FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 770
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pentru Adela Popescu, Familia E Cea Mai Importanta

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Pentru Adela Popescu, Familia E Cea Mai Importanta

 Q:   Intreaba despre Pentru Adela Popescu, Familia E Cea Mai Importanta       
Adela Popescu a fost un copil norocos, a avut o copilarie fericita pentru ca a crescut impreuna cu parintii si fratii sai mai mari dar si alaturi de bunicii sai.

Satul natal si familia ei reprezinta pentru ea un izvor de putere, atunci cand trece prin momente mai grele sau nu se simte sigura de un lucru sfaturile si incurajarile familiei o ajuta enorm.

Adela marturiseste ca faptul ca a crescut si a mers la scoala, la tara, i-a fost de mare ajutor in formarea caracterului sau. A invatat sa fie un copil responsabil si silitor pentru ca la tara daca nu urmezi o scoala trebuie sa ajuti familia la muncile campului.

Mersul la scoala pentru ea era un mod de a se relaxa, se ducea cu drag si isi facea temele cu sarg uinta.

Adela isi aminteste ca nu era foarte pasionata de jocul cu papusi, ii placea mai mult sa cante si sa danseze, dar ca a indragit foarte mult o papusa a nasei familiei sale. I se parea pe acea vreme o papusa imensa, a plans doua zile atunci cand verisorii ei au furat papusa si i-au taiat genele. Adela o considera ai acum cea mai frumoasa papusa din lume pentru ca ii aminteste de minunata ei copilarie la Susani.
Adela a mostenit sensibilitatea, spiritul de familie si ideea ca centrul universului trebuie sa fie pentru fiecare familia lui, de la mama ei. Ambele sunt in zodia Balantei, de aceea sunt niste persoane calculate, ce stiu sa se puna si in situatia celuilalt.

Mama Adelei a sfatuit-o atunci cand si-a inceput drumul in lumea divertsmentului sa aiba idealuri realizabile si sa ajunga la acestea cu constiinta impacata, sa nu faca compromisuri pentru a nu avea nimic sa-si reproseze pe viitor.

Adela i-a urmat sfatul si s-a axat pe ceea ce o caracterizeaza, muzica de suflet. Nu a incercat niciodata sa isi schimbe stilul muzical doar pentru ca cel pe care il canta nu are poate atat de mult succes precum altele.


Tag-uri: familie, cantareata, cariera, divertisment, muzicaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 23 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :