat se aşază cala de dimensiunea corespunzătoare punerii la nivel al scaunului, verificată cu nivela şi cu ajutorul altei cale de aceeaşi dimensiune şi a unui creion, se trasează linia de tăiere pentru scurtarea celorlalte picioare . Cu ferăstrăul de mană se taie după trasaj extremităţile picioarelor respective , prin aceasta aducandu-se la acelaşi nivel toate picioarele scaunului.
In final se finisează tăieturile cu o hartie abrazivă, care se aşază succesiv sub fiecare picior şi prin mişcări alternative se freacă pe suprafaţa rugoasă a hartiei abrazive.

sursa imaginii http://www.apartmenttherapy.com


Tag-uri: casa, aparate, curent, reparatii, gospodarie, lemnCategorie: Lumea Barbatilor  - ( Lumea Barbatilor - Archiva)

Data Adaugarii: 16 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :