FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 663
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pandispan cu visine

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pandispan cu visine

 Q:   Intreaba despre Pandispan cu visine       
Pandispan cu visine Compozitia de pandispan se pregateste la fel ca in reteta precedenta, folosind aceleasi componente si cantitati.
Pentru adaos:
600 g visine, 150 g zahar tos, 30 g zahar pudra.

Visinele, carora li s-au scos samburii, se pun separat intr-un castron, se presara cu zahar si se lasa 2—3 ore, dupa care se incorporeaza in compozitia de pandispan, amestecand putin si foarte lejer.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina, apoi se introduce in cuptorul incalzit potrivit. Dupa ce s-a copt, se taie cu varful unui cutit (in tava), se scoate pe un platou si se pudreaza cu zahar.

In loc de visine, pandispanul se poate prepara si cu alte fructe proaspete sau confiate.


Tag-uri: pandispan, visine, samburi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 06 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :